Over ons

CurrentCrypto.nl is ontstaan uit een passie voor Bitcoin, cryptocurrency en investeren. Al sinds 2017 verschijnen er iedere week meerdere artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen en ze worden geschreven met veel plezier.

Met deze artikelen hopen we je te inspireren, maar ook om je dingen te leren over Bitcoin en cryptocurrency. We schrijven bijvoorbeeld over de koers verwachtingen voor de toekomst, maar ook over de geschiedenis van ons geld en hoe dit allemaal werkt. 

Allereerst schrijven we de artikelen hier omdat we het erg leuk vinden. We zijn enthousiast over het vakgebied en zetten dit graag voor je op papier. Daarnaast zou het natuurlijk top zijn wanneer we je weten te inspireren of op een bepaalde gedachte weten te zetten. Hoe dan ook, we hopen dat je iets opsteekt van de artikelen.

We kunnen niet in de toekomst kijken, maar we verwachten dat de wereld van Bitcoin alleen nog maar zal groeien. Wij van CurrentCrypto werken er hard en met veel plezier aan om met deze ontwikkelingen mee te groeien. 

Een aantal van de artikelen die wij interessant vinden (al zeggen we het zelf!)

Mocht je nog onderwerpen missen of om een andere reden contact met ons op willen nemen? Vul dan gerust het contactformulier in en laat een bericht voor ons achter!

Bitcoin en crypto samenwerkingen

Op CurrentCrypto staan we open voor interessante samenwerkingen, helemaal als het gaat om Bitcoin of cryptocurrency. Heb je daarom een leuk idee of zie je andere mogelijkheden waarop we samen kunnen werken? Neem dan ook contact met ons op via het contactformulier en we komen zo snel mogelijk bij je terug!

Een aantal cijfers

CurrentCrypto.nl wordt maandelijks door duizenden bezoekers gelezen en al deze bezoekers zijn geïnteresseerd in cryptocurrency en/ of investeren. Gemiddeld blijven deze bezoekers tussen de 2 en 4 minuten op de website en de artikelen worden dus aandachtig doorgelezen. 

Ook groeit de wekelijkse nieuwsbrief iedere week weer en deze wordt goed gelezen. Mocht je hierin een vermelding willen of iets interessants te melden hebben voor de lezers, laat het dan ook zeker even weten!

Belangrijke links:

Beste exchanges

Bitvavo
BitMEXTrade de eerste € 1000 zonder kostenBinance
Handelen met Leverage (x2 - x100)50+ cryptocurrencyDe grootste exchange ter wereld
8 van de grootste cryptocurrency0,25% transactiekosten150+ cryptocurrency
0,075% transactiekosten0,10% transactiekosten
Bezoek de exchange
Bezoek de exchangeBezoek de exchange

Crypto masterclass

crypto masterclass