Pundi X wil ervoor zorgen dat jij gemakkelijk cryptovaluta kan uitgeven. Het bedrijf is ontstaan in Jakarta en is inmiddels ook gevestigd in Singapore en vele andere grote steden.

Een mooie notering op Coinmarketcap wekte onze interesse. In dit artikel gaan we het hebben over de NPXS koers en kijken we naar de Pundi X koers verwachting en voorspellingen voor de toekomst.

De kracht van Pundi X

Een bekend probleem in de cryptowereld is de mogelijkheid om te betalen in cryptovaluta. Er zijn een aantal blockchainbedrijven, waaronder Pundi X, die hier een oplossing voor hebben.

Pundi X zorgt met hun XPOS apparaat ervoor dat je gemakkelijk je koffie kan betalen bij jouw favoriete koffiebar. De persoon achter de kassa van die koffiebar geeft aan hoeveel er betaald moet worden en jij kan met je XPASS (credit card) de NPXS coin overmaken.

Je hebt net je kopje koffie op en je komt erachter dat je geen NPXS coins bezit in de wallet die is gelinkt met jouw XPASS. Dit is geen enkel probleem aangezien het systeem ervoor zorgt dat de valuta die jij bezit, dit kan ook fiat zijn, omgezet wordt naar de valuta die de man achter de kassa van jouw wilt.

Zoals je in het filmpje kan zien heeft het bedrijf een werkend product. Dat ze al bezig zijn met het verspreiden van deze XPOS apparaten komt goed uit aangezien ze in februari 2021 minstens 100.000 XPOS apparaten in winkels willen hebben.

Aan visie en ambitieuze doelen ligt het dus in ieder geval niet. Mochten ze dit doel waarmaken dan kan dit een stijgende NPXS koers betekenen.

Als meer bedrijven XPOS apparaten gebruiken en meer consumenten de XPASS in hun portemonnee hebben dan kan dit zorgen voor een positieve NPXS koers verwachting.

Pundi X koers verwachting

Niet alleen heeft Pundi X een eigen pinapparaat en een credit card, maar ze hebben ook een eigen mobiele telefoon. Deze XPhone werd in januari 2019 gelanceerd. Het is een mobiele telefoon die op de blockchaintechnologie is gebaseerd.

Het systeem van de telefoon is gebaseerd op Android waardoor de Android-apps gedownload en gebruikt kunnen worden. Naast het feit dat je de telefoon als een normale telefoon kan gebruiken kan je hem ook gebruiken als Node. Je kan door middel van de Node op je telefoon een passief inkomen verdienen.

Het mooie aan de XPASS is dat het lagere transactiekosten heeft dan een normale credit card. Wel moet er gezegd worden dat dat niet volledig tot zijn recht komt doordat de cryptomarkt zo volatiel is vergeleken met de euro of dollar.

In de toekomst kan dit natuurlijk veranderen en is het mogelijk dat de markt stabiel wordt. Dit kan ervoor zorgen dat het aantrekkelijker wordt om zo’n pas aan te schaffen. Mocht dit gebeuren dan kan de NCPS waarde omhoog gaan.

Wat verder nog interessant is aan de NPXS coin is dat ze zijn gaan samenwerken met Samsung. De techgigant en Pundi X hebben het mogelijk gemaakt dat gebruikers cryptocurrencies van de Samsung Blockchain wallet naar de Xwallet (de wallet van Pundi X) kunnen verplaatsen.

Deze samenwerking zorgt ervoor dat Samsung gebruikers makkelijker kunnen betalen met hun cryptocurrencies. Dit samenwerkingsverband kan voor een groot bereik zorgen en daardoor kan de NPXS prijs verwachting omhoog schieten.

Mochten ze een groter bereik krijgen en weten ze hierdoor meer verkeer te genereren door zowel de consument als de winkelier, dan kan dit goed uitpakken voor de NPS koers en leidt dit tot een hoge Pundi X koers verwachting.

Historische Pundi X koers

Pundi X bestaat sinds september 2017 en begon in Jakarta. Al snel kwamen ze met het bericht dat ze een ICO zouden starten en in januari 2018 was het zover. 35 miljoen dollar werd er opgehaald wat ze een fantastische start opleverden.

Sindsdien verscheen ook de koersprijs. De prijs van een NPXS coin sprong omhoog en dook omlaag. Op 17 juni 2018 werd de All Time High bereikt. De prijs van een NPXS coin stond toen op 0,0156 dollar. De prijs ging eigenlijk meteen omlaag en is sindsdien niet meer in de buurt gekomen.

Pundi X prijs voorspelling 2020 – 2026

Pundi X moet ervoor zorgen dat ze de concurrentie voor blijven om tot nieuwe hoogtes te komen qua prijs. Ook de cryptomarkt heeft een grote invloed op de prijs van NPXS. We hebben hieronder daarom enkele Pundi X voorspellingen voor je op een rij gezet:

2020: $ 0,0003 ($ 0,0003)
2021: $ 0,0004
2022: $ 0,0005
2023: $ 0,0006
2024: $ 0,0006
2025: $ 0,0004
2026: $ 0,0003

NPXS coin kopen?

De NPXS coin is gemakkelijk te koop via Bitvavo. Voordat je overgaat tot het kopen van de coin is het verstandig om in het achterhoofd te houden dat het voorspellen van de NPXS koers geen vaste wetenschap is en dat niemand het zeker weet. Doe eerst zelf goed onderzoek voordat je over gaat tot het kopen van NPXS.

Schrijf je nu in via deze link en betaal over de eerste €1000 cryptocurrency geen transactiekosten!

Crypto Masterclass & trading signalen van experts

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via Binance Futures kun je direct handelen met geavanceerde tools. << Ontvang alleen via deze link voor altijd 10% korting op je handelskosten. Wil je altijd de laatste trading signalen ontvangen van experts? Dat kan met deze Crypto Signals. Handel mee met experts en mis nooit meer een koop- of verkoopsignaal.

Wil jij nu ook bitcoin kopen en over tien jaar terug kijken op een van de beste financiële beslissingen van je leven? Dan kun je de gok wagen en bitcoin kopen. Een goede exchange hiervoor is Bitvavo. Gemakkelijk betalen met iDEAL, voldoet aan alle regelgeving en is de goedkoopste exchange van Nederland. Wees je bewust van de risico’s, want die zijn er. Investeer alleen geld dat je kunt missen en beleg altijd op eigen risico.

.