In dit artikel bekijken we Orchid. Iedereen die op het internet zit laat sporen achter, of je dit nou wilt of niet. Vaak worden deze sporen gebruikt om ons advertenties te laten zien, sommigen nuttig maar de meeste waardeloos. Het kost ons tijd en gaat ten koste van onze privacy. In het slechtste geval wordt de verzamelde informatie gebruikt om ons te beïnvloeden, zoals we gezien hebben met de Amerikaanse verkiezingen en Cambridge Analytica. 

Een manier om dit tegen te gaan is met behulp van een VPN. Hoewel dit al uitkomst kan bieden zijn ook de meeste VPN-aanbieders tegenwoordig al bezig met het verkopen van data. Daarnaast zijn het centrale bedrijven die gesloten kunnen worden. Hier komt Orchid om de hoek kijken. Orchid maakt een decentrale VPN service voor iedereen beschikbaar.

In dit artikel kijken we naar Orchid. We gaan bovendien in op de OXT koers en de Orchid verwachting voor de toekomst. We hopen je hiermee te helpen antwoord te geven op de vraag: “Is Orchid een goede investering?”. Wat gaat de Orchid crypto doen?

Wat is Orchid?

Orchid is een peer to peer marktplaats voor VPN (Virtual Private Network). Orchid brengt op het platform gebruikers samen die anoniem op het internet willen surfen en die hun bandbreedte willen aanbieden om dit mogelijk te maken tegen een vergoeding. Een voorbeeld van een geschikte ‘normale’ VPN-aanbieder vind je hier.

Het is misschien beter om eerst even kort in te gaan op een VPN. Een VPN wordt gebruikt om privacy te krijgen op het internet. Alle data wordt met het gebruik van een VPN namelijk verzonden in een ‘versleutelde tunnel’ die niet van buitenaf binnengedrongen kan worden. Deze service zorgt ervoor dat mensen minder makkelijk persoonlijke data van je kunnen verzamelen zoals je internet geschiedenis, persoonlijke voorkeuren en noem het maar op. 

Op het Orchid platform wordt in principe dezelfde service aangeboden die mensen kan helpen met de online privacy. Het grote verschil is dat Orchid decentraal is en de service dus niet geleverd wordt door één bedrijf of locatie dat gesloten kan worden.

Wat doet de Orchid koers?

De Orchid coin is tot stand gekomen vanuit een private sale. Het is niet duidelijk voor hoeveel één OXT coin over de toonbank ging, maar wel weten we dat er in totaal $ 48 miljoen opgehaald is.

De eerste notering van de Orchid crypto was op 18 december 2019. Beleggers konden de token toen kopen voor $ 0,27. Direct na de lancering schoot de waarde even omhoog om vervolgens lang zijwaarts te bewegen. De actuele Orchid koers is $ 0.098499.

Het hoogste punt waarop de waarde ooit gestaan heeft is $ 1.03 (April 5, 2021). Dat is inmiddels alweer 542 dagen geleden. Bij het begin is er $ 48 miljoen opgehaald en de huidige marketcap is $ 58,266,847. Daarmee staat het project op plaats 363 van grootste crypto projecten.

 • Zoom
 • Hour
 • Day
 • Week
 • Month
 • Year
 • All Time
 • Type
 • Line Chart
 • Candlestick

Wat is de Orchid verwachting 2022 – 2027?

Online privacy wordt een steeds schaarser goed. Praktisch ieder bedrijf, webshop of website verzamelt je data en verkoopt dit aan derden. Nou is het gebruik voor advertenties an sich nog niet zo’n drama, maar wanneer het gebruikt wordt om mensen te beïnvloeden voor de politiek of bepaalde maatschappelijke problemen wordt het eng. 

De OXT koers verwachting is sterk afhankelijk van ten eerste het product. Het moet werken, betaalbaar zijn en volledig anoniem. Weet Orchid dit voor elkaar te krijgen dan gaat het de goede kant op.

Ten tweede moet het een hele grote doelgroep aanspreken die allemaal de OXT token gaat gebruiken. Hoe meer mensen er van het platform gebruikmaken, hoe beter dit is voor de Orchid verwachting. 

Wat de Orchid voorspelling betreft is het voor de OXT koers moeilijk in te schatten. De use case is zeer interessant, dat is duidelijk. Wel is het een moeilijke markt om te betreden, omdat je de concurrentie aan gaat met gevestigde VPN bedrijven. Weet Orchid echter voet aan de grond te krijgen, dan kan dit voor positieve Orchid voorspellingen. 

Als we op het internet zoeken naar een Orchid voorspelling komen we er snel achter dat de meningen verdeeld zijn. Doe dan ook altijd zelf goed onderzoek voordat je investeert en let niet te veel op de online voorspellingen. Eigen onderzoek is altijd het beste.

* Currency in USD
Historical Price for Orchid Protocol
DateOpenCloseHighLowVolume

Wat is het nut van de OXT coin?

Op Orchid kunnen gebruikers met de OXT token bandbreedte kopen van gebruikers om anoniem te surfen. Andere gebruikers kunnen hun OXT tokens ‘staken’ om hun overtollige bandbreedte aan te bieden. Hiervoor ontvangen deze gebruikers een vergoeding in de vorm van meer OXT tokens. In principe bestaat Orchid uit twee delen, de applicatie en de token.

De applicatie wordt gebruikt om anoniem te surfen op het internet. Alle data is via deze applicatie anoniem. De Orchid coin / OXT wordt gebruikt om voor deze dienst te betalen. De OXT token is ook ontwikkeld op het Ethereum netwerk (ERC-20). 

Ook wordt de OXT token gebruikt om een Node te maken waarmee je juist bandbreedte aan het netwerk kan leveren om ‘te verkopen’ en meer OXT coins te verdienen. Hoe meer je beschikbaar stelt aan het netwerk, hoe hoger de kans op een beloning.

Huidige supply591,544,729 OXTMaximale supply1,000,000,000 OXT
% verschil 24u-0.10%% verschil 7D0.46%

Hoe Orchid kopen?

Heb je besloten dat Orchid een goede investering is en wil je Orchid kopen? Dan kan je dit doen op verscheidene exchanges waaronder die van Bitvavo. Heb je hier nog geen account? Maak die dan aan via deze link en betaal in je eerste week geen handelskosten.

ExchangeOmschrijvingRating
Bitvavo (Onze aanrader!☝️)De beste keuze in NL. De laagste handelskosten & eenvoudig te gebruiken. Ontvang een welkomstbonus bij je inschrijving! 4,2/5Bezoek exchange
eToroGrootste social trading platform ter wereld. Handel zonder moeite mee met experts en profiteer van hun winst!4,2/5Bezoek exchange
BinanceDe grootste exchange ter wereld, groot assortiment en veel extra’s zoals staking & ICO’s2/5Bezoek exchange

Het laatste Orchid nieuws

Hopelijk heb ik je op deze pagina iets meer kunnen vertellen over de factoren die een belangrijke rol spelen bij de Orchid verwachting voor de toekomst. Met name de use-case en de werking van de coin zijn belangrijk. De laatste factor die niet mag ontbreken in je onderzoek is het Orchid nieuws.

Zodra je dit op de voet volgt weet je namelijk precies welke stappen het project wil maken. Jij kunt vervolgens aan de hand van die data bepalen of je er vertrouwen in hebt en of je dus je Orchid coin wil kopen of verkopen. Door ook de twitterpagina in de gaten te houden zie je bovendien direct hoe actief het team nog is.

Money Mastery & beste exchanges

Wegwijs worden in de wereld van cryptocurrency is best lastig. Hieronder vind je een aantal geschikte bronnen en platformen die je in ieder geval niet mag missen.

 • 👉 Money Mastery. Gratis crypto cursus om van A - Z alles te leren over cryptocurrency. Ontvang bovendien signalen voor de beste trades om veel winst te maken zonder zelf onderzoek te moeten doen.
 • 👉 Crypto parelsEen duidelijk overzicht met cryptocurrency die wellicht wel x 100 kunnen gaan, gevonden door experts met veel ervaring.
 • 👉 eToro social trading. Handel mee met de pro's zonder zelf onderzoek te doen. Altijd de beste trades van de beste traders!
 • 👉 Bitvavo exchange. Maak misschien wel de beste financiële beslissing van je leven en koop voor het eerst cryptocurrency via Bitvavo.
 • 👉 Bitcoin voor bedrijven. Vind de tools die jou kunnen helpen met je bedrijfsvoering en cryptocurrency.

.
Welkomstbonus & passief inkomen met staking 🚀 Handel de eerste € 1000 helemaal gratis

Nog geen account op Bitvavo? Maak die dan nu gratis aan en mis de boot niet bij de volgende stijging in de markt. Verdien bovendien een passief inkomen door je gekochte crypto automatisch te staken. Wat is er mooier dan een passief inkomen uit je crypto portfolio?