Over ons - CurrentCrypto

Over ons

Currentcrypto is halverwege 2017 begonnen uit hobby en interesse in Bitcoin en Altcoins. In de tussentijd is het gestaag doorgegroeid tot een website met meer dan 150+ artikelen over Bitcoin, Altcoins, ICO’s en reviews op verschillende gebieden.

We hopen dat iedereen die op currentcrypto terecht komt in ieder geval iets opsteekt van de artikelen, zoals wij dat zelf doen van het schrijven van de berichten.

We kunnen niet in de toekomst kijken, maar verwachten dat de wereld van Bitcoin alleen nog maar zal groeien. Wij van currentcrypto werken er hard en met veel plezier voor om met deze ontwikkelingen mee te groeien.

Voor samenwerkingen, gastartikelen over Bitcoin en/of cryptocurrency of wat dan ook staan wij altijd open voor een gesprek. Via het contactformulier op onze website zijn wij snel te bereiken en staan open voor iedere suggestie. Maar ook vinden wij reacties op artikelen of meningen over de richting die Bitcoin op gaat altijd leuk om te horen. Schroom daarom niet om contact met ons op te nemen.