Binance keert Ontology GAS uit – Ontvang ONG in je Binance wallet

In Juni schreef ik over Ontology (ONT). Ontology wil de infrastructuur van vertrouwen worden waar we allemaal van kunnen profiteren. Op dit Ontology netwerk wordt gebruik gemaakt van Ontology GAS (ONG). Hiermee worden de transacties op het netwerk gedaan. Wanneer je in het bezit bent kun je een gedeelte van deze betaalde ONG claimen als beloning. Dit kan vanaf nu ook op de Binance exchange!

 

Iedere dag maak je aanspraak op een gedeelte van de betaalde ONG op het netwerk. Dit werkt in feite net zoals bij NEO en GAS. ONT is het aandeel in het Ontology netwerk en ONG is het betaalmiddel op het netwerk. Wanneer je aandelen bezit in het netwerk, maak je dus automatisch aanspraak op een gedeelte van de opbrengst.

Iedere dag wordt dit nu door Binance voor je berekend en aan het eind van de maand sturen ze je jouw gedeelte. Dit maken ze direct over in je ONG wallet, waardoor je je Ontology GAS ook direct weer elders kunt investeren mocht je dat willen.

Het bezitten van Ontology kan dus een goede manier zijn om een beetje passief inkomen te verdienen, net zoals met NEO. Het is op dit moment nog niet precies duidelijk wat het zal opleveren, aangezien er nog geen prijs staat op Ontology GAS. Maar ben je toch al geïnteresseerd in het project? Dan kan het natuurlijk nooit kwaad om een beetje ONG te ontvangen voor je holdings.

Ontology kopen

Wil je beginnen met het verdienen van ONG?
Maak hier je account aan op Binance

Koop je Bitcoin via Bitonic, je kunt het direct op je Binance Bitcoin wallet laten storten en betalen met iDeal. Vervolgens kun je op de markt je BTC omruilen voor Ontology.

Zodra je ONT in je wallet staat berekent Binance automatisch jouw aandeel Ontology GAS. Dit zullen ze iedere maand naar je overmaken.

Bij ‘Account’ onder ‘Distribution History’ kun je zien of Binance je ONG al heeft overgemaakt.

Wil je eerst meer lezen over hoe je moet handelen in Cryptocurrencies? Lees hier hoe het werkt
Je kunt hier meer informatie vinden over de Bitcoin koers verwachting.

.

Beste exchanges

Bitvavo
BitMEXTrade de eerste € 1000 zonder kostenBinance
Handelen met Leverage (x2 - x100)50+ cryptocurrencyDe grootste exchange ter wereld
8 van de grootste cryptocurrency0,25% transactiekosten150+ cryptocurrency
0,075% transactiekosten0,10% transactiekosten
Bezoek de exchange
Bezoek de exchangeBezoek de exchange

Crypto masterclass

crypto masterclass