De ONT Airdrop als cadeau voor de NEO gemeenschap


ONT NEO

Op 12 februari 2018 kondigde het bestuur van NEO een Airdrop aan voor NEO gemeenschap. De tokens die verdeelt zullen worden, zijn de ONT tokens van Ontology. Dit is een blockchain project gestart door Onchain, een blockchain organisatie uit China. Deze partij gaan samenwerken met NEO en heeft daarvoor het NEO bestuur 20 miljoen ONT tokens beloofd. Het NEO bestuur heeft aangekondigd deze tokens te zullen verdelen onder alle NEO bezitters door middel van een Airdrop.

Bij block 1974823 zal er een snapshot genomen worden op de NEO blockhain en op dat moment staat van iedereen zijn/haar balans vast. De verwachting is dat dit moment ergens rond 1 maart 2018 zal zijn. Bezit je op dat moment minimaal 1 NEO? Dan maak je aanspraak op 0,2 ONT. Voor iedere NEO die je bezit, ontvang je dus 0,2 ONT. Ontology heeft voor deze manier van distributie gekozen omdat ze nauw gaan samenwerken met NEO. Ze hebben daarom besloten om geen openbare ICO te houden waarmee hun tokens verdeeld worden, zoals de meeste nieuwe Cryptocurrencies doen, maar om ze te verdelen door middel van een Airdrop.

Ongeveer twee weken na de Airdrop zullen de eerste tokens uitgedeeld worden. Van iedere 0,2 ONT die je ontvangt is 0,1 vrij besteedbaar. De andere 0,1 wordt vastgezet en naar verwachting zal dit in het tweede kwartaal van 2018 vrijgegeven worden op het Ontology netwerk. De exacte datum wordt later nog bekent gemaakt.

Hoe kan ik mijn ONT tokens claimen?

Om aanspraak te maken op je ONT tokens moet je je NEO bewaren in een specifieke wallet of op een exchange die ONT gaat ondersteunen. Maar de veiligste manier is toch wel gewoon de NEON wallet. Dit is dezelfde wallet die omschreven is in dit artikel over het verdienen van GAS met je NEO. Naar alle waarschijnlijkheid zal er rond 1 maart een nieuwe update uitkomen voor deze wallet, zodat de ONT tokens hierin zichtbaar worden.

Let op, nieuw: Binance heeft officieel aangekondigd ONT te zullen ondersteunen. Je kunt dus je NEO naar Binance sturen en hier direct ONT op ontvangen. Er zijn geen withdrawal fees voor NEO op Binance, dus je kunt ze nadat je je tokens ontvangen hebt direct weer veilig terug sturen naar je NEON wallet zonder hierover een fee te betalen. Maak daarom hier je account aan op Binance mocht je dit nog niet gedaan hebben.

Crypto masterclass:

Crypto masterclass

Kaj

Kaj is al jaren geïnteresseerd in Bitcoin en alles wat er maar mee te maken heeft. Schrijft sinds 2017 met veel plezier op CurrentCrypto.nl over de laatste nieuwtjes, de verschillende cryptocurrency, de koers verwachtingen en noem het maar op. In contact komen met Kaj? Laat een bericht achter via het contact formulier.

Recent Content

Maak nu een gratis account aan op Bitvavo en handel de eerste €1000 zonder transactiekosten!

Maak nu een gratis account aan