In 2015 is de Omise Blockchain Lab opgericht. Na twee jaar lang testen en onderzoeken ontstond OmiseGo.

Update: Op 6 juni heeft OmiseGo een rebrand gehad en is het over gegaan op het mainnet. Vanaf nu heet het OMG network.

De missie was duidelijk: mensen in staat stellen om altijd en overal veilig toegang te geven tot financiële diensten, te investeren, te wisselen en digitale activa uit te geven.

Sinds het ontstaan staat OMG Network (OMG) altijd in de top 100 op coinmarketcap. Reden genoeg om een artikel te schrijven over OMG. In dit artikel behandelen we hoe het gaat met de OMG Network koers, de reden hiervoor en kijken we naar de OMG koers verwachting en voorspelling voor de toekomst.

De kracht van OMG Network

OMG Network zorgt ervoor dat iedereen een wallet kan krijgen. Deze wallet kan je zien als je eigen bankrekening op de blockchain. Met deze wallet heb je toegang tot de financiële markt. Je kan met de OMG Network wallet producten kopen, geld overmaken en je kan vele verschillende valuta op de wallet zetten.

Je kan door het gebruiken van deze wallet coins overboeken van de ene blockchain naar de andere. Het maakt het ook mogelijk om geld over te boeken tussen blockchains en traditionele betalingsproviders zoals VISA en SWIFT.

Nu bestaan er meerdere wallets die dit faciliteren. Wat OMG Network sterker maakt dan de rest is dat OMG Network is onstaan vanuit het bedrijf Omise. Dit bedrijf heeft al jaren ervaring met online betalingen.

Doordat ze zijn ontstaan vanuit Omise profiteren ze van de naamsbekendheid en het netwerk. Hierdoor heeft OMG Network al een aantal partnerships met grote bedrijven. McDonald’s Thailand is al met ze in zee gegaan.

The bank of Ayudhya en SMBC zijn twee grote Japanse banken die hebben geïnvesteerd in OMG Network. Als deze partnerships groeien kan dit erg gunstig zijn voor de OMG koers verwachting.

OMG Network koers verwachting

In het westen heeft iedereen gemakkelijk toegang tot banken, maar in Azië is dit niet het geval. Zomaar geld overmaken naar andere banken kan niet. Wanneer dit wel kan, kost dit veel geld. Deze transactiekosten zijn vaak niet te betalen voor de armere mensen.

We moeten niet vergeten dat er twee miljard huishoudens zijn die geen bank hebben. Alleen al in zuidoost Azië zijn er 438 miljoen mensen zonder bank. OMG Network kan de oplossing zijn voor deze mensen.

Geen tussenpersonen meer die hoge transactiekosten vragen en gemakkelijk verschillende valuta overmaken binnen enkele seconden.

Er ligt voor OMG Network dus een enorme markt open die de potentie van dit bedrijf ongelofelijk groot maakt. Naast geld overmaken naar bijvoorbeeld familie kan er ook mee betaald worden wanneer bedrijven zich aansluiten bij OMG Network.

Wanneer OMG Network mensen bereikt die nog geen bank hebben en de wallet een uitstekend alternatief blijkt voor een bank kan dit erg goed uitpakken voor de OMG koers. Dit kan resulteren in een hoge OMG Network koers verwachting.

Historische OMG Network koers

OmiseGo bestaat sinds 2017. Deze valuta is ontworpen door Omise. Omise is een Thais fintech bedrijf dat sinds 2013 bestaat. Sindsdien hebben ze ook vestigingen in Japan, Singapore en Indonesië. Dit laat zien dat ze groeien.

De OMG koers waarde schommelde vooral in het begin. De pieken en dalen van OMG zien er vergeleken met andere valuta koersen rond die tijd vrij normaal uit. De OMG koers is na al het geschommel in het begin uiteindelijk rond januari 2019 gestabiliseerd.

Toen OMG een ICO startte was het meteen raak. Dat genoeg investeerders het project vertrouwde bleek uit het succes van de ICO. Als gevolg had OMG binnen no time 25 miljoen dollar opgehaald. Dit is ook het bedrag dat ze van tevoren wilden hebben, een daverend succes dus.

Zoals eerder genoemd waren er vele pieken en dalen in de koers van OMG. De all time high van OMG was op 8 januari 2018. De OMG waarde was toen 28,35 dollar.

OMG prijs voorspelling 2020 – 2027

Het idee van OMG is veelbelovend. Als het team van OMG Network erin slaagt om de plannen om te zetten naar realiteit kan het een grote jongen worden in de cryptowereld. Goed om te weten is dat ze zich tot nu toe altijd aan de deadlines hebben gehouden.

Krijgt OMG Network partnerships met grote bedrijven en verbinden ze de bankloze mensen met elkaar, dan zal het project een enorme kans van slagen hebben.

De bovengenoemde reden is essentieel voor een koersstijging. Het zou heel snel kunnen gaan als er in een korte periode partnerships worden gemaakt. Als resultaat zal het vertrouwen in de coin toenemen naarmate ze groter worden. Dit zorgt voor kopers en dus een omhoogschietende koers.

De OMG koers verwachting voor 2020 ziet er veelbelovend uit. Doordat OMG Network betrouwbaar, en een solide bedrijf is, zal de koers groen kleuren. Verwacht wordt dat de prijs van OMG naar 1 dollar zal stijgen ($ 5,40.

In 2022 wordt een enorme stijging verwacht. De prijs van een OMG coin zal dan ongeveer 12 dollar zijn. Houd in het achterhoofd dat dit niet alleen door het succes van OMG Network zal zijn. Bijna alle coins in cryptoland zullen dan moeten stijgen.

Enkele andere OMG Network voorspellingen die we gevonden hebben zijn:

2021: $ 5,73
2022: $ 6,83
2023: $ 8,12
2024: $ 10,24
2025: $ 11,58
2026: $ 10,62
2027: $ 14,29

OMG coin kopen?

De OMG coin is gemakkelijk te koop via Bitvavo. Voordat je overgaat tot het kopen van de coin is het verstandig om in het achterhoofd te houden dat het voorspellen van de OMG Network koers geen vaste wetenschap is. Doe eerst zelf goed onderzoek voordat je over gaat tot het kopen van OMG.

  1. Geld storten met iDeal
  2. Omzetten naar je gewenste crypto
  3. Gefeliciteerd, je bent klaar en bent bezitter van cryptocurrency

Crypto Masterclass & beste exchanges

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via Binance Futures kun je direct handelen met geavanceerde tools. << Ontvang alleen via deze link voor altijd 10% korting op je handelskosten.

Wil jij nu ook bitcoin kopen en over tien jaar terug kijken op een van de beste financiële beslissingen van je leven? Dan kun je de gok wagen en bitcoin kopen. Een goede exchange hiervoor is Bitvavo. Gemakkelijk betalen met iDEAL, voldoet aan alle regelgeving en is de goedkoopste exchange van Nederland. Wees je bewust van de risico’s, want die zijn er. Investeer alleen geld dat je kunt missen en beleg altijd op eigen risico.

.