De Nederlandse Nocks exchange en tevens payment provider heeft de afgelopen tijd flink overleg gehad met zijn gebruikers. Hieruit is een nieuwe functie gekomen die binnenkort gelanceerd zal worden, namelijk de ‘Contributor perk’.

Nocks geeft aan natuurlijk geen aandelen in het bedrijf zelf te kunnen verkopen, maar hebben hier wel een andere oplossing gevonden. De exchange gaat namelijk een deel van de omzet delen met de gebruikers die aan de nieuwe feature deelnemen. Door de NCKS utility token te kopen en vast te zetten voor een bepaalde periode kun je namelijk aanspraak maken op maar liefst jouw deel van 20% van alle betaalde transacties op het netwerk. Iedere eerste van de maand kun je dan een uitbetaling verwachten.

Er wordt ook een rekenvoorbeeld gegeven: With an available supply of 4 million NCKS and you have 25000 NCKS in your balance. This system would credit you 37.50 EUR annually on an annual trade volume of 12 million EUR platform-wide with a trade fee of 0.25%.

Hierbij laat Nocks transparant weten wat de jaarlijkse omzet was in zowel 2019 tot zover (€11,9 miljoen) en 2018 (€47,3 miljoen) om een beeld te geven van wat mogelijk is. 

Je kunt al deelnemen aan deze winstverdeling door minimaal 100 NCKS tokens vast te zetten voor een periode van bijvoorbeeld één maand. 

Tweede verkoopronde

Deze nieuwe feature gaat samen met de tweede verkoopronde van NCKS utility tokens. Dit is de munt behorende bij de Nocks exchange en wordt gebruikt om de omzet te delen met de actieve gebruikers. Er zullen in totaal 1,6 miljoen nieuwe tokens verkocht worden (inclusief bonus) en zal eindigen op 6 februari 2020. Vanaf dat moment is het mogelijk om NCKS te bewaren in een losse balans binnen je Nocks account. Een goede manier om passief een beetje extra bij te verdienen. Het levert in ieder geval meer op dan het zomaar in je wallet laten staan.

Heb je nog geen account op Nocks of wil je meer te weten komen over de Utility token? Schrijf je dan hier in voor de exchange en wees er optijd bij!

Crypto Masterclass & beste exchanges

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via Binance Futures kun je direct handelen met geavanceerde tools. << Ontvang alleen via deze link voor altijd 10% korting op je handelskosten.

Wil jij nu ook bitcoin kopen en over tien jaar terug kijken op een van de beste financiële beslissingen van je leven? Dan kun je de gok wagen en bitcoin kopen. Een goede exchange hiervoor is Bitvavo. Gemakkelijk betalen met iDEAL, voldoet aan alle regelgeving en is de goedkoopste exchange van Nederland. Wees je bewust van de risico’s, want die zijn er. Investeer alleen geld dat je kunt missen en beleg altijd op eigen risico.

.