In dit artikel bekijken we NULS. We gaan in op de use-case van het project, de NULS coin en alle andere belangrijke onderdelen die jij kunt gebruiken om een goede NULS verwachting op te stellen. Wat gaat de NULS crypto doen?

Wat is NULS?

NULS is een open-source crypto project dat zich door middel van een modulair ontwerp wil onderscheiden van andere projecten. Het gemeenschap gestuurde project richt zich onder andere op het faciliteren van smart contracts en wil de brug vormen tussen openbare blockchains en gesloten blockchains.

Door verschillende tools te bieden aan ontwikkelaars wil het NULS project blockchain adoptie ondersteunen. De bedrijfstoepassingen hiervan zijn eindeloos en door het modulaire karakter van het project kunnen ontwikkelaars eigen modules maken die aansluiten bij de bedrijfsvoering.

Het bouwen van deze verschillende modules door ontwerpers wordt gedaan in de NULS Chain factory. Een interfase waar ontwikkelaars de tools geboden wordt om bestaande modules aan te passen of om nieuwe te bouwen.

Mensen die NULS bezitten kunnen hun coins bewaren in een wallet om deel te laten nemen aan het netwerk. Bij NULS wordt dit het Proof-of-credit consensus mechanisme genoemd. Dit is vergelijkbaar met Proof of Stake, wat betekent dat je meer NULS ontvangt zodra je je NULS beschikbaar stelt aan het netwerk om transacties te controleren.

Ieder jaar worden er 5 miljoen NULS vrijgegeven door deze methode. Wil je op een andere manier aan NULS komen dan moet je dit aanschaffen via een exchange.

NULS roadmap

Op de NULS roadmap staan nog een flink aantal ontwikkelingen te gebeuren. Maar de belangrijkste ontwikkeling die op het programma staat is de NULS 2.0 Mainnet lancering in het vierde kwartaal van 2019. Dit is de verbeterde versie die ervoor moet zorgen dat het voor bedrijven nog makkelijker wordt om gebruik te maken van de blockchain zonder hiervoor specialistische kennis in huis te hebben. Dit is dan ook gelijk een belangrijke reden om eventueel te speculeren op de NULS koers.

Was de verwachting daar is dat dit voor veel bedrijven een uitkomst zal bieden is het een goed moment om ‘vroeg’ NULS aan te schaffen. Op het moment dat het project namelijk deze lancering aankondigt wil er nog wel eens wat met de prijs van NULS gebeuren. Ben je er eerder bij? Dan kan je van deze prijsschommeling profiteren.

Wat doet de NULS koers?

De NULS coin is tot stand gekomen vanuit een token sale. Gedurende deze sale is ruim $ miljoen opgehaald. De verkoop vond plaats in 2017 en was in de ogen van de ontwikkelaars zeer succesvol. De actuele NULS koers staat op een waarde van $ 0.190409.

De eerste notering van de NULS coin op de open markt was op 27 oktober 2018 voor een prijs van $ 0,10. Direct na de lancering steeg de koers enorm. Dit had o.a. met de uitbrekende bullmarkt te maken van dat moment. Voor de vroege beleggers was dit een enorme vetpot als ze ook daadwerkelijk verkocht hebben.

De NULS All Time High staat op een waarde van $ 8.53 (January 10, 2018). Dat is 1723 dagen geleden. De totale waarde van het project is $ 18,915,240 en daarmee staat NULS op plaats 676 op de lijst met grootste crypto projecten.

Wat is de NULS verwachting 2022 – 2027?

Er zijn veel factoren die je kunt overwegen bij het opstellen van de NULS verwachting. Een hele belangrijke is natuurlijk de use-case en de manier waarop de NULS coin werkt. De toekomstplannen (roadmap) en de historische koers en mijlpalen kunnen daarnaast een goed inzicht bieden in de potentie voor de toekomst.

Niemand kan je helaas met zekerheid een NULS verwachting geven die 100% zeker waarheid is. Als we echter kijken naar de resultaten uit het verleden zien we enkele hele grote kansen voor beleggers. Zo steeg de koers direct na lancering met ongeveer 8220%.

Dit is geen garantie voor de toekomst, maar het laat wel zien wat er mogelijk is in de crypto wereld en bij NULS. Door de ontwikkelingen te volgen zou je voor jezelf een inschatten moeten maken over de potentie en de hoeveelheid geld die je eventueel in het project wilt stoppen.

Waar NULS kopen?

Wil je nou ook NULS kopen om mee te kunnen profiteren van een eventuele prijsstijging? Dan doe je dat gemakkelijk op deze exchange. Je stort eenvoudig je euro’s via iDeal en wisselt dit gemakkelijk om voor NULS. Ook bij eventuele winst heb je je verdiende euro’s ook zo weer teruggestort op je bankrekening. Heel eenvoudig!

ExchangeOmschrijvingRating
Bitvavo (Onze aanrader!☝️)De beste keuze in NL. De laagste handelskosten & eenvoudig te gebruiken. Ontvang een welkomstbonus bij je inschrijving! 4,2/5Bezoek exchange
eToroGrootste social trading platform ter wereld. Handel zonder moeite mee met experts en profiteer van hun winst!4,2/5Bezoek exchange
BinanceDe grootste exchange ter wereld, groot assortiment en veel extra’s zoals staking & ICO’s2/5Bezoek exchange

Het laatste NULS nieuws

Hopelijk heb je iets kunnen leven over NULS op deze pagina. De NULS coin, historische koers en use-case zijn allemaal belangrijk bij het opstellen van een NULS verwachting. De laatste factor die niet zou moeten ontbreken is het NULS nieuws. Door dit te volgen kun je de toekomst proberen te voorspellen. Ook zie je direct hoe actief het team nog is.

Money Mastery & beste exchanges

Wegwijs worden in de wereld van cryptocurrency is best lastig. Hieronder vind je een aantal geschikte bronnen en platformen die je in ieder geval niet mag missen.

  • πŸ‘‰ Money Mastery. Gratis crypto cursus om van A - Z alles te leren over cryptocurrency. Ontvang bovendien signalen voor de beste trades om veel winst te maken zonder zelf onderzoek te moeten doen.
  • πŸ‘‰ Crypto parelsEen duidelijk overzicht met cryptocurrency die wellicht wel x 100 kunnen gaan, gevonden door experts met veel ervaring.
  • πŸ‘‰ eToro social trading. Handel mee met de pro's zonder zelf onderzoek te doen. Altijd de beste trades van de beste traders!
  • πŸ‘‰ Bitvavo exchange. Maak misschien wel de beste financiΓ«le beslissing van je leven en koop voor het eerst cryptocurrency via Bitvavo.
  • πŸ‘‰ Bitcoin voor bedrijven. Vind de tools die jou kunnen helpen met je bedrijfsvoering en cryptocurrency.

.
Welkomstbonus & passief inkomen met staking πŸš€ Handel de eerste € 1000 helemaal gratis

Nog geen account op Bitvavo? Maak die dan nu gratis aan en mis de boot niet bij de volgende stijging in de markt. Verdien bovendien een passief inkomen door je gekochte crypto automatisch te staken. Wat is er mooier dan een passief inkomen uit je crypto portfolio?