Er bestaan inmiddels al aardig wat hedge funds. Grote partijen die op de financiële markten winst proberen te maken door de markt te voorspellen. Wat al deze partijen gemeen hebben is dat ze hun eigen modellen ontwikkelen die ze uiteindelijk winst moeten opleveren. Dit gebeurt allemaal met dezelfde data.

Wat al deze hedge funds ook gemeen hebben is dat ze behoorlijk geheimzinnig zijn over de modellen. Niemand wil het delen, want dat is nou eenmaal waarmee ze hun geld verdienen. 

Numerai pakt het anders aan en maakt een hedge fund dat niet draait op een enkel model, maar werkt met machine learning en de input van duizenden data science wetenschappers van alle achtergronden. 

In dit artikel kijken we naar Numerai, gaan we in op de NMR prijs en de Numeraire koers verwachting voor de toekomst. Hiermee hopen we je te helpen met de vraag: “Is numeraire een goede investering?”.

Wat is Numerai?

Numerai is ontstaan vanuit een verschil in visie over hedge funds. Traditionele investeerders proberen namelijk hun modellen verborgen te houden en dit is an sich logisch. Echter zorgt dit er ook voor dat de ontwikkeling van de modellen achter blijft. De modellen zouden veel beter kunnen als de data en de modellen samengevoegd worden. Dit is precies wat Numerai doet met zijn eigen hedge fund. 

De data van Numerai wordt beschikbaar gesteld aan data wetenschappers welke vervolgens financiële modellen kunnen maken met deze data. In plaats dat de wetenschappers de modellen voor zichzelf houden, worden de modellen teruggestuurd richting Numerai en gebundeld.

Met behulp van machine learning worden deze modellen samengevoegd om zo een veel beter resultaat te halen met het hedge fund dan normaal.

De wetenschappers kunnen de data iedere week downloaden van Numerai en gebruiken voor hun nieuwe modellen. Dit uploaden ze vervolgens en Numerai kijkt welke modellen het beste presteren op de markt. De top 100 modellen ontvangen een beloning in de vorm van Numeraire. 

De kracht van Numerai en de manier waarop ze werken is de grote hoeveelheid modellen die samen hun werk doen. Geen enkele voorspelling of model is beter dan het totaal van duizenden mensen die meewerken samen.

Wat is Numeraire?

Numeraire is de token die gebruikt wordt door Numerai. In eerste instantie werkte Numerai met Bitcoin betalingen voor de wetenschappers. Echter hebben ze na een tijdje besloten om dit via een eigen ERC-20 token te doen, Numeraire (NMR).

Wetenschappers worden uitbetaald in deze token en kunnen hun NMR vervolgens ‘staken’ op hun model. Hoe meer Numeraire ze staken op hun model, hoe hoger de uitbetaling ook zal zijn bij succes. Daarnaast zorgt dit mechanisme ervoor dat het minder vatbaar is voor foutieve data.

Numeraire koers verwachting

Numerai en de Numeraire coin zijn zeer interessant. Een gecombineerde hedge fund met input van duizenden verschillende wetenschappers en modellen moet in theorie altijd beter werken dan een enkel model. Daarnaast worden de wetenschappers uitgedaagd om de beste modellen te ontwikkelen voor een beloninig in Numeraire, dit maakt de toekomst van de NMR coin en de Numeraire koers verwachting zeer positief.  Hieronder zie je de live Numeraire koers.

Numeraire prijs voorspelling 2021 – 2026

Hoe meer wetenschappers bij zullen dragen aan nieuwe modellen voor Numerai, hoe positiever dit zal zijn voor de Numeraire verwachting. De NMR coin prijs is nauw verbonden met het hedge fund. Weet het hedge fund groeiende winsten te behalen door deze nieuwe manier van aanpak, dan zal dit zich ook uitdrukken in een hogere Numeraire waarde. 

Er zijn veel NMR voorspellingen te vinden, de een positiever dan de ander. Opvallend aan de Numeraire prijs voorspellingen voor de komende jaren is dat het erg volatiel is. Het ene jaar wordt er een hele hoge koers verwachting en het andere jaar een hele lage. Het blijft afwachten wat de koers daadwerkelijk gaat doen. Hieronder vind je in ieder geval een overzicht met enkele Numeraire voorspellingen:

2021: $ 85,05
2022: $ 24,68
2023: $ 91,56
2024: $ 20
2025: $ 161,98
2026: $ 199,46

Numeraire kopen

Verwacht je dat het hedge fund in de toekomst hogere winsten zal behalen door deze nieuwe aanpak en wil je daarom NMR toevoegen aan je portfolio? Dan kan je dit doen op verscheidene exchanges waaronder die van Bitvavo. Mocht je nog geen account hebben dan kan je die hier aanmaken.

  1. Inloggen op Bitvavo ( << schrijf je in via deze link en ontvang direct korting op je handelskosten!)
  2. Geld storten met iDeal
  3. Omzetten naar je gewenste crypto
  4. Gefeliciteerd, je bent klaar en bent bezitter van cryptocurrency

Crypto Masterclass & trading signalen van experts

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via Binance Futures kun je direct handelen met geavanceerde tools. << Ontvang alleen via deze link voor altijd 10% korting op je handelskosten. Wil je altijd de laatste trading signalen ontvangen van experts? Dat kan met deze Crypto Signals. Handel mee met experts en mis nooit meer een koop- of verkoopsignaal.

Wil jij nu ook bitcoin kopen en over tien jaar terug kijken op een van de beste financiële beslissingen van je leven? Dan kun je de gok wagen en bitcoin kopen. Een goede exchange hiervoor is Bitvavo. Gemakkelijk betalen met iDEAL, voldoet aan alle regelgeving en is de goedkoopste exchange van Nederland. Wees je bewust van de risico’s, want die zijn er. Investeer alleen geld dat je kunt missen en beleg altijd op eigen risico.

.