Iedereen die op het internet zit laat sporen achter, of je dit nou wilt of niet. Vaak worden deze sporen gebruikt om ons advertenties te laten zien, sommigen nuttig maar de meeste waardeloos. Het kost ons tijd en gaat ten koste van onze privacy. In het slechtste geval wordt de verzamelde informatie gebruikt om ons te beïnvloeden, zoals we gezien hebben met de Amerikaanse verkiezingen en Cambrigde Analytica. 

Een manier om dit tegen te gaan is met behulp van een VPN. Hoewel dit al uitkomst kan bieden zijn ook de meeste VPN-aanbieders tegenwoordig al bezig met het verkopen van data. Daarnaast zijn het centrale bedrijven die gesloten kunnen worden. Hier komt Orchid om de hoek kijken. Orchid maakt een decentrale VPN service voor iedereen beschikbaar.

In dit artikel kijken we naar Orchid. We gaan bovendien in op de OXT koers en de Orchid koers verwachting voor de toekomst. We hopen je hiermee te helpen antwoord te geven op de vraag: “Is Orchid een goede investering?”.

Wat is Orchid?

Orchid is een peer to peer marktplaats voor VPN (Virtual Private Network). Orchid brengt op het platform gebruikers samen die anoniem op het internet willen surfen en die hun bandbreedte willen aanbieden om dit mogelijk te maken tegen een vergoeding. Een voorbeeld van een geschikte ‘normale’ VPN-aanbieder vind je hier.

Het is misschien beter om eerst even kort in te gaan op een VPN. Een VPN wordt gebruikt om privacy te krijgen op het internet. Alle data wordt met het gebruik van een VPN namelijk verzonden in een ‘versleutelde tunnel’ die niet van buitenaf binnengedrongen kan worden. Deze service zorgt ervoor dat mensen minder makkelijk persoonlijke data van je kunnen verzamelen zoals je internet geschiedenis, persoonlijke voorkeuren en noem het maar op. 

Op het Orchid platform wordt in principe dezelfde service aangeboden die mensen kan helpen met de online privacy. Het grote verschil is dat Orchid decentraal is en de service dus niet geleverd wordt door één bedrijf of locatie dat gesloten kan worden.

Orchid (OXT) coin

Op Orchid kunnen gebruikers met de OXT token bandbreedte kopen van gebruikers om anoniem te surfen. Andere gebruikers kunnen hun OXT tokens ‘staken’ om hun overtollige bandbreedte aan te bieden. Hiervoor ontvangen deze gebruikers een vergoeding in de vorm van meer OXT tokens. In principe bestaat Orchid uit twee delen, de applicatie en de token.

De applicatie wordt gebruikt om anoniem te surfen op het internet. Alle data is via deze applicatie anoniem. De Orchid coin / OXT wordt gebruikt om voor deze dienst te betalen. De OXT token is ook ontwikkeld op het Ethereum netwerk (ERC-20). 

Ook wordt de OXT token gebruikt om een Node te maken waarmee je juist bandbreedte aan het netwerk kan leveren om ‘te verkopen’ en meer OXT coins te verdienen. Hoe meer je beschikbaar stelt aan het netwerk, hoe hoger de kans op een beloning.

Orchid koers verwachting

Online privacy wordt een steeds schaarser goed. Praktisch ieder bedrijf, webshop of website verzamelt je data en verkoopt dit aan derden. Nou is het gebruik voor advertenties an sich nog niet zo’n drama, maar wanneer het gebruikt wordt om mensen te beïnvloeden voor de politiek of bepaalde maatschappelijke problemen wordt het eng. 

De OXT koers verwachting is sterk afhankelijk van ten eerste het product. Het moet werken, betaalbaar zijn en volledig anoniem. Weet Orchid dit voor elkaar te krijgen dan gaat het de goede kant op.

Ten tweede moet het een hele grote doelgroep aanspreken die allemaal de OXT token gaat gebruiken. Hoe meer mensen er van het platform gebruik maken, hoe beter dit is voor de Orchid koers verwachting. 

Orchid prijs voorspelling 2020 – 2026

Wat de Orchid voorspelling betreft is het voor de OXT koers moeilijk in te schatten. De use case is zeer interessant, dat is duidelijk. Wel is het een moeilijke markt om te betreden, omdat je de concurrentie aan gaat met gevestigde VPN bedrijven. Weet Orchid echter voet aan de grond te krijgen, dan kan dit voor positieve Orchid voorspellingen. 

Als we op het internet zoeken naar een Orchid voorspelling komen we er snel achter dat de meningen verdeeldt zijn. Doe dan ook altijd zelf goed onderzoek voordat je investeeert en let niet te veel op de online voorspellingen. Eigen onderzoek is altijd het beste.

Hieronder vind je in ieder geval een overzicht met enkele Orchis prijs voorspellingen voor de toekomst:

2020: $ 0,7630

2021: $ 0,9296

2022: $ 1,14

2023: $ 1,26

2024: $ 1,55

2025: $ 1,60

2026: $ 2,04

De actuele Orchid koers vind je hieronder:

Hoe Orchid kopen?

Heb je besloten dat Orchid een goede investering is? Dan kun je terecht bij een van de bekendste brokers om OXT te kopen, namelijk Coinbase. Heb je nog geen account op Coinbase? Maak dan een account aan via deze link en ontvang bij je eerste aankoop van $100 een extra $10 gratis. Dit is dus gratis Orchid! Ook kun je gratis Orchid verdienen via Coinbase Earn.

Gratis crypto Masterclass

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie.

.