De Ravencoin is wellicht de eerlijkste coin die er is. Met een miljoenen investering van een echte crypto kenner en een hoge notering op Coinmarketcap moet dit wel een interessant project zijn. De naam Ravencoin komt van Game of Thrones. De ravens zijn in de serie de boodschappers van Westeros.

In dit artikel kijken we waarom de RVN coin zo interessant is, hoe het gaat met de RVN koers en kijken we naar de Ravencoin koers verwachting en voorspellingen voor de toekomst.

De kracht van Ravencoin

Ravencoin is een Blockchainproject dat zich puur en alleen richt op het peer-to-peer verhandelen van activa. Zo kan jij via het netwerk van Ravencoin goudstaven, huizen, auto’s, software etc verhandelen.

Het is het ook mogelijk om dit te verhandelen op andere Blockchains zoals Bitcoin en Ethereum, maar omdat zij zich niet specifiek focussen op het verhandelen van activa kan het soms problemen opleveren. Een bedrijf als Ravencoin dat zich alleen hierop focust is betrouwbaarder en sneller.

Ravencoin is ontstaan door een fork van Bitcoin. Het gebruikt dus dezelfde code als Bitcoin, maar heeft zich na een bepaald block gesplitst zodat het een losstaand project is geworden. Nu denk je misschien dat er geen verschil is aangezien ze dezelfde code gebruiken, maar niets is minder waar.

Er bestaan in totaal 21 miljard RVN coins in tegenstelling tot de 21 miljoen BTC coins en de transactiesnelheid van RVN is veel sneller. Dit is erg positief wanneer er meer personen het netwerk gaan gebruiken. Hoe meer transacties hoe meer tijd het kost voor het netwerk om de transacties te verwerken.

Een ander voordeel van RVN ten opzichte van Bitcoin en meerdere Blockchains is dat RVN Asic-resistant is. Dit houdt in dat het minen van RVN niet met speciaal mine apparatuur gedaan kan worden. Er is dus niet iemand die alle apparatuur opkoopt en dus het netwerk kan controleren en sturen. Ze proberen dus zo decentraal mogelijk te blijven.

Als de Blockchaintechnologie wordt geadopteerd door de massa en hierdoor RVN onder de mensen bekend wordt als het netwerk voor het verhandelen van activa dan zal dit veelbelovend zijn voor de Ravencoin koers verwachting.

Ravencoin koers verwachting

Ravencoin is een open-source project dat wordt geleid door de core developers: Tron, Chatturga en RavoncoinDev (Discord gebruikersnamen). Dat deze developers nog lang kunnen werken aan dit project komt door Patrich Byrne. Deze man is de CEO van Overstock en vond RVN zo interessant dat hij miljoenen investeerde.

Naast een dikke investering hebben ze ook een adviseur, en niet zomaar een. Bruce Fenton is naast adviseur voor Ravencoin ook bestuurslid van de Bitcoin Foundation.

RVN heeft veel concurrentie. Het verhandelen van activa via Blockchainbedrijven bestaat al een tijdje en er zijn veel andere projecten die dit aanbieden. Het Blockchainbedrijf dat de meeste gelijkenissen heeft met Ravencoin is Bytom. Beide bedrijven hebben dezelfde focus alleen biedt Bytom Asic-mining wel aan. Nadeel hiervan kan dus zijn dat een groot mining- bedrijf de controle neemt.

Ravencoin maakt gebruik van meerdere Tokens. Deze Tokens zijn een digitale weergave van de activa. Als jij je huis verkoopt aan je buurman via Ravencoin dan krijgt hij een unieke Token. Deze Token kan niet nagemaakt worden en is een bewijs dat het huis van je buurman is. Normaal moet je hiervoor naar de notaris maar nu regel je het onderling.

De bovenstaande oplossing bespaart veel tijd en geld wat het interessant maakt voor bedrijven en consumenten. De mogelijkheden voor het verhandelen van activa op het netwerk van Ravencoin zijn vrijwel oneindig.

Weet RVN erin te slagen de massa naar zich toe te trekken en neemt het vertrouwen in de Blockchaintechnologie toe, dan zal dit goed uitpakken voor de RVN koers en resulteert dit in een hoge Ravencoin koers verwachting.

Historische RVN koers

Ravencoin is op drie januari 2018 gelanceerd. Dit was rond de negende verjaardag van Bitcoin. Vaak starten Blockchainbedrijven met een ICO om geld in te zamelen, maar RVN had geen ICO. Bovendien hebben ze ook geen pre-mine laten plaatsvinden. Dit betekent dat er voor de lancering geen RVN coins gemined konden worden door een selecte groep.

RVN is hierdoor volledig eerlijk op de markt gekomen. De developers verdienen hun geld met RVN door zelf de coin te minen en de eventuele koersstijging van de RVN coin.

De RVN koers is vooral gestegen in mei en juni 2019. De All Time High werd behaald op 3 juni 2019. Toen stond de RVN koers op 0,08 dollar. Sindsdien is RVN niet meer in de buurt gekomen.

Ravencoin prijs voorspelling 2020 – 2028

Voor Ravencoin is het belangrijk dat de massa Blockchainbedrijven gaat vertrouwen en gebruiken. Wanneer het verhandelen van activa op het RVN netwerk populair wordt dan zal dit erg positief zijn voor de RVN koers.

Met dit in gedachte kijken we naar de RVN  prijsvoorspelling van 2020 en 2025. Voor 2020 is er een prijs verwacht van 0.028 dollar ($ 0,039) en voor 2025 zal de prijs stijgen naar een bedrag van 0.11 dollar. Een mooie stijging vergeleken met de voorspelling van 2020. Dit zou zomaar een coin kunnen zijn voor de lange termijn.

Enkele andere Ravencoin voorspellingen die we gevonden hebben zijn:

2021: $ 0,248
2022: $ 0,029
2023: $ 0,035
2024: $ 0,041
2025: $ 0,050
2026: $ 0,058
2027: $ 0,056
2028: $ 0,071

RVN coin kopen?

De RVN coin is gemakkelijk te koop via Bitvavo. Voordat je overgaat tot het kopen van de coin is het verstandig om in het achterhoofd te houden dat het voorspellen van de RVN koers geen vaste wetenschap is en dat niemand het zeker weet. Doe eerst zelf goed onderzoek voordat je over gaat tot het kopen van RVN.

Schrijf je nu in via deze link en betaal over de eerste €1000 cryptocurrency geen transactiekosten!

Crypto Masterclass & beste exchanges

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via Binance Futures kun je direct handelen met geavanceerde tools. << Ontvang alleen via deze link voor altijd 10% korting op je handelskosten.

Wil jij nu ook bitcoin kopen en over tien jaar terug kijken op een van de beste financiële beslissingen van je leven? Dan kun je de gok wagen en bitcoin kopen. Een goede exchange hiervoor is Bitvavo. Gemakkelijk betalen met iDEAL, voldoet aan alle regelgeving en is de goedkoopste exchange van Nederland. Wees je bewust van de risico’s, want die zijn er. Investeer alleen geld dat je kunt missen en beleg altijd op eigen risico.

.