Koers verwachtingen

Er zijn veel verschillende cryptocurrencies. De een heeft de potentie om groot te worden en te stijgen in waarde. De ander zal waarschijnlijk op termijn niet meer bestaan. Op deze pagina vind je de crypto koers verwachting van vele Altcoins.
NAV coin logo

Wat is NavCoin? Alles over NavCoin, Proof of Stake en de NavCoin koers

NavCoin is een Cryptocurrency gebaseerd op Bitcoin. Omdat de code gebaseerd is op Bitcoin, profiteert het van de voordelen zoals het decentrale karakter en het versturen van geld zonder tussenkomst van derden. Maar waar NavCoin zich onderscheidt is de gebruiksvriendelijkheid. Het NavCoin project is van mening dat de crypto wereld een grote rol gaat spelen, maar ziet ook dat de grootste belemmering op dit moment het gebruiksgemak is.

Read more
Omisego

Wat is OmiseGo? Alles over de OMG coin, OmiseGo kopen en het netwerk

Betalingsverkeer is een enorme business in de wereld. Hier in het westen is het over het algemeen prima geregeld, maar in landen in Azië bijvoorbeeld is dit al een ander verhaal. Het is daar niet vanzelf sprekend dat je even snel een overboeking kunt doen naar je familie en vrienden. Je bent daar al snel afhankelijk van bepaalde bedrijven. Heb jij geen account bij zo’n bedrijf? Dan kun je niet altijd geld ontvangen. Hier gaat OmiseGo verandering in brengen.

Read more
ZRX coin

Wat is 0x protocol? Alles over 0x protocol en de ZRX coin

Het 0x protocol en de ZRX coin zijn gemaakt voor de Ethereum blockchain. Het Ethereum netwerk kan gebruikt worden om Decentrale applicaties (Dapps) op te maken. Deze applicaties kunnen allerlei doeleinden hebben. En vaak heeft ieder project zijn eigen token.

De aanname is dat in de toekomst steeds meer projecten hun eigen token zullen gebruiken, waardoor het steeds lastiger wordt om al deze tokens te bezitten. Het is een gedoe om telkens weer de juiste token te traden, zodat je gebruik kan maken van de Dapps. Hier komt de ZRX coin en het 0x protocol om de hoek kijken.

Read more
Zcash

Wat is Zcash? Alles over Zcash mining, Zcash koers en de wallets

Privacy wordt een steeds hotter onderwerp op het internet. Mensen beginnen het vervelend te vinden dat bedrijven en overheden gegevens verzamelen en dit gebruiken om zaken te doen. Dit is een van de redenen geweest dat Bitcoin bedacht is, anonieme financiële transacties. Maar zo anoniem is Bitcoin helemaal niet.

Bij de Bitcoin transacties worden op de Blockchain nog veel gegevens weergegeven, zoals het saldo op de betreffende Bitcoin wallet en de andere transacties die zijn gedaan door deze persoon. Zcash brengt hier verandering in. Door slimme cryptografische technieken zoals het zero-knowledge proof is het mogelijk om volledig anoniem transacties te doen op de blockchain.

Read more
Shift coin

Wat is SHIFT? “Decentraal internet door Phantom Dapp” SHIFT

Het probleem waar Shift zich op richt, is de beperkte vrijheid op het internet. Bedrijven die het internet draaiende houden zoals server hosts, overheden en internet service providers (ISP) kunnen het internet nu ook censureren. Door het maken van Decentralized apps (Dapps) wordt deze bedreiging tegengegaan door Shift en haar Shift coin. Hieronder zie je de live SHIFT koers.

Read more
Ontology GAS

Wat is Ontology? “De infrastructuur voor vertrouwen” ONT

Ontology is een project dat zich volledig richt op vertrouwen. Dit is waar alles om draait in het leven. Je vertrouwt erop dat je betaald wordt door je werkgever voor je werkzaamheden. Je vertrouwt erop dat je je product ontvangt wanneer je dat besteld op het internet en je vertrouwt erop dat mensen zich aan hun afspraken houden wanneer je iets afspreekt.

Read more
NEM coin

Wat is NEM? “Het blockchain project gericht op performance” XEM

NEM is een blockchain project dat zich volledig richt op performance. Door verschillende technieken, zoals het Proof of Importance, Harvesting en een SuperNode weten ze de transactiekosten laag te houden. Daarnaast is de transactiesnelheid door deze technieken hoog en wordt voorkomen dat er inflatie optreedt bij de NEM coin, namelijk de XEM. Deze XEM coin is de munt die wordt gebruikt op het netwerk.

Read more
populous

Wat is Populous? “Invoice factoring op de blockchain” PPT

Tegenwoordig zijn er veel banken en gespecialiseerde bedrijven die veel geld verdienen met Invoice Factoring (I.F.). Ze kopen facturen op die pas in de toekomst betaald moeten worden voor een bedrag net onder het factuur bedrag.

Tegen de tijd dat de factuur betaald moet worden innen ze deze en het verschil tussen het aankoop- en verkoopbedrag is de winst.

Populous biedt een platform waar zowel verkopers als aankopers van facturen hun handel kunnen doen. Allemaal veilig en betrouwbaar door middel van de blockchain technologie. Hieronder zie je de live Populous koers.

Read more
EOS

Wat is EOS? “De infrastructuur voor decentrale applicaties” EOS

EOS is een project dat werkt aan een platform waar ontwikkelaars eenvoudig applicaties op kunnen bouwen. Dit is in grote lijnen hetzelfde als Ethereum, alleen wil EOS zich onderscheiden door schaalbaarheid (veel transacties per seconde) en transactiekosten (gratis).

Met EOS wordt het in de toekomst mogelijk om applicaties te bouwen op de EOS blockchain. Dit worden dan volledig decentrale organisaties, die allemaal hun eigen pad kunnen kiezen wat betreft doel van het project. Dit is dezelfde formule die voor Ethereum ook succesvol is gebleken. Lees hier meer over de EOS koers verwachting.

Read more
Dash

Wat is Dash? Het digitale cash op de blockchain (DASH)

Dash is een open-source Cryptocurrency met de focus op alledaagse betalingen, zowel online als offline. De nadruk bij Dash ligt op privacy, transactiesnelheid en decentralisatie. En dit alles tegen een zo laag mogelijke transactie fee. Dash streeft ernaar de meest gebruiksvriendelijke en meest schaalbare online valuta te zijn. Dit doen ze onder andere door functionaliteiten te bieden als ‘Private send’ en ‘Instant send’. Daarnaast is het naast minen ook mogelijk om Dash te verdienen door middel van een MasterNode, al moet je hier wel flink voor in de buidel tasten.

Read more
Substratum

Wat is Substratum? “Een decentraal internet voor iedereen” (SUB)

Internet is voor veel mensen de grootste bron van informatie. Maar tegenwoordig zijn er nog veel landen die het internet censureren voor haar burgers. Substratum gaat ervoor zorgen dat het internet weer toegankelijk is voor iedereen.

Landen als China, Myanmar, Iran en Saoudi-Arabie blokkeren nog een (groot) gedeelte van het internet voor haar burgers. Dit zorgt ervoor dat deze mensen niet beschikken over informatie. Dit maakt het voor deze landen gemakkelijk om de opinie binnen een land te beïnvloeden.

Read more
tenx

Wat is TenX? “De betalingspas voor alle Cryptocurrency” (PAY)

TenX is een project dat ervoor zorgt dat elke cryptocurrency uitgegeven kan worden in zowel online- als offline winkels. Dit moet zeer gemakkelijk gaan en uiterst veilig. TenX legt de connectie tussen de blockchain en de echte wereld.

TenX kun je zien als een betalingsplatform dat door middel van een cryptocurrency wallet (IOS en Android compitabel) en een crypto valuta debet kaart het je mogelijk maakt om de wekelijkse boodschappen af te rekenen bij de lokale supermarkt.

Bij de debit kaart komt een eigen bank account kijken waar alleen jij de baas over bent. Jij bent de enige met toegang tot de rekening door middel van een DSS-sleutel.

Het TenX platform en de bijbehorende wallet ondersteunen tot nu toe Bitcoin, Ethereum, ERC20 tokens en Dash. Dit zullen er veel meer worden in de toekomst. Hieronder zie je de live TenX koers.

Read more
Airswap

Wat is Airswap? “Het protocol om Ethereum Tokens te verhandelen” (AST)

Airswap is een project dat zich richt op het ontwikkelen van een gedecentraliseerde exchange waarop Ethereum Tokens op geruild kunnen worden. Op het Ethereum netwerk worden veel ICO’s gehouden. Deze projecten betalen de investeerders uit in Tokens van het betreffende project.

Tegenwoordig moet je wanneer je hierin wilt ruilen altijd gebruik maken van een derde partij. Met Airswap is het mogelijk om direct en zonder tussenpersoon munten te ruilen op het Ethereum netwerk. Ook nog eens zonder trading fee.

Read more
Hempcoin THC

Wat is HempCoin? “De munt voor de landbouw industrie” (THC)

Zoals al vaker aangegeven zijn er verschillende Cryptocurrencies met verschillende functies. HempCoin heeft de focus liggen op de landbouw en marihuana industrie. Met name de marihuana industrie in Amerika is een enorm snel groeiende markt. In 2016 is deze markt in Noord Amerika met 30% toegenomen en de verwachting is dat deze groei aan zal blijven. HempCoin wil hier dus met zijn munt op inspelen.

Read more
Welkomstbonus & passief inkomen met staking 🚀 Handel de eerste € 1000 helemaal gratis

Nog geen account op Bitvavo? Maak die dan nu gratis aan en mis de boot niet bij de volgende stijging in de markt. Verdien bovendien een passief inkomen door je gekochte crypto automatisch te staken. Wat is er mooier dan een passief inkomen uit je crypto portfolio?