Na het bericht van vanmorgen over de plotselinge koersstijging van Dogecoin lijkt ook Reddcoin zich niet meer in te kunnen houden. Alleen vandaag al staat RDD op een stijging van ongeveer +245%.

Hoe kan dit?

Het zijn gekke dagen op de aandelen- en crypto markt. De koers schommelingen lijken allemaal ingezet te zijn door het Reddit forum r/Wallstreetbets en de perikelen rondom de GameStop GME stock. Deze gekte lijkt overgeslagen te zijn op de cryptocurrency markt, want naast Dogecoin zijn er meerdere coins die hard omhoog gaan waaronder Reddcoin.

Zo stond Reddcoin in de ochtend van 29 januari op een koers van ongeveer € 0,0011. Op het moment van schrijven is dit € 0,0032. Dit lijkt misschien niet zo heel veel op het eerste gezicht, maar is een stijging van ruim 210%. Je kunt je dus wel voorstellen dat een hoop mensen hier een behoorlijk zakcentje mee verdient hebben. 

Waar deze koersstijging precies door ingezet is blijft gissen. Er zijn geen hele duidelijke verhalen te vinden over een gecoördineerde pump, al heeft deze sprong omhoog er wel alle schijn van. 

Ook zou de groei ingezet kunnen zijn door de toenemende interesse in altcoins. De cryptocurrency markt in zijn geheel zit al maanden in de lift en het was dus wachten op de eerste coins die weer met sprongen vooruit gingen.

Voor Bitcoin bijvoorbeeld was het vandaag ook een goede dag. Mede door Tweets van Elon Musk die #bitcoin in zijn Twitter profiel zette ging de koers vandaag met ongeveer 16% omhoog. Dit enthousiasme kan natuurlijk even makkelijk over zijn geslagen op minder grote coins, zoals Reddcoin. 

Let erop dat alle koersen die hard stijgen ook snel weer kunnen dalen, zo ook de Reddcoin koers. Wel is het interessant om de komende dagen de crypto koersen in de gaten te houden om te zien of er meer altcoins over de kop zullen gaan. Reddcoin kopen doe je eenvoudig via deze exchange.

Crypto Masterclass & handelen in Futures

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via Binance Futures kun je direct handelen met geavanceerde tools. Ontvang alleen via deze link voor altijd 10% korting op je handelskosten De Crypto Parels met x 100 potentie vind je in deze portfolio!

.