Leestijd: 2 minuten

Reddit mede-oprichter Alexis Ohanian is ervan overtuigd dat over 5 jaar Play to Earn games de enige soort spellen zal zijn die mensen spelen. Ook denkt hij dat tegen die tijd veel mensen bewust of onbewust aan een DAO gaan deelnemen.  

Over 5 jaar alleen worden er alleen nog maar Play to Earn games gespeeld

Reddit mede-oprichter Alexis Ohanian denkt dat Play to Earn games over vijf jaar het enige soort spel is dat gespeeld zal worden In een recente aflevering van de podcast “Where it Happens” zei Ohanian: “90% van de mensen zal geen spel spelen tenzij ze voor die tijd behoorlijk gewaardeerd worden. “

Ohanian denkt dat over vijf jaar meer mensen tijd naar zijn werkelijke waarde zouden gaan waarderen. Daardoor zullen ze zich meer richten op activiteiten die hen goed betalen voor hun geïnvesteerde tijd.

Play to Earn games zijn een door crypto aangedreven games dat in 2021 over de hele wereld in populariteit toenam. Het zijn games in een futuristische virtuele wereld die spelers in staat stelt hun spelervaringen te bouwen, te bezitten en te gelde te maken op de Ethereum blockchain. Dit doen ze met behulp van de in-game utility token van het platform. Voorbeelden van Play-to-earn games zijn Axie Infinity en The Sandbox.

Verder verwacht hij dat over vijf jaar de meeste mensen bewust of onbewust aan DAO’s zullen deelnemen. Een DAO bestaat uit meerdere online contacten die hun krachten bundelen om een gemeenschappelijk doel te bereiken. In het geval van de ConstitutionDAO verenigden mensen zich om originele kopieën van de Amerikaanse Grondwet te kopen.

Ohanian is ervan overtuigd dat deelname aan een DAO een “vrij gewone zaak” zal worden. Het zal misschien niet voor elk individu zijn, maar wel voor de meeste mensen die een gemeenschappelijk doel delen.

De mede-oprichter van Reddit sloot zijn podcast af door te zeggen dat mensen in de toekomst minder om hun fysieke identiteit zullen geven, maar hun tijd zullen investeren in het verbeteren van hun online identiteit.


Money Mastery & beste exchanges

Wegwijs worden in de wereld van cryptocurrency is best lastig. Hieronder vind je een aantal geschikte bronnen en platformen die je in ieder geval niet mag missen.

  • 👉 Investeren in goud. Door te investeren in edelmetaal zoals goud kun je nog meer spreiding aanbrengen in je portfolio naast cryptocurrency.
  • 👉 Bitvavo exchange. Maak misschien wel de beste financiële beslissing van je leven en koop voor het eerst cryptocurrency via Bitvavo.
  • 👉 eToro social trading. Handel mee met de pro's zonder zelf onderzoek te doen. Altijd de beste trades van de beste traders!
  • 👉 Money Mastery. Gratis crypto cursus om van A - Z alles te leren over cryptocurrency. Ontvang bovendien signalen voor de beste trades om veel winst te maken zonder zelf onderzoek te moeten doen.
  • 👉 Bitcoin voor bedrijven. Vind de tools die jou kunnen helpen met je bedrijfsvoering en cryptocurrency.

.

Belangrijk!

Investeren is altijd op eigen risico en biedt geen garanties. Je kunt je inleg (gedeeltelijk) verliezen. We stellen de informatie op de website met veel plezier en nauwkeurigheid voor je samen, maar geven geen advies. Je bent zelf verantwoordelijk voor de keuzes die je maakt.