Als je als handelaar of investeerder actief bent op de cryptomarkt dan heb je wellicht al wel eens gehoord van Osmosis crypto. Osmosis is een gedecentraliseerde exchange die past bij het Cosmos netwerk. Het is een laag-1 blockchain die gebouwd is om het ontwerp van een Automated Market Maker sandbox te optimaliseren.

Osmosis crypto heeft een eigen token die wordt verhandeld onder het OSMO symbool. Met behulp van dit token kunnen gebruikers verschillende functies vervullen op de cryptomarkt, binnen het systeem van Osmosis of kunnen ze de cryptomunt verhandelen.

In dit artikel gaan we het hebben over Osmosis. We gaan in op de use-case en de manier waarop Osmosis het ontwerp van een Automated Market Marker sandbox wil optimaliseren. Daarnaast kijken we in dit artikel ook naar de Osmosis crypto verwachting, de OSMO koers en gaan we in op het laatste Osmosis nieuws. Wat is de Osmosis koers verwachting en wat is de Osmosis crypto verwachting?

Wat is Osmosis?

Het doel van Osmosis is dus om het ontwerp van een sandbox op de cryptomarkt te optimaliseren. Een sandbox kan op de cryptomarkt gebruikt worden in combinatie met Automated Market Makers.

Maar wat zijn Automated Market Makers eigenlijk? Automated Market Makers zijn gedecentraliseerde exchanges waarop digitale cryptocurrencies verhandeld kunnen worden. Een sandbox kan worden gezien als een veilige omgeving waarin gebruikers van het crypto ecosysteem verschillende applicaties kunnen openen of acties kunnen uitvoeren zonder dat dit de blockchain of de Automated Market Makers beïnvloedt.

Als we kijken naar Osmosis en het Cosmos crypto ecosysteem waartoe Osmosis behoort dan kun je Cosmos zien als de sandbox en Osmosis als de Automated Market Makers die verschillende applicaties met elkaar verbindt. In de toekomst wil Osmosis zich ook uitbreiden naar andere crypto ecosystemen en blockchains.

Wat doet de Osmosis koers?

Cosmos heeft een initial coin offering gehouden die eindigde op 5 april 2017. Voor de ontwikkeling van het Cosmos netwerk en de bijbehorende systemen is maar liefst 17,300,000 dollar opgehaald. Voor de ontwikkeling van Osmosis heeft Cosmos geen aparte initial coin offering gehouden. De actuele koers van Osmosis is $ 1.13.

Als we kijken naar de ontwikkeling van de koers van Osmosis dan zien we dat de eerste gegevens van de koers afkomstig zijn van 23 juni 2022. Hoewel de koersprijs vlak na de notering van de munt een kleine dip zag, waren er na enkele uren ook positieve koersontwikkelingen te zien voor de koers van OSMO.

De hoogste prijs die de OSMO munt tot nu toe heeft bereikt wordt ook wel de all time high van Osmosis genoemd en staat momenteel op een waarde van $ 11.25. De hoogste prijs werd bereikt op March 4, 2022. Het is dus inmiddels 209 dagen geleden dat de koers zijn hoogtepunt bereikt heeft. De market cap van Osmosis heeft momenteel een waarde van $ 517,919,195, waardoor Osmosis op plek 79 staat in de ranglijsten van grootste cryptocurrencies.

Als handelaar in cryptocurrencies is het altijd belangrijk om de ontwikkeling van de koers goed in de gaten te houden. Daarnaast is het belangrijk om objectief de koersgegevens te volgen in plaats van je mee te laten slepen door influencers of sociale media experts. Wil jij weten hoe de koers van Osmosis zich ontwikkelt? Hieronder vind je de Osmosis koersgrafiek.

Koersgrafiek:

 • Zoom
 • Hour
 • Day
 • Week
 • Month
 • Year
 • All Time
 • Type
 • Line Chart
 • Candlestick

Wat is de Osmosis verwachting 2022 – 2027?

Inmiddels hebben we in dit artikel kort uitgelegd wat de rol is van Osmosis op de cryptomarkt en wat het doel is van dit project. Als je het doel interessant vindt en het project trekt ook meer interesse van andere investeerders en handelaren dan kan Osmosis zich succesvol ontwikkelen.

Als we kijken naar de OSMO prognose voor 2022 dan is het lastig om hier op de korte termijn een uitspraak over te doen. Hoewel de eerste koersgegevens van OSMO positief waren geeft dit uiteraard geen garantie voor de toekomstige ontwikkelingen. Er zijn namelijk veel factoren die invloed kunnen hebben op de Osmosis voorspelling en de ontwikkeling van het crypto project.

Echter, als we kijken naar de Osmosis verwachting voor 2027 dan is dit al anders. De cryptomarkt is volop in ontwikkeling en trekt ook de aandacht van veel ontwikkelaars. Een gedecentraliseerde exchange met de ontwikkelingsmogelijkheden van Osmosis kan daarom veel investeerders trekken, wat de koers voor de komende vijf jaar ten goede kan komen.

Het is echter onmogelijk om te garanderen of om te voorspellen wat de koers van Osmosis in de komende vijf jaar gaat doen. Desalniettemin is een enorme prijsstijging niet ongewoon voor de OSMO koers. Op 23 juni 2022 steeg de prijs van deze cryptomunt namelijk met 3.7%!

Niemand kan de ontwikkeling van de koers van OSMO exact voorspellen. Ook influencers en experts kunnen dit niet. Daarom is het belangrijk om de uitspraken op sociale media met een korrel zout te nemen als deze niet van een objectieve bron komen. Het beste kun je als crypto investeerder of handelaar zelf onderzoek doen naar de ontwikkeling van Osmosis.

Historische koersdata:

* Currency in USD
Historical Price for Osmosis
DateOpenCloseHighLowVolume

Wat is het nut van de OSMO coin?

Wanneer je als handelaar of investeerder in Osmosis de OSMO coin bezit dan kun je deze gebruiken voor verschillende doeleinden. Je kunt de munt bijvoorbeeld gebruiken voor diverse functies op het Cosmos platform of om de transactiekosten van de Osmosis exchange te betalen. Daarnaast kun je met de munt ook stemmen op de verschillende ontwikkelingsplannen die Osmosis heeft.

Wanneer je wilt gaan handelen in de munt van Osmosis dan is het handig om de schaarste van de munt in de gaten te houden. Dit komt omdat de schaarste invloed heeft op de prijs. De schaarste kun je bekijken door de huidige supply van de munt 455,331,387 OSMO te vergelijken met de maximale supply 325,000,000 OSMO.

Als handelaar of investeerder is het ook belangrijk om de ontwikkeling van de OSMO prijs in de gaten te houden. Dit kun je doen om te kijken naar de ontwikkeling van de OSMO prijs over de afgelopen 24 uur of over de afgelopen 7 dagen. De OSMO waarde in de afgelopen 24 uur laat een prijsverschil zien van -2.91%. De OSMO waarde in de afgelopen 7 dagen laat een prijsverschil zien van -8.14%.

Waar Osmosis kopen?

Als je wilt gaan handelen in OSMO of gebruik wilt gaan maken van de Osmosis exchange dan is het handig om de OSMO munt te kopen. De munt kun je op veel verschillende plekken kopen. Een online exchange als Bitvavo is een zeer geschikte plek om je munten te kopen.

Bitvavo is een online exchange die wereldwijd al door veel handelaren en investeerders wordt gebruikt. Deze exchange is eenvoudig te gebruiken en biedt een veilige handelsomgeving voor zowel ervaren als beginnende handelaren. Wil jij starten met het handelen in OSMO? Maak hieronder dan een gratis account aan!

ExchangeOmschrijvingRating
Bitvavo (Onze aanrader!☝️)De beste keuze in NL. De laagste handelskosten & eenvoudig te gebruiken. Ontvang een welkomstbonus bij je inschrijving! 4,2/5Bezoek exchange
eToroGrootste social trading platform ter wereld. Handel zonder moeite mee met experts en profiteer van hun winst!4,2/5Bezoek exchange
BinanceDe grootste exchange ter wereld, groot assortiment en veel extra’s zoals staking & ICO’s2/5Bezoek exchange

Het laatste Osmosis nieuws

In dit artikel zijn verschillende aspecten van Osmosis voorbij gekomen. We hebben diverse factoren besproken die van invloed zijn op de koers van OSMO zoals de OSMO prijs voorspelling, de Osmosis verwachting, de use-case van Osmosis en specifieke eigenschappen van de crypto. Tot slot is ook het laatste Osmosis nieuws belangrijk.

Door het Osmosis nieuws van vandaag in de gaten te houden ben je altijd als eerste op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Je kunt op deze manier tijdig en passend je handelsstrategie aanpassen op nieuwe samenwerkingen en veranderingen in koersverwachtingen. Het officiële Twitteraccount is een goede bron van informatie als je meer wilt weten over het laatste nieuws rondom Osmosis.

Money Mastery & beste exchanges

Wegwijs worden in de wereld van cryptocurrency is best lastig. Hieronder vind je een aantal geschikte bronnen en platformen die je in ieder geval niet mag missen.

 • 👉 Money Mastery. Gratis crypto cursus om van A - Z alles te leren over cryptocurrency. Ontvang bovendien signalen voor de beste trades om veel winst te maken zonder zelf onderzoek te moeten doen.
 • 👉 Crypto parelsEen duidelijk overzicht met cryptocurrency die wellicht wel x 100 kunnen gaan, gevonden door experts met veel ervaring.
 • 👉 eToro social trading. Handel mee met de pro's zonder zelf onderzoek te doen. Altijd de beste trades van de beste traders!
 • 👉 Bitvavo exchange. Maak misschien wel de beste financiële beslissing van je leven en koop voor het eerst cryptocurrency via Bitvavo.
 • 👉 Bitcoin voor bedrijven. Vind de tools die jou kunnen helpen met je bedrijfsvoering en cryptocurrency.

.
Welkomstbonus & passief inkomen met staking 🚀 Handel de eerste € 1000 helemaal gratis

Nog geen account op Bitvavo? Maak die dan nu gratis aan en mis de boot niet bij de volgende stijging in de markt. Verdien bovendien een passief inkomen door je gekochte crypto automatisch te staken. Wat is er mooier dan een passief inkomen uit je crypto portfolio?