Qtum verbindt de blockchain met de zakenwereld. Door Bitcoin en Ethereum als voorbeeld te gebruiken en hun minpunten te verbeteren is Qtum een geduchte tegenstander en een sterk project.

Het project bestaat al een tijdje en heeft een vaste top 50 notering op coinmarketcap. In dit artikel gaan we kijken hoe het gaat met de Qtum koers en kijken we naar de Qtum koers verwachting en voorspellingen voor de toekomst.

De kracht van Qtum

Qtum is gebaseerd op Bitcoin en Ethereum, maar dan sneller en stabieler. Op het netwerk kunnen bedrijven Dapps en smart contracts ontwikkelen voor hun bedrijfsvoering.

De non-profit organisatie Qtum Foundation heeft Qtum opgericht. Deze organisatie is gevestigd in Singapore. Ze vertegenwoordigen de Qtum technologie.

Deze technologie richt zich een nieuwe manier van waardeoverdracht. Deze manier wordt Value Transfer Protocol (VTP) genoemd. Hiernaast maken ze ook gebruik van het UTXO transactiemodel van bitcoin en het proof of stake algoritme.

Met Proof of Stake van Qtum kan iemand die de Qtum coin bezit aanspraak maken op een deel van de blockreward. Omdat jij er mede voor zorgt dat de transactie die op de blockchain plaatsvindt goedgekeurd wordt heb je recht op een bepaald aantal coins.

Mocht je hier interesse in hebben is het goed om te weten dat hoe meer coins jij bezit hoe hoger de beloning zal zijn. Je genereert dus een passief inkomen als je hiermee start.

De zakenwereld kan op de blockchain van Qtum Dapps maken. Door de kennis van verschillende blockchain bij elkaar te bundelen zorgt Qtum voor een sterk platform dat veilig gebruikt kan worden en waar schaalbaarheid geen probleem is.

Als de blockhainwereld de zakelijke markt naar zich toe kan trekken zal Qtum opvallen doordat het een sterk platform is. Als hierdoor Qtum meer gebruikers krijgt op zijn netwerk zal dit gunstig uit kunnen pakken voor de Qtum koers verwachting.

Over de Qtum koers en de Qtum koers verwachting

Toen Qtum werd opgericht werden ze razendsnel populair. Het leek een fantastische oplossing om de functionaliteiten van de twee grootheden in de blockchainwereld (Bitcoin en Ethereum) te combineren.

Ethereum maakt gebruikt van hun Ethereum Virtual Machine (EVM). Hierdoor kunnen smart contracts draaien op hun blockchain. Qtum maakt ook gebruik van deze virtuele machine. Hierdoor kunnen smart contracts die op het Ethereum netwerk draaien makkelijk overgezet worden op Qtum.

Dit biedt potentie, omdat Ethereum een sterke ontwikkelaars community heeft die ook op het Qtum netwerk aan de slag kunnen.

Qtum heeft een groot team dat is gevestigd over heel de wereld. Binnen het team zitten mensen uit de Bitcoin community, de Ethereum community en gebruiken ze ook de ervaring van mensen uit het bedrijfsleven. Denk hierbij aan oud werknemers van NASDAQ en Alibaba.

Qtum is gebouwd met het oog op mobiel en Internet of Things (IoT). Gebruikers kunnen ook smart contracts en token maken en gebruiken op hun mobiele app.

Doordat Qtum een decentraal platform is kan het problemen krijgen met besluitvorming. Dat dit problematisch kan zijn hebben we kunnen zien bij de schaalbaarheidsdiscussie van Bitcoin. Om dit te voorkomen schakelde Qtum in maart 2017 PwC in om te helpen op verschillende gebieden. Ze kregen advies over bijvoorbeeld het waarborgen van kwaliteit.

Alle ingrediënten voor een mooie toekomst zijn er. Een sterk en groot team, veilig en snel netwerk en de zakelijke markt die alsmaar groeit. Als het ze lukt om bedrijven naar het platform toe te trekken dan kan dit erg goed uitpakken voor de Qtum koers en resulteert dit die hoge Qtum koers verwachting.

Historische Qtum koers

Het project bestaat sinds 2017. In datzelfde jaar is ook de ICO gestart. Op 14 maart startte de ICO en binnen vijf dagen hadden ze 15 miljoen opgehaald.

De Qtum koers heeft in het begin veel pieken en dalen gekend. In deze tijd was ook de All Time High aangetikt. De waarde stond toen op 99,87 dollar. Het lijkt er op dit moment niet op dat Qtum deze waarde weer zal krijgen, maar het kan soms snel gaan.

Qtum prijs voorspelling 2020, 2025

De prijs voorspellen in cryptoland is en blijft altijd lastig. Als we kijken naar de voorspelde prijs voor Qtum in 2020 dan zal het erg goed moeten gaan met het bedrijf. Er wordt namelijk een prijs van 19,65 dollar voorspeld.

Voor 2025 is er een prijs van 52,17 dollar voorspeld. Dit is erg rooskleurig, maar wanneer Qtum meer gebruikers krijgt en de wereld de bockchaintechnologie steeds meer accepteert dan kan het zo maar een mooie investering zijn.

Qtum coin kopen?

De Qtum coin is gemakkelijk te koop via Bitvavo. Voordat je overgaat tot het kopen van de coin is het verstandig om in het achterhoofd te houden dat het voorspellen van de Qtum koers geen vaste wetenschap is en dat niemand het zeker weet. Doe eerst zelf goed onderzoek voordat je over gaat tot het kopen van Qtum.

Beste exchanges

Bitvavo
BitMEXTrade de eerste € 1000 zonder kostenBinance
Handelen met Leverage (x2 - x100)50+ cryptocurrencyDe grootste exchange ter wereld
8 van de grootste cryptocurrency0,25% transactiekosten150+ cryptocurrency
0,075% transactiekosten0,10% transactiekosten
Bezoek de exchange
Bezoek de exchangeBezoek de exchange

Crypto masterclass

crypto masterclass