Er heerst gekte op de cryptocurrency markt. Waar Bitcoin op dit moment schommelt en speelt met een nieuwe opmars gaan andere altcoins voor in de route omhoog. Gister al gingen Reddcoin en Dogecoin hard omhoog en vandaag blijven coins stijgen, waaronder Ravencoin.

Hoe kan dit?

Het is niet met 100% zekerheid te zeggen waarom Ravencoin specifiek nu zo hard omhoog gaat. We kunnen wel stellen dat er gekte op de markt heerst, want waar je ook kijkt zie je coins met tientallen procenten stijgen. Zo steeg Ravencoin bijvoorbeeld in de afgelopen vierentwintig uur met ongeveer 60%.

Op de ochtend van 29 januari stond de koers rond een waarde van € 0,013 en deze lijn was de dagen ervoor opvallend stabiel gebleven. Dit veranderde echter in de loop van de ochtend en binnen no-time steeg de RVN koers naar een hoogtepunt van € 0,03. Inmiddels is de koers weer aan het dalen, maar staat het nog steeds met ongeveer 60% in de plus ten opzichte van een dag eerder.

Een van de redenen zou de soap rond GameStop kunnen zijn. Hierbij werd duidelijk dat er marktmanipulatie aan de gang was en dit bracht veel investeerders op de been. Dit effect lijkt niet alleen te merken op de normale aandelenbeurs, maar ook in de crypto wereld.

Daarnaast lijken deze koersstijgingen op de eerste tekenen van een altseason. Bitcoin heeft het in de afgelopen maanden goed gedaan en beweegt nu, met behoorlijke schommelingen, zijwaarts. Het zou dus ook goed kunnen dat investeerders nu de bitcoin winsten aan het beleggen zijn in altcoins.

Dit gebeurde eerder na de all time high van Bitcoin eind 2017. De eerste weken van 2018 stegen door ditzelfde principe praktisch alle altcoins naar de nieuwe High’s. Veel van die all time high’s zijn tot de dat van vandaag nog niet verbroken. Zet deze lijn zich door? Dan kan het interessant zijn om de kleinere cryptocurrencies in de gaten te houden. Met name daar kan het enorm hard gaan met de crypto koersen.

Een geschikte exchange om te handelen in cryptocurrency is het Nederlandse Bitvavo of Binance. Op deze laatste heb je de keuze uit het grootste assortiment kleinere altcoins.

Crypto Masterclass & handelen in Futures

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via Binance Futures kun je direct handelen met geavanceerde tools. Ontvang alleen via deze link voor altijd 10% korting op je handelskosten De Crypto Parels met x 100 potentie vind je in deze portfolio!

.