Tijdens deze bull markt lijken er iedere dag coins te zijn die hard omhoog schieten. Vandaag is Polymath ‘aan de beurt’. De koers schoot maar liefst met 179% omhoog binnen 24 uur. 

Hoe kan dat?

Als we de koers van Polymath bekijken dan valt het op dat deze behoorlijk ‘rustig’ is gebleven tijdens de bull markt vergeleken met andere cryptocurrency. Eigenlijk schommelde de koers sinds november 2020 tussen de € 0,04 en € 0,15 cent in de laatste dagen.

Op 17 februari aan het begin van de avond kwam hier verandering in. Binnen no-time schot de koers namelijk bijna recht omhoog. In de nacht van 17 op 18 februari ging de koers van € 0,16 om 01:00 uur naar € 0,50 om 03:00 uur. In totaal steeg de koers met zo’n 178% op het moment van schrijven. 

Deze stijging is ook duidelijk terug te zien in het handelsvolume. In totaal ging er in de afgelopen 24 uur zo’n € 125 miljoen aan POLY over de toonbank. Dit is een +1594% stijging in het handelsvolume van de afgelopen vierentwintig uur.

Als we op zoek gaan naar de oorzaak is hier niet een ‘Elon Musk’ moment voor te vinden. Er zijn in de afgelopen weken enkele updates geweest aan het netwerk, maar de koers stijging van dit kaliber lijkt voornamelijk te maken te hebben met de bull markt. 

Gedurende deze positieve periode schieten relatief kleinere coins soms plotseling hard omhoog om vaak ook weer snel te dalen. Er is geen bewijs te vinden van een pump & dump groep, maar uitgesloten is dit niet. Desondanks hebben de mensen die nog een ‘bag’ van POLY hadden hier flink van kunnen profiteren. 

Polymath is te verkrijgen op enkele van de bekendste exchanges, waaronder Binance

  1. Ga naar de Binance exchange ( <– Alleen via deze unieke link ontvang je voor altijd 10% korting op je handelskosten!)
  2. Log in of maak een account aan
  3. Stort BTC of ETH op je Binance exchange (kan eenvoudig via Bitvavo)
  4. Wissel je crypto om (market order)
  5. Gefeliciteerd, je heb de crypto gekocht en bent klaar

Crypto Masterclass & handelen in Futures

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via Binance Futures kun je direct handelen met geavanceerde tools. Ontvang alleen via deze link voor altijd 10% korting op je handelskosten De Crypto Parels met x 100 potentie vind je in deze portfolio!

.
About Kaj

Ik ben in 2017 currentcrypto.nl begonnen en ik schrijf sindsdien bijna dagelijks over Bitcoin en altcoins. Inmiddels heb ik honderden uren onderzoek gedaan naar alle ins en outs van de cryptocurrency wereld. Ook heb ik talloze boeken gelezen, interviews bekeken en cursussen gedaan. Al deze kennis deel ik met je op currentcrypto.nl en dat doe ik nog steeds met veel plezier. Heb je een vraag voor Kaj of wil je het gewoon even over cryptocurrency hebben? Neem dan vooral contact op via deze pagina.