Over ons

CurrentCrypto.nl is ontstaan uit een passie voor Bitcoin, cryptocurrency en investeren. Al sinds 2017 verschijnen er iedere week meerdere artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen en ze worden geschreven met veel plezier.

Met deze artikelen hopen we je te inspireren, maar ook om je dingen te leren over Bitcoin en cryptocurrency. We schrijven bijvoorbeeld over de koers verwachtingen voor de toekomst, maar ook over de geschiedenis van ons geld en hoe dit allemaal werkt. 

Allereerst schrijven we de artikelen hier omdat we het erg leuk vinden. We zijn enthousiast over het vakgebied en zetten dit graag voor je op papier. Daarnaast zou het natuurlijk top zijn wanneer we je weten te inspireren of op een bepaalde gedachte weten te zetten. Hoe dan ook, we hopen dat je iets opsteekt van de artikelen.

We kunnen niet in de toekomst kijken, maar we verwachten dat de wereld van Bitcoin alleen nog maar zal groeien. Wij van CurrentCrypto werken er hard en met veel plezier aan om met deze ontwikkelingen mee te groeien. 

Een aantal van de artikelen die wij interessant vinden (al zeggen we het zelf!)

Mocht je nog onderwerpen missen of om een andere reden contact met ons op willen nemen? Vul dan gerust het contactformulier in en laat een bericht voor ons achter!

Belangrijke links: