Leestijd: 5 minuten

Via de blockchain zijn er meerdere bedrijven die een transparantere supply chain willen aanbieden. De kans is groot dat je nu tal van producten om je heen hebt liggen waarvan je niet weet waar ze vandaan komen. Met alle producten bij elkaar kan je een groot deel van de wereldkaart inkleuren. 

Je weet echter niet altijd waar jouw bureau of boekenkast is gemaakt en hoe ze uiteindelijk bij jou terecht zijn gekomen. OriginTrail heeft een protocol bedacht waardoor het gemakkelijker is om supply chain data te delen. 

Een transparantere supply chain heeft veel voordelen. Wat voor voordelen dit zijn en hoe OriginTrail werkt lees je in dit artikel. Daarnaast lees je over de OriginTrail verwachting, TRAC koers en bespreken we het laatste OriginTrail nieuws. Wat gaat de OriginTrail crypto doen?

Wat is OriginTrail?

OriginTrail biedt een protocoloplossing waarmee IT-bedrijven gemakkelijk door blockchain ondersteunde supply chain data kunnen delen. Ze bieden transparantie en een manier om producten te tracken. Hierdoor worden merken beter beschermd tegen fraude en voedt het een efficiëntere manier van werken tussen partijen.

Onderstaand een aantal punten die door OriginTrail vergemakkelijkt wordt. 

 1. Product authenthicatie
 2. Product reis zichtbaarheid
 3. Activiteiten rondom maatschappelijk verantwoord ondernemen
 4. Voorraadbeheer

De eerste drie punten zijn niet alleen voor de verkoper van bijvoorbeeld kleren handig, maar ook jij als verkoper kan dit belangrijk vinden. Voortaan kan jij kijken door wie jouw kleren zijn gemaakt, en of ze echt zijn. 

Het idee is dat wanneer iedereen kan zien waar de producten vandaan komen en welke route ze volgen er ook eerlijker wordt gehandeld. Als jij het belangrijk vindt dat de maker van jouw kleren een eerlijk loon krijgt, dan kan je hier achter komen via OriginTrail. De verkoper merkt dat de koper dit belangrijk vindt, en zij passen het uurloon aan.

Uiteraard werkt dit niet meteen overal en zal OriginTrail niet de hele wereld eerlijker maken, maar het laat wel zien wat een transparante supply chain te bieden heeft. Bedrijven over heel de wereld hebben verschillende IT-systemen. Die kunnen niet altijd makkelijk met elkaar communiceren en hiervoor is OriginTrail de oplossing.

Om de betrouwbaarheid van de data die op de supply chain komt te checken moet elke stakeholder goedgekeurd worden door de vorige en volgende stakeholder in de chain. Hierdoor ontstaat als het ware een chain of accountability. 

Om te voorkomen dat bedrijven privé data moeten delen om tot een transparante supply chain te komen wordt er gebruik gemaakt van een nulkennisbewijs. Dit is een methode waarmee een partij aan een andere partij kan bewijzen dat een gegeven verklaring waar is, zonder de informatie over te brengen.

De Origintrail verwachting hangt natuurlijk voor een groot deel af van de dienst zelf. Echter is er ook veel concurrentie wanneer we het hebben over supply chain management via de blockchain. Meerdere bedrijven zien de mogelijkheden die de blockchain biedt. 


Ben jij klaar voor de komende bull markt?

Het is moeilijk te bepalen welke cryptocurrency zullen stijgen. Gelukkig zijn hiervoor experts die het voor je uitzoeken. Je vindt hier 3 crypto parels waarvan experts een grote stijging verwachten! Ben je een actieve handelaar en wil je meer leren over het handelen? Volg dan hier een gratis Webinar en join de community met experts.


Wat doet de OriginTrail koers?

OriginTrail bestaat al voor een langere tijd. Op 27 januari 2018 verscheen de OrignTrails koers op Coinmarketcap, maar daarvoor werd er een ICO gehouden. Door de ICO ontving OriginTrail 21,5 miljoen dollar. Een dik bedrag waarmee TRAC snel kon groeien. Tijdens de ICO kon je 1 TRAC coin kopen voor 0,10 dollar.

Het mooie bedrag heeft Origintrail als volgt onderverdeeld: 50% ging naar development, 15% naar marketing, 10% naar security, 10% naar business development, 6% legal and financial, 6% naar administration en 3% ging naar PR en communications. 

Waar je dus voorheen TRAC crypto kocht voor 0,10 dollar staat de OrignTrail waarde nu op $ 0.528592. Deze prijs schommelt natuurlijk en in het verleden heeft de prijs ook zeker lager gestaan. 

Als we de koers bekijken op Coinmarketcap dan zien we dat tot 2021 de koers in het rood stond. in februari 2021 kwam hier echter verandering in. De koers steeg en kreeg eindelijk een groene kleur. Ondanks een mooie stijging bleek dit echter nog stilte voor de storm. 

De all Time High van OriginTrail kwam namelijk veel hoger uit dan de stijging van begin 2021 (0,80 dollar). De ATH van OriginTrail is namelijk $ 3.50. Dit werd behaald op November 3, 2021 en dat is 765 dagen geleden. De marketcap van OriginTrail is $ 202,331,150. hiermee staan ze op plek 218 op Coinmarketcap.

Het is belangrijk om de OriginTrail koers data goed in de gaten te houden. Het is verstandiger om de TRAC koers te bekijken om je eigen OriginTrail prognoses te maken dan hype berichten te volgen op sociale media. Als je het goed in de gaten houdt ben je ook als een van de eerste op de hoogte. Onderstaand vind je de OriginTrail koersgrafiek.

 • Zoom
 • Hour
 • Day
 • Week
 • Month
 • Year
 • All Time
 • Type
 • Line Chart
 • Candlestick

Wat is de OriginTrail verwachting 2023 – 2028

De OriginTrail verwachting is mede afhankelijk van een goede use-case en de markt waarin ze opereren. Met de markt zit het wel goed. De supply chain is meer dan 400 miljard dollar waard. Dit brengt echter ook concurrentie. TRAC heeft zowel buiten de blockchain als op de blockchain concurrentie. 

De use-case moet daarom dus sterk zijn. Ze zorgen voor een transparante supply chain terwijl de veiligheid van data blijft gewaarborgd. Niet perse innovatief, maar hier is wel vraag naar. Vraag vanuit de bewuste consument, maar ook vanuit de verkoper die een eerlijk product wilt. 

De OriginTrail waarde kan ook door publiciteit stijgen. Partnerships en prijzen zorgen hiervoor en dat kan positief zijn voor de OriginTrail crypto verwachting. Polkadot, Oracle en Walmart zijn drie partners van TRAC, maar ze hebben nog veel meer. 

Wanneer we kijken naar de OriginTrail verwachting voor 2023 dan is het lastig te zeggen wat het gaat doen. Op korte termijn kan de algemene markt veel effect hebben. 

Mogelijk kan dit heel anders zijn op de lange termijn. Kijken we naar de OriginTrail verwachting voor 2028 dan kan de TRAC prijs veel hoger liggen dan nu. De Supply Chain markt blijft groeien, en de ‘bewuste man’ laat steeds meer van zich horen. 

Uiteindelijk komt het er op neer dat niemand de koers kan voorspellen, maar wel kan kijken naar factoren die de OriginTrail prijs beïnvloeden. Grote stijgingen zijn zeker mogelijk. In het verleden is de TRAC prijs al een flink gestegen. Eind 2021 ging de OrignTrail prijs namelijk x10 binnen 3 maanden tijd.

Wees bewust dat je eigen onderzoek het best is en dat influencers niet altijd weten wat ze doen. Check je eigen data en doe je eigen onderzoek.

Wat is het nut van de TRAC coin?

Om gebruik te kunnen maken van het OriginTrail netwerk moet je TRAC coins betalen. Hiermee zorg je er voor dat de data wordt verwerkt en opgeslagen. De TRAC crypto is ook meteen de coin waar je mee kan handelen. Wanneer je denkt dat OriginTrail in waarde gaat stijgen moet je de TRAC coin kopen.

Alleen kijken naar de OriginTrail koers is dus soms niet genoeg. Hoe kan het namelijk dat de koers zo erg zakt of stijgt? Wellicht vanwege een nieuwe partner of omdat intern problemen zijn ontstaan. Het volgen van OriginTrail nieuws kan dus ook handig zijn. 

Alsnog speelt vraag en aanbod ook een rol. Schaarste kan de OriginTrail prijs beïnvloeden en dit wil jij weten. Hiervoor kan je kijken naar de al uitgegeven coins en de totale supply. OriginTrail heeft een supply van 382,798,499 TRAC en een maximale supply van .

We hadden het net al even over het in de gaten houden van de koers. je kan ook het prijsverschil bekijken en daarop anticiperen. De OriginTrail koers had ik de afgelopen 24 uur een prijsverschil van 1.83%. In de afgelopen 7 dagen was dit verschil 2.41%.

Waar OriginTrail kopen?

OriginTrail kopen kan je gemakkelijk doen via meerdere exchanges. Wees je echter wel bewust van de risico’s. Het blijven echte pegels en die zijn soms zuurverdiend. Ben je tevreden over TRAC en wil je gaan beleggen in de coin, dan is dit zo gepiept. 

Er zijn veel exchanges waar je TRAC kan kopen. Een Nederlandse exchange is Bitvavo. Hierop staan tal cryptocurrencies waar je in kan handelen. Hieronder kan je gratis een account aanmaken op Bitvavo. 

 1. Geld storten met iDEAL
 2. Omzetten naar je gewenste crypto
 3. Gefeliciteerd, je bent klaar en bent bezitter van cryptocurrency

Het laatste OriginTrail nieuws

Wanneer we dit artikel doornemen zien we dat we het over veel factoren hebben gehad die de OriginTrail waarde en de OriginTrail verwachting beïnvloeden. Ook hebben we het kort gehad over het OriginTrail nieuws. Met name het laatste OriginTrail nieuws is nuttig. 

Wanneer je het OriginTrail nieuws van vandaag in de gaten houdt dan ben je snel op de hoogte van de ontwikkelingen. Nieuwe samenwerkingen of een nieuwe update kunnen de TRAC prijs veranderen. Voor het laatste OriginTrail nieuws is hun Twitteraccount een mooie bron. 


Money Mastery & beste exchanges

Wegwijs worden in de wereld van cryptocurrency is best lastig. Hieronder vind je een aantal geschikte bronnen en platformen die je in ieder geval niet mag missen.

 • 👉 Investeren in goud. Door te investeren in edelmetaal zoals goud kun je nog meer spreiding aanbrengen in je portfolio naast cryptocurrency.
 • 👉 Bitvavo exchange. Maak misschien wel de beste financiële beslissing van je leven en koop voor het eerst cryptocurrency via Bitvavo.
 • 👉 eToro social trading. Handel mee met de pro's zonder zelf onderzoek te doen. Altijd de beste trades van de beste traders!
 • 👉 Money Mastery. Gratis crypto cursus om van A - Z alles te leren over cryptocurrency. Ontvang bovendien signalen voor de beste trades om veel winst te maken zonder zelf onderzoek te moeten doen.
 • 👉 Bitcoin voor bedrijven. Vind de tools die jou kunnen helpen met je bedrijfsvoering en cryptocurrency.

.

Belangrijk!

Investeren is altijd op eigen risico en biedt geen garanties. Je kunt je inleg (gedeeltelijk) verliezen. We stellen de informatie op de website met veel plezier en nauwkeurigheid voor je samen, maar geven geen advies. Je bent zelf verantwoordelijk voor de keuzes die je maakt.