Bitcoin nieuws

Er wordt dagelijks en steeds vaker geschreven over Bitcoin. De ontwikkelingen blijven zich voortzetten en steeds meer mensen raken erin geïnteresseerd. Op deze pagina vind je het belangrijkste Bitcoin nieuws, de laatste ontwikkelingen en blijf je op de hoogte over de vooruitgang van Bitcoin.
Elon Musk Bitcoin

De crypto gemeenschap is gek op Elon Musk. Dit zegt hij over Bitcoin

Veel bekende mensen uit de tech industrie hebben al uitspraken gedaan over Bitcoin. De een vindt het helemaal niets, en de ander heeft grote verwachtingen van het project. Maar er zijn maar weinig mensen van wie de Bitcoin gemeenschap liever heeft dat hij uitspraken doet over het project, en dat is Elon Musk. Iedere keer wanneer hij iets zegt over Bitcoin of zelfs maar een grapje maakt ontploft het internet. Lees hier wat hij allemaal gezegd heeft over Bitcoin.

Read more
Welkomstbonus & passief inkomen met staking 🚀 Handel de eerste € 1000 helemaal gratis

Nog geen account op Bitvavo? Maak die dan nu gratis aan en mis de boot niet bij de volgende stijging in de markt. Verdien bovendien een passief inkomen door je gekochte crypto automatisch te staken. Wat is er mooier dan een passief inkomen uit je crypto portfolio?