De blockchain is een van de meest revolutionaire uitvinden van de laatste jaren. Echter is het nog niet perfect. Met namen op het gebied van beveiliging en schaalbaarheid kan het nog stappen maken. Voordat bedrijven er daadwerkelijk op grote schaal mee aan de slag kunnen moet er daarom nog wat gebeuren en Radium wil hiervoor de tools gaan bieden.

In dit artikel gaan we in op Radium. We kijken naar de RADS koers en Radium koers verwachting voor de komende jaren.

Wat is Radium?

Radium is een decentrale blockchain service provider dat gebruik maakt van Proof of Stake. Door de RADS coin kunnen nieuwe services geleverd worden aan organisaties die behoefte hebben aan een beveiliging van data. 

Op het internet bijvoorbeeld zijn er nog een hoop problemen die nog steeds niet opgelost zijn. Spam, neppe accounts en bots bijvoorbeeld. Het Radium platform biedt de tools om met behulp van cryptografie deze data te kunnen verifiëren. Problemen als phishing zouden hiermee opgelost kunnen worden.

Door middel van het platform kan onder andere de identiteit van een internet gebruiker geverifieerd worden. Zodra je een link opgestuurd krijgt kun je dus nagaan of dit direct van het betreffende bedrijf afkomstig is of dat er ‘in de tussentijd’ nog iemand mee gerommeld heeft. Nep e-mails worden hierdoor nog eenvoudiger te ontdekken.

Radium slaat bij ieder bericht of bestand de hash functie op. Hierdoor kan de ontvanger achterhalen of het ontvangen bestand nog wel het verzonden bestand is. Dit gebeurt met behulp van de Radium SmartChain en Radium Core.

Radium koers

Radium en de RADS coin is een van de oudere projecten die we behandelen. De eerste RADS waarde was al in 2016 genoteerd op coinmarketcap en bedroeg destijds zo’n $0,02. RADS heeft net als de andere cryptocurrency projecten een flinke piek gezien in 2017 en begin 2018. De actuele Radium koers kun je hieronder live volgen in euro.

Radium koers verwachting

Wat de Radium koers verwachting is voor de toekomst kan niemand met zekerheid zeggen. Het is een lastige use-case waarop Radium zich richt, er zijn namelijk een hoop projecten die vergelijkbare of aangrenzende ideeën hebben. Wel is het heel interessant dat Radium een Proof of Stake currency is. Dit maakt het voor investeerders interessanter om hun geld te beleggen, er kan namelijk passief inkomen verdient worden.

Dit boven op de relatief lage supply van maximaal 9 miljoen tokens maakt de RADS token nog interessanter voor investeerders. De relatief lage supply zorgt ervoor dat zodra het project echt aanslaat de koers hard kan stijgen.

Radium prijs voorspelling 2020 – 2026

Als we de RADS voorspellingen op het internet mogen geloven heeft Radium een rooskleurige toekomst. Je moet hier natuurlijk nooit blind op vertrouwen, maar het dient wel als goed uitgangspunt. Vergeet je vooral niet verder te verdiepen in Radium. Hieronder hebben we enkele Radium prijs voorspellingen voor je op een rij gezet:

2020: $ 0,91
2021: $ 1,13
2022: $ 1,25
2023: $ 1,61
2024: $ 1,79
2025: $ 2,07
2026: $ 2,37

RADS kopen

Heb je besloten dat de RADS coin een leuke aanvulling is op je portfolio of wil je gebruik maken van Proof of Stake om hiermee te verdienen? Dan kun je RADS kopen op Litebit. Heb je hier nog geen account? Dan kun je dat hier gratis regelen.

  1. Ga naar Litebit
  2. Login of maak hier een account aan
  3. Klik in het menu op ‘kopen’ en zoek je crypto
  4. Geef aan hoeveel je wilt kopen en reken af
  5. Gefeliciteerd, je hebt je crypto gekocht!

Gratis crypto Masterclass

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie.

.