Met het internet zijn bedrijven en consumenten dichter bij elkaar in de buurt gekomen. Het is makkelijker geworden om online spullen te kopen, huisjes te boeken en een taxi te nemen. Dit zijn allemaal voorbeelden van online marktplaatsen waar aanbieders van een product of dienst en geïnteresseerden elkaar kunnen vinden. Origin Protocol werkt aan het all-in platform voor alle denkbare marktplaatsen.

In dit artikel vertellen we je daarom over Origin Protocol en de OGN koers. We gaan in op de Origin Protocol koers verwachting en vertellen je de prijs voorspellingen voor de toekomst.

Wat is Origin Protocol?

Origin Protocol is een peer to peer platform voor e-commerce. Het biedt een marktplaats ‘to rule them all’ om het zo maar te zeggen. Tegenwoordig kennen we veel verschillende marktplaatsen waarop verkopers en kopers elkaar kunnen vinden.

Een voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld AirBnB. Hierop kunnen mensen met een extra huis of slaapkamer deze ruimte aanbieden aan reizigers die deze ruimte nodig hebben voor een weekend. De transacties verlopen via dit netwerk en iedereen kan eraan verdienen. 

Hetzelfde geldt voor bijvoorbeeld Uber. Heb jij een auto beschikbaar die stil staat? Dan kun je deze via het platform gebruiken om mensen van A naar B te brengen en hieraan te verdienen. Je hebt geen taxi bewijs meer nodig.

Dit zijn allemaal innovatieve ideeën van een marktplaats waar mensen elkaar kunnen vinden. Wie er echter het meest van profiteert is het platform zelf. De ‘handelingskosten’ zijn vaak enorm hoog. 

AirBnB bijvoorbeeld vraagt een fee van ongeveer 10 – 14% aan de boeker voor de boeking. Ook wordt de host van het huisje ongeveer 3% in rekening gebracht na een afgeronde boeking. Dit terwijl AirBnB enkel het platform faciliteert en niets te maken heeft met de gastvrijheid. 

Decentrale marktplaats met Origin
Decentrale marktplaats met Origin

Het product van Origin Protocol

Origin Protocol werkt aan hét platform voor online decentrale marktplaatsen. Ieder idee kan in theorie omgezet worden in een marktplaats op het Origin Protocol netwerk. Zo kun je op het netwerk zelf een platform maken waarop huisjes aangeboden kunnen worden. Waarop je taxi’s kunt regelen of een webshop waarin producten aangeboden worden. 

Het voordeel van een enkel platform is dat de kosten laag gehouden kunnen worden. Hierdoor kunnen de diensten goedkoper aangeboden worden en houden de mensen die te maken hebben met de transactie meer over.

Origin Protocol coin

Een ander voordeel van Origin Protocol is dat je een aandeel in het netwerk kunt bezitten. Dit betekent dat je ‘een stukje AirBnB of Uber’ kunt kopen en ook daadwerkelijk kan mee profiteren van de handelskosten die betaald worden op het netwerk. Dit doe je door je OGN coins vast te zetten voor een bepaalde periode via een smart contract.

Origin Protocol koers 

Origin Protocol is voortgekomen uit een ICO welke gehouden werd in september 2018. Er werd toen ruim $38 miljoen opgehaald. De eerste notering op coinmarketcap was begin 2020 op 10 januari. Hieronder kun je de Origin Protocol koers live volgen in euro. 

Origin Protocol koers verwachting

Marktplaatsen zijn in trek. Niet alleen de genoemde voorbeelden van enkele van de grootste marktplaatsen ter wereld, maar ook kleine e-commerce platformen zijn steeds nadrukkelijker aanwezig. Met de nadruk op decentraliteit kan daarom het Origin Protocol netwerk een zeer interessant project zijn om je in ieder geval in te verdiepen.

Weet het netwerk namelijk gebruikers te trekken die nieuwe marktplaatsen ontwikkelen voor het grote publiek? Dan kan hiermee de groei naar meerdere marktplaatsen ingezet worden. De Origin Protocol koers verwachting is dan ook positief voor de toekomst. 

De vrijheid voor iedereen om zelf een marktplaats te ontwikkelen op een netwerk dat snel is en bovendien relatief goedkoop in vergelijking met de huidige marktplaatsen maakt de Origin Protocol verwachting een interessante om op te letten. 

Origin Protocol prijs voorspelling 2021 – 2028

Hoe het koersverloop van de OGN token zal zijn weet niemand natuurlijk zeker. Het is een interessant project, zeker met het oog op de toekomst. Digitaliseren wordt alleen maar meer en steeds meer mensen zijn daarom op zoek naar geschikte platform om online handel op te doen. Het platform van de OGN coin is daarom zeer interessant om in deze behoefte te voorzien.

Enkele Origin Protocol prijs voorspellingen die we gevonden hebben voor de komende jaren zijn:

2021: $ 0,25
2022: $ 0,27
2023: $ 0,35
2024: $ 0,41
2025: $ 0,48
2026: $ 0,58
2027: $ 0,51
2028: $ 0,74

OGN coin kopen?

Heb je besloten dat OGN een goede aanvulling is op je portfolio en wil je Origin Protocol kopen? Dan kan je dit doen op verscheidene exchanges waaronder die van Bitvavo. Mocht je nog geen account hebben dan kan je die hier aanmaken.

  1. Inloggen op Bitvavo ( << schrijf je in via deze link en ontvang direct korting op je handelskosten!)
  2. Geld storten met iDeal
  3. Omzetten naar je gewenste crypto
  4. Gefeliciteerd, je bent klaar en bent bezitter van cryptocurrency

Crypto Masterclass & trading signalen van experts

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via Binance Futures kun je direct handelen met geavanceerde tools. << Ontvang alleen via deze link voor altijd 10% korting op je handelskosten. Wil je altijd de laatste trading signalen ontvangen van experts? Dat kan met deze Crypto Signals. Handel mee met experts en mis nooit meer een koop- of verkoopsignaal.

Wil jij nu ook bitcoin kopen en over tien jaar terug kijken op een van de beste financiële beslissingen van je leven? Dan kun je de gok wagen en bitcoin kopen. Een goede exchange hiervoor is Bitvavo. Gemakkelijk betalen met iDEAL, voldoet aan alle regelgeving en is de goedkoopste exchange van Nederland. Wees je bewust van de risico’s, want die zijn er. Investeer alleen geld dat je kunt missen en beleg altijd op eigen risico.

.