Het zou goed kunnen dat jullie het Chinese bedrijf Onchain kennen als oprichter van NEO. Naast dat dit bedrijf NEO heeft opgericht, heeft het in 2017 ook Ontology (ONT) opgericht. De twee bedrijven werken nauw samen, maar zijn losstaande bedrijven. Onchain en NEO zijn geen eigenaar van Ontology en andersom.

Ontology zorgt voor verbinding tussen bedrijven en de blockchain wat ons verheugt. Een wereld die op de blockchain werkt is de toekomst die we willen en waar wij klaar voor zijn.

In dit artikel kijken we waarom Ontology zo’n mooie coin is, hoe het gaat met de ONT koers, kijken we naar de Ontology koers verwachting en voorspellingen voor de toekomst.

De kracht van Ontology

Het Ontology platform is bedoeld om voor iedereen mogelijk te maken om zonder kennis gebruik te maken van de blockchain technologie. Dit is baanbrekend omdat er voor bedrijven en andere organisaties niet eerder een manier was om deze technologie makkelijk te integreren.

Wil jij als bedrijf gebruik maken van het Ontology netwerk? Dan krijg je 100% vertrouwen er gratis bij. Het fijne aan Ontology is namelijk dat ze een platform creëren waarbij ‘vertrouwen’ niet meer nodig is.

Om dit te begrijpen moeten we terug naar een wereld zonder dit platform. De huidige vertrouwensnetwerken hebben nogal wat problemen. Jouw gegevens staan opgeslagen op servers die makkelijk te hacken zijn en de identiteitsverificatie is lang niet altijd optimaal.

Omdat je meerdere websites gebruikt waar privacygevoelige gegevens op bewaard blijven, is de kans om gehackt te worden groot. Jij doet immers je belastingaangifte via een andere website dan wanneer jij je spaarrekening bewondert.

Dat gegevens op het internet niet altijd veilig zijn weten we al een tijdje. Regelmatig staat er een artikel in de krant waarin wordt verteld dat klantgegevens zijn gehackt bij een bepaald bedrijf.

Terug naar een wereld met het ONT platform: door de tools die Ontology heeft gemaakt kunnen bedrijven vertrouwensmechanismen implementeren en afstemmen op hun behoeften. Het is niet meer nodig om al je gegevens te delen met een derde.

Geen gehackte gegevens meer, geen onnodige gegevens delen met andere bedrijven, baas over je eigen identiteit en een wereld waarin vertrouwen evident is.

Wanneer Ontology bedrijven overhaalt om gebruik te maken van dit netwerk zal dit zorgen voor een positieve Ontology koers verwachting. De kracht van Ontology is dat het het vertrouwensproblemen weghaalt voor partijen.

Ontology koers verwachting

Ontology heeft Onchain en NEO als boezemvrienden. Doordat ze hiermee kunnen samenwerken zal het makkelijker gaan om de blockchain technologie te integreren in de echte wereld. De potentie om een grote jongen te worden in cryptoland is er zeker.

Het team van ONT bestaat uit gerenommeerde leden die veel ervaring hebben op het gebied van blockchain technologie. Het team zorgt er niet alleen voor dat ze de financiële sector naar zich toe trekken, maar richt zich ook op verzekeringsmaatschappijen, overheidsinstanties, IoT en andere industrieën.

Doordat ze zich richten op verschillende sectoren wordt de potentie van dit bedrijf alleen maar groter. ONT kan zelfs gebruikt worden voor auteursrecht. Met ontology kan je jouw identiteit met desbetreffende kenmerken linken aan jouw content. Zo kan je altijd weten wanneer bijvoorbeeld jouw foto gebruikt wordt. Op het internet is dit niet altijd te achterhalen.

Alle bedrijven, groot of klein, kunnen werken met Ontology. Doordat ONT zo makkelijk te implementeren is, is het niet nodig om verstand te hebben van de blockchain technologie.

Als ONT ervoor zorgt dat bedrijven zich aansluiten op het platform kan dit een positief effect hebben voor de ONT koers en zal dit resulteren in een hoge Ontology koers verwachting.

Historische ONT koers

Onchain heeft na NEO in 2017 Ontology opgericht. ONT heeft geen ICO gezien, maar een airdrop. Een airdrop is een soort marketingstunt waarbij gratis munten worden verzonden naar coinhouders om de bekendheid van een bepaalde coin te vergroten.

Sinds het begin van de Ontology koers kent de koers meerdere pieken en dalen. Zoals alle andere coins vliegt de koers op en neer. Volgens coinmarketcap stond de ONT koers 3 mei 2018 het hoogst, namelijk 10 dollar.

ONT prijs voorspelling 2020 – 2028

Of de ONT waarde zal groeien hangt erg af van het aantal bedrijven dat zich aansluit op het netwerk. De potentie is groot en kan waargemaakt worden omdat Ontology het erg laagdrempelig maakt voor bedrijven om de blockchain technologie te gebruiken.

Eind 2020 wordt voorspeld dat de ONT koers 1,5 dollar kan aantikken ($ 1,07). Ze hebben partnerships in het vooruitzicht die belangrijk kunnen zijn voor de ONT waarde.

In 2023 wordt verwacht dat de aantrekkingskracht van ONT zal toenemen en dat meer bedrijven met Ontology in zee gaan. Een waarde van 5 dollar wordt behoort daarom tot de mogelijkheden.

Als we kijken naar de verwachting van 2025 zien we een enorme stijging in de prijs van een ONT. De ONT prijs voorspelling kan dan uitkomen op 15 dollar.

Enkele andere Ontology prijs voorspellingen die we gevonden hebben zijn:

2021: $ 1,07
2022: $ 1,21
2023: $ 1,47
2024: $ 1,74
2025: $ 2,09
2026: $ 2,54
2027: $ 2,79
2028: $ 3,06

ONT coin kopen

De ONT coin is gemakkelijk te koop via Bitvavo. Voordat je overgaat tot het kopen van de coin is het verstandig om in het achterhoofd te houden dat het voorspellen van de ONT koers geen vaste wetenschap is en dat niemand het zeker weet. Doe eerst zelf goed onderzoek voordat je over gaat tot het kopen van ONT.

Crypto Masterclass & beste exchanges

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via Binance Futures kun je direct handelen met geavanceerde tools. << Ontvang alleen via deze link voor altijd 10% korting op je handelskosten.

Wil jij nu ook bitcoin kopen en over tien jaar terug kijken op een van de beste financiële beslissingen van je leven? Dan kun je de gok wagen en bitcoin kopen. Een goede exchange hiervoor is Bitvavo. Gemakkelijk betalen met iDEAL, voldoet aan alle regelgeving en is de goedkoopste exchange van Nederland. Wees je bewust van de risico’s, want die zijn er. Investeer alleen geld dat je kunt missen en beleg altijd op eigen risico.

.