Power ledger koers verwachting: Wat gaat de POWR koers doen?

Power Ledger schommelt de hele tijd zo rond de top 100 notering op Coinmarketcap. Het Australische bedrijf is interessant en daarom gaan we kijken hoe het met de POWR koers gaat en kijken we naar de Power Ledger koers verwachting en voorspellingen voor de toekomst.

De kracht van Power Ledger

Bij Power Ledger staat duurzame, betaalbare en decentrale energie centraal. De energie die momenteel wordt opgewekt is zelden duurzaam en waar het allemaal naartoe gaat is ook niet altijd duidelijk.

Mensen over de wereld worden zich steeds bewuster van het feit dat ze duurzamer moeten gaan leven. Het groeiende aantal zonnepanelen op het dak wekken meer energie op dan dat door het desbetreffende huishouden verbruikt wordt. De overgebleven energie kan worden verkocht waardoor een zakcentje verdiend kan worden.

Het bedrijf dat jouw energie koopt verkoopt het weer door, maar Power Ledger laat zien dat een derde persoon in deze transactie niet nodig is. Jij kan met Power Ledger jouw gespaarde stroom verkopen aan wie jij maar wilt. Dit levert een eerlijkere prijs op voor zowel de verkoper als de koper, er hoeft immers geen derde persoon geld aan te verdienen.

Alle energie die overblijft stel jij beschikbaar op een decentrale marktplaats waar bijvoorbeeld je broer jouw energie kan kopen. Zo weet je broer zeker dat hij duurzaam opgewekte energie koopt. Met de gekochte energie kan je broer zijn auto opladen. POWR is namelijk ook bezig met het maken van oplaadpalen voor elektrische auto’s.

Voor POWR ziet de toekomst er goed uit. Er zal meer energie nodig zijn die duurzaam opgewekt moet worden. Lukt het om huishoudens op het POWR netwerk energie op te laten wekken en het te verkopen op hun decentrale marktplaats, dan kan dit voor een gunstige POWR koers verwachting zorgen.

Power Ledger koers verwachting

De energiemarkt wordt alsmaar groter en vooral duurzame energie is op dit moment een hip onderwerp. Power Ledger zit al een tijdje in deze markt en kan hier goed zaken waardoor de POWR koers kan stijgen.

Power Ledger heeft niet alleen de huishoudens als potentiele klanten. Grote bedrijven die zijn gevestigd in duurzame gebouwen kunnen ook hun overtollige energie verkopen via het Power Ledger netwerk. Een extra inkomstenbron voor bedrijven is altijd mooi meegenomen en zo kunnen ze zich ook houden aan de steeds strenger vormende regelgeving op het gebied van duurzaamheid.

Voor de POWR waarde is het wel van belang dat de bedrijven en huishoudens zich aansluiten bij Power Ledger. Er zijn al woonwijken in Australië die zijn aangesloten op dit netwerk en Power Ledger wordt ook gesteund door de Australische overheid. Hierdoor is de kans reëel dat ze meer klanten kunnen krijgen.

Power Ledger heeft een werkend product en dat zien ook investeerders. Miljardair Mike Novogratz en durfkapitalist Bill Tai hebben geïnvesteerd in het project waardoor Power Ledger fier overeind staat qua financiën.

Wanneer Power Ledger meer gebruikers krijgt, zowel huishoudens als bedrijven, en meer investeerders geïnteresseerd raken in het project dan kan dit goed uitpakken voor POWR koers en resulteert dit in een mooie Power Ledger koers verwachting.

Historische POWR koers

De koers van POWR heeft vooral in het begin veel pieken en dalen gezien. Als we de grafiek van de POWR koers erbij pakken en kijken naar begin november 2017 tot 8 januari 2018 dan kunnen we dit vergelijken met een bergbeklimming van de buitencategorie tijdens de tour de France. Het enige verschil is dat deze koers toch wat sneller en gemakkelijker de top bereikt.

Zoals eigenlijk alle cryptocurrencies is de waarde aanzienlijk gedaald ten opzichte van de All Time High op 4 januari 2018. Toen stond de koers namelijk op 2,01 Amerikaanse dollar.

Power Ledger, dat is gevestigd in Perth, Australië bestaat sinds 2016. In 2017 startte de ICO van Power Ledger. Met de 13 miljoen dollar die is opgehaald hebben ze aardig aan de weg kunnen timmeren.

Power Ledger prijs voorspelling 2020, 2025, 2030

De prijs van POWR is erg afhankelijk van het aantal gebruikers en investeerders. Mocht het project populair worden dan zal de POWR koers verwachting goed zijn. Daarnaast is de coin ook afhankelijk van de algehele cryptocurrency markt. Trekt dit aan zoals we hebben gezien in het verleden dan zal POWR prijs ook omhoog schieten.

Voor het eind van dit jaar wordt geschat dat de POWR koers op 0,47 dollar komt. Dit is niks vergeleken met de voorspellingen die gemaakt zijn voor 2023. Dan zien we namelijk dat de prijs ten opzichte van dit jaar x3 is gegaan. Een bedrag van 1,59 dollar wordt dan voorspeld.

Het blijken erg positieve voorspellingen te zijn. Voor 2025 wordt er een Power Ledger koers van 5,56 dollar voorspeld. Dit betekent wel dat alles in cryptoland goed moet gaan en dat het project aanslaat.

POWR coin kopen?

De POWR coin is gemakkelijk te koop via Bitvavo. Voordat je overgaat tot het kopen van de coin is het verstandig om in het achterhoofd te houden dat het voorspellen van de POWR koers geen vaste wetenschap is en dat niemand het zeker weet. Doe eerst zelf goed onderzoek voordat je over gaat tot het kopen van POWR.

.

Beste exchanges

Bitvavo
BitMEXTrade de eerste € 1000 zonder kostenBinance
Handelen met Leverage (x2 - x100)50+ cryptocurrencyDe grootste exchange ter wereld
8 van de grootste cryptocurrency0,25% transactiekosten150+ cryptocurrency
0,075% transactiekosten0,10% transactiekosten
Bezoek de exchange
Bezoek de exchangeBezoek de exchange

Crypto masterclass

crypto masterclass