We gaan het in dit artikel hebben over Oasis Network. Wanneer je meer en meer leest over cryptocurrencies weet je dat DeFi enorm populair is. Geld lenen met onderpand of met je eigen inleg geld verdienen door een liquidity provider te worden is vandaag de dag vrij normaal.

Oasis Network is ook zo’n DeFi project, maar wel met de focus op privacy en data tokenization. Een interessante ontwikkeling waar wij meer van willen weten. In dit artikel beschrijven we dan ook de use-case, de Oasis Network verwachting en de ROSE prognoses. Wat gaat de Oasis Network crypto doen?

Wat is Oasis Network?

Oasis Network is een next generation blockchain. Het is het eerste privacy-enabled platform voor de DeFi markt. ROSE maakt gebruik van het welbekende Proof of Stake model. De blockchain heeft computers nodig die het netwerk veilig houden. Deze computers keuren de transacties die gemaakt worden op het netwerk.

Omdat dit energie kost en uiteindelijk geld worden de computers beloond. Zij krijgen, in het geval van PoS, afhankelijk van de hoogte van hun stake een beloning. Hoe hoger de stake, hoe eerder je de kans krijgt om transacties te valideren.

Veel blockchain platformen hebben dezelfde problemen. Ze hebben hoge kosten, lage transactiesnelheid en de privacy is niet optimaal. Oasis pakt deze problemen aan. Ze hebben:

 • Hoge transactiesnelheden en lage kosten
 • Geavanceerde privacyoplossingen
 • Creëren inkomsten met tokens

Deze drie genoemde punten proberen ze waar te maken door te werken met twee verschillende lagen. Zo hebben ze een Consensus laag en een ParaTime laag. De consensus laag is de laag die wordt gebruikt om het netwerk te beveiligen. 

De andere laag, de ParaTime laag is erg interessant voor ontwikkelaars. Zij kunnen namelijk op het Oasis Network dApps bouwen die volledig compatibel zijn met Ethereum. Omdat ROSE veel lagere kosten heeft en een veel hogere transactiesnelheid werd dit dan ook al snel de favoriet onder de ontwikkelaars. Meer dApps en gebruikers op het netwerk kan voor een positieve Oasis Netwerk voorspelling zorgen evenals een stijging in ROSE waarde.

Ontwikkelaars kiezen ook voor Oasis vanwege de Parcel Software Development Kit (SDK). Dit is een speciale privacy-first kit die ontwikkelaars kunnen gebruiken om hun dApps uit te breiden met tools voor sterke privacyfuncties. Dit is belangrijk in de wereld van DeFi en daardoor kan de focus op privacy een belangrijk punt zijn in de stijging van de Oasis Network prijs voorspelling.

Ontwikkelaars hebben met Oasis Network de Binance Cryptosafe Alliance gemaakt. In samenwerking met Binance hebben ze er voor gezorgd dat exchanges een platform hebben waarop ze data kunnen vergelijken. 

Op dit platform kunnen ze hackers achterhalen door data ter vergelijken. Hierdoor zijn exchanges een stuk veiliger. Voor Oasis is dit een mooi project om te laten zien dat hun product werkt en dat ontwikkelaars mooie producten kunnen bouwen via Oasis. 

Wat doet de Oasis Network koers?

De Oasis Network koers. Uiteraard belangrijk om mee te nemen in je eigen onderzoek. De ROSE waarde kan dan met het uur verschillen, een kijkje naar de grafieken voor je onderzoek is nooit verkeerd. Zoals veel andere coin heeft ook de Oasis Network coin een ICO gehad. Deze ICO werd gehouden in november 2020. 

De ICO leverde Oasis 45 miljoen dollar op. Een fantastisch bedrag voor verder onderzoek. Tijdens deze ICO kocht je een ROSE coin voor 0,08 dollar. Op dit moment staat de Oasis Network koers op een waarde van $ 0.061466

De All Time High van Oasis Network is $ 0.597347. Dit mooie bedrag werd behaald op January 15, 2022. Dit is 257 dagen geleden. Procentueel gezien is het verschil sinds de All Time High 162.68%

Naast een All Time High bestaan er ook dieptepunten wat betreft de Oasis Network koersgrafiek. De Oasis Network crypto verwachting zal dan ook niet altijd even positief zijn. Het prijsverschil in de afgelopen 24 uur was verschil 2.39%.

Voor je eigen onderzoek kan dit handige data zijn. Hieronder vind je een duidelijke Oasis Network koersgrafiek.

 • Zoom
 • Hour
 • Day
 • Week
 • Month
 • Year
 • All Time
 • Type
 • Line Chart
 • Candlestick

Wat is de Oasis Network verwachting 2022 – 2027?

Ik had eerder in dit artikel al even over de use-case van ROSE. De potentie van deze use-case kan enorm zijn net zoals veel andere DeFi projecten. Een platform aanbieden voor financiële dApps is niet nieuw. Er zijn veel concurrenten die allemaal hun eigen “unieke” ideeën hebben. 

Concurrentie kan uiteraard goed zijn, maar het maakt het wel lastig om groot te worden. Ondanks dat de cryptowereld groeit kan Oasis alsnog falen. We kunnen nu eenmaal niet in een glazen bol kijken, maar hun focus op privacy kan een sterk punt zijn in de concurrentiestrijd. 

Wanneer meer mensen DeFi gaan gebruiken en privacy en veiligheid een grotere rol gaat spelen maakt Oasis een mooie kans gezien hun focus. Of dit daadwerkelijk het verschil gaat maken zal je met je eigen ondezoek moeten uitzoeken. De Oasis Network verwachting is dan ook afhankelijk van meerdere factoren. 

Voor je eigen onderzoek is historische data wellicht een optie. Het handelsvolume zegt bijvoorbeeld iets over de populariteit van de ROSE coin. Hoe hoger het volume hoe meer mensen ROSE crypto verhandelen. Het handelsvolume van de ROSE coin was in de afgelopen 24 uur $ 28,836,152.

Onderstaand zie je historische ROSE koers data.

* Currency in USD
Historical Price for Oasis Network
DateOpenCloseHighLowVolume

Wat is het nut van de ROSE coin?

Er zijn veel verschillende ROSE voorspellingen op het internet te vinden. Sommige voorspellingen zijn misschien redelijk goed, het is en blijft gokken. Je kan het gebruiken voor je eigen onderzoek, maar staar jezelf niet blind op een ROSE voorspelling op het internet.

Je weet namelijk vaak niet waar websites hun Oasis Network prognoses op baseren. Alleen maar uitgaan van de use-case, maar niet kijken naar het sentiment in de markt kan jou veel geldzorgen opleveren. De Oasis Network use-case kan dan zo goed zijn, als het sentiment negatief is kan de ROSE prijs zomaar dalen. 

Waar je naar kan kijken voor je onderzoek is de schaarste van de coin. Als het aanbod laag is, maar de vraag hoog dan kan de Oasis Network prijs stijgen. Voor ROSE zijn er op dit moment 5,029,357,184 ROSE coins beschikbaar met een totale supply van 10,000,000,000 ROSE. De totale market cap is $ 308,865,543.

In de afgelopen 7 dagen was het verschil in ROSE koers 8.17%. Voor als je wilt gaan daytraden is zulke data misschien handig, maar kijk je liever naar de lange termijn dan moet je wellicht andere data gebruiken. Uiteindelijk komt het er op neer dat er nooit iets met zekerheid gezegd kan worden. Inventariseer en analyseer informatie om zo zelf tot je eigen conclusie te komen. 

Huidige supply5,029,357,184 ROSEMaximale supply10,000,000,000 ROSE
% verschil 24u2.39%% verschil 7D8.17%

Waar Oasis Network kopen?

Een sterke eigen analyse kan je goed op weg helpen. Er bestaat niet zoiets als het perfecte instapmoment en als mensen dit alsnog roepen is dat altijd achteraf. Onderzoek zelf de verschillende factoren die de ROSE prijs beïnvloeden. Check bijvoorbeeld regels die overheden maken rondom crypto. Dit kan soms een enorm effect hebben. 

Ben je zover om Oasis Network te kopen, dan kan je dit doen op de grootste exchange van Nederland, namelijk Bitvavo. Met de allerlaagste handelskosten en maandelijks nieuwe coins beschikken zij over een mooi aanbod. Als je nog geen account hebt kan je die hier binnen 5 minuten aanmaken. Aanmelden kost niks en je hebt ook recht op een welkomstbonus van 1000 euro aan handelskosten.

ExchangeOmschrijvingRating
Bitvavo (Onze aanrader!☝️)De beste keuze in NL. De laagste handelskosten & eenvoudig te gebruiken. Ontvang een welkomstbonus bij je inschrijving! 4,2/5Bezoek exchange
eToroGrootste social trading platform ter wereld. Handel zonder moeite mee met experts en profiteer van hun winst!4,2/5Bezoek exchange
BinanceDe grootste exchange ter wereld, groot assortiment en veel extra’s zoals staking & ICO’s2/5Bezoek exchange

Het laatste Oasis Network nieuws

Ik heb je op deze pagina hopelijk iets meer kunnen vertellen over de verschillende factoren die spelen rondom het opmaken van een goede Oasis Network verwachting. De use-case en historische koers zijn hierin o.a. erg belangrijk. De laatste factor is het Oasis Network nieuws.

Het project kan nog zulke goede ontwikkelingen doen, maar als niemand erover schrijft of het product gebruikt dan zal er niet zoveel gebeuren met de koers. Een goede manier om ook de activiteit van het team te controleren is door te kijken naar de twitterpagina voor de laatste nieuwtjes.

Money Mastery & beste exchanges

Wegwijs worden in de wereld van cryptocurrency is best lastig. Hieronder vind je een aantal geschikte bronnen en platformen die je in ieder geval niet mag missen.

 • 👉 Money Mastery. Gratis crypto cursus om van A - Z alles te leren over cryptocurrency. Ontvang bovendien signalen voor de beste trades om veel winst te maken zonder zelf onderzoek te moeten doen.
 • 👉 Crypto parelsEen duidelijk overzicht met cryptocurrency die wellicht wel x 100 kunnen gaan, gevonden door experts met veel ervaring.
 • 👉 eToro social trading. Handel mee met de pro's zonder zelf onderzoek te doen. Altijd de beste trades van de beste traders!
 • 👉 Bitvavo exchange. Maak misschien wel de beste financiële beslissing van je leven en koop voor het eerst cryptocurrency via Bitvavo.
 • 👉 Bitcoin voor bedrijven. Vind de tools die jou kunnen helpen met je bedrijfsvoering en cryptocurrency.

.
Welkomstbonus & passief inkomen met staking 🚀 Handel de eerste € 1000 helemaal gratis

Nog geen account op Bitvavo? Maak die dan nu gratis aan en mis de boot niet bij de volgende stijging in de markt. Verdien bovendien een passief inkomen door je gekochte crypto automatisch te staken. Wat is er mooier dan een passief inkomen uit je crypto portfolio?