We gaan het op deze pagina hebben oer OMG Network. In 2015 is de Omise Blockchain Lab opgericht. Na twee jaar lang testen en onderzoeken ontstond OmiseGo. Op 6 juni heeft OmiseGo een rebrand gehad en is het over gegaan op het mainnet. Vanaf nu heet het OMG network.

De missie was duidelijk: mensen in staat stellen om altijd en overal veilig toegang te geven tot financiële diensten, te investeren, te wisselen en digitale activa uit te geven.

Sinds het ontstaan staat OMG Network (OMG) altijd in de top 100 op coinmarketcap. Reden genoeg om een artikel te schrijven over OMG. In dit artikel behandelen we hoe het gaat met de OMG Network koers, de reden hiervoor en kijken we naar de OMG koers verwachting en voorspelling voor de toekomst.

Wat is OMG Network?

OMG Network zorgt ervoor dat iedereen een wallet kan krijgen. Deze wallet kan je zien als je eigen bankrekening op de blockchain. Met deze wallet heb je toegang tot de financiële markt. Je kan met de OMG Network wallet producten kopen, geld overmaken en je kan vele verschillende valuta op de wallet zetten.

Je kan door het gebruiken van deze wallet coins overboeken van de ene blockchain naar de andere. Het maakt het ook mogelijk om geld over te boeken tussen blockchains en traditionele betalingsproviders zoals VISA en SWIFT.

Nu bestaan er meerdere wallets die dit faciliteren. Wat OMG Network sterker maakt dan de rest is dat OMG Network is onstaan vanuit het bedrijf Omise. Dit bedrijf heeft al jaren ervaring met online betalingen.

Doordat ze zijn ontstaan vanuit Omise profiteren ze van de naamsbekendheid en het netwerk. Hierdoor heeft OMG Network al een aantal partnerships met grote bedrijven. McDonald’s Thailand is al met ze in zee gegaan.

The bank of Ayudhya en SMBC zijn twee grote Japanse banken die hebben geïnvesteerd in OMG Network. Als deze partnerships groeien kan dit erg gunstig zijn voor de OMG crypto verwachting.

Wat doet de OMG Network koers?

OmiseGo bestaat sinds 2017. Deze valuta is ontworpen door Omise. Omise is een Thais fintech bedrijf dat sinds 2013 bestaat. Sindsdien hebben ze ook vestigingen in Japan, Singapore en Indonesië. Dit laat zien dat ze groeien.

Toen OMG een ICO startte was het meteen raak. Dat genoeg investeerders het project vertrouwde bleek uit het succes van de ICO. Als gevolg had OMG binnen no time 25 miljoen dollar opgehaald. Dit is ook het bedrag dat ze van tevoren wilden hebben, een daverend succes dus.

Tijdens de token sale konden beleggers 1000 OMG Network coin (destijds OmiseGo) kopen voor 1 Ethereum. Omgerekend kwam dit neer op ongeveer $ 0,224 per stuk. De actuele OMG Network koers staat op een waarde van $ 1.72.

Als we de koers bekijken was de eerste notering op 17 juli 2017. Voor $ 0,43 konden beleggers de token voor het eerst kopen op de open markt. Daarnaast zien we heel duidelijk dat de koers in de bull markten die volgden hard is gestegen.

De OMG Network All Time High staat op een prijs van $ 25.62 (January 13, 2018). Dat is inmiddels 1720 dagen geleden. De marketcap was bij de start $ 25 miljoen. Inmiddels heeft het project een totale waarde van $ 241,588,926. Met die waardering staat de OMG Network crypto op plek 145 van grootste projecten.

 • Zoom
 • Hour
 • Day
 • Week
 • Month
 • Year
 • All Time
 • Type
 • Line Chart
 • Candlestick

Wat is de OMG Network verwachting 2022 – 2027?

In het westen heeft iedereen gemakkelijk toegang tot banken, maar in Azië is dit niet het geval. Zomaar geld overmaken naar andere banken kan niet. Wanneer dit wel kan, kost dit veel geld. Deze transactiekosten zijn vaak niet te betalen voor de armere mensen.

We moeten niet vergeten dat er twee miljard huishoudens zijn die geen bank hebben. Alleen al in zuidoost Azië zijn er 438 miljoen mensen zonder bank. OMG Network kan de oplossing zijn voor deze mensen.

Geen tussenpersonen meer die hoge transactiekosten vragen en gemakkelijk verschillende valuta overmaken binnen enkele seconden.

Er ligt voor OMG Network dus een enorme markt open die de potentie van dit bedrijf ongelofelijk groot maakt. Naast geld overmaken naar bijvoorbeeld familie kan er ook mee betaald worden wanneer bedrijven zich aansluiten bij OMG Network.

Wanneer OMG Network mensen bereikt die nog geen bank hebben en de wallet een uitstekend alternatief blijkt voor een bank kan dit erg goed uitpakken voor de OMG koers. Dit kan leiden tot een hoge OMG Network verwachting.

Wat is het nut van de OMG coin?

Het idee van OMG is veelbelovend. Als het team van OMG Network erin slaagt om de plannen om te zetten naar realiteit kan het een grote jongen worden in de cryptowereld. Goed om te weten is dat ze zich tot nu toe altijd aan de deadlines hebben gehouden.

Krijgt OMG Network partnerships met grote bedrijven en verbinden ze de bankloze mensen met elkaar, dan zal het project een enorme kans van slagen hebben.

De bovengenoemde reden is essentieel voor een koersstijging. Het zou heel snel kunnen gaan als er in een korte periode partnerships worden gemaakt. Als resultaat zal het vertrouwen in de coin toenemen naarmate ze groter worden. Dit zorgt voor kopers en dus een omhoogschietende koers.

De OMG Network coin staat centraal in dit hele verhaal. Ga je er vanuit dat de use-case straks op grote schaal gebruikt wordt? Dan zal je dit terugzien in de waarde van de OMG crypto. Dat zou een reden kunnen zijn om de token nu al te kopen.

Interessante data om in dat geval in de gaten te houden zijn de koerstrends op korte termijn en de hoeveelheid tokens die nog op de markt komen (supply).

Huidige supply140,245,398 OMGMaximale supply140,245,398 OMG
% verschil 24u1.01%% verschil 7D1.92%

Waar OMG Network kopen?

De OMG coin is gemakkelijk te koop via Bitvavo. Voordat je overgaat tot het kopen van de coin is het verstandig om in het achterhoofd te houden dat het voorspellen van de OMG Network koers geen vaste wetenschap is. Doe eerst zelf goed onderzoek voordat je over gaat tot het kopen van OMG.

ExchangeOmschrijvingRating
Bitvavo (Onze aanrader!☝️)De beste keuze in NL. De laagste handelskosten & eenvoudig te gebruiken. Ontvang een welkomstbonus bij je inschrijving! 4,2/5Bezoek exchange
eToroGrootste social trading platform ter wereld. Handel zonder moeite mee met experts en profiteer van hun winst!4,2/5Bezoek exchange
BinanceDe grootste exchange ter wereld, groot assortiment en veel extra’s zoals staking & ICO’s2/5Bezoek exchange

Het laatste OMG Network nieuws

Op deze pagina heb ik je hopelijk wat meer kunnen vertellen over het doel van OMG Network. De use-case, de vroege ICO en de koersdata zijn allemaal belangrijk om mee te nemen in je onderzoek naar de OMG Network verwachting. De laatste factor is het nieuws.

Volg je namelijk het OMG Network nieuws dagelijks? Dan weet je precies wat het team met het project wil en hoe ze dit aanpakken. Op het moment dat er afgeweken wordt van jouw visie kun je stappen zetten om je belegging te beschermen. Een goede bron van informatie is de twitterpagina. Je ziet hierdoor ook snel hoe actief het team nog is.

Money Mastery & beste exchanges

Wegwijs worden in de wereld van cryptocurrency is best lastig. Hieronder vind je een aantal geschikte bronnen en platformen die je in ieder geval niet mag missen.

 • 👉 Money Mastery. Gratis crypto cursus om van A - Z alles te leren over cryptocurrency. Ontvang bovendien signalen voor de beste trades om veel winst te maken zonder zelf onderzoek te moeten doen.
 • 👉 Crypto parelsEen duidelijk overzicht met cryptocurrency die wellicht wel x 100 kunnen gaan, gevonden door experts met veel ervaring.
 • 👉 eToro social trading. Handel mee met de pro's zonder zelf onderzoek te doen. Altijd de beste trades van de beste traders!
 • 👉 Bitvavo exchange. Maak misschien wel de beste financiële beslissing van je leven en koop voor het eerst cryptocurrency via Bitvavo.
 • 👉 Bitcoin voor bedrijven. Vind de tools die jou kunnen helpen met je bedrijfsvoering en cryptocurrency.

.
Welkomstbonus & passief inkomen met staking 🚀 Handel de eerste € 1000 helemaal gratis

Nog geen account op Bitvavo? Maak die dan nu gratis aan en mis de boot niet bij de volgende stijging in de markt. Verdien bovendien een passief inkomen door je gekochte crypto automatisch te staken. Wat is er mooier dan een passief inkomen uit je crypto portfolio?