Reddcoin bestaat al meer dan vijf jaar. Op coinmarketcap staan ze al een tijdje rond de 100ste plek en in de blockchain community is het een bekende coin.

Deze coin is ons ook niet ontschoten en daarom schrijven wij een artikel over Reddcoin. We gaan kijken waarom de coin zo bekend is, hoe het gaat met de RDD koers en kijken we naar de Reddcoin koers verwachting en voorspellingen voor de toekomst.

Wat is Reddcoin?

Reddcoin richt zich met zijn digitale valuta op de sociale media. Social media is overal ter wereld en het aantal gebruikers blijven groeien. RDD biedt deze gebruikers de mogelijkheid om andere gebruikers een soort fooi te geven. Ze maken het mogelijk om jou favoriete contentmaker te belonen met Reddcoin.

Zo’n contentbeheerder hoeft niet perse iemand te zijn die fulltime bezig is met het streamen van games. Het kan net zo goed iemand zijn die op Facebook een reactie plaatst onder een bericht. Wanneer jij zijn bijdrage goed vindt dan kan je hem Reddcoins geven.

Het komt erop neer dat Reddcoin een peer to peer betaalsysteem is dat geïntegreerd is in social media platformen. De Reddcoins die iemand heeft verdiend op het platform kunnen worden uitgegeven aan producten, maar ze kunnen ook omgezet worden in harde euro’s.

Reddcoin wordt ook wel de social currency genoemd. Naast dat je deze coin op een handelplatform kan kopen kan je ze ook ‘minten’. Het idee van minten is dat jij RDD coins in een wallet stopt die geschikt is voor minten. Hoe meer coins je op die wallet hebt staan hoe meer je krijgt.

De RDD koers wordt mede bepaald door het aantal gebruikers. Hoe meer gebruikers RDD coins uitgeven op social media hoe meer mensen er bekend mee raken. Het is dus onvoordelig voor Reddcoin om al jou RDD coins in je wallet te laten voor het minten.

Dit heeft Reddcoin opgelost door minters minder RDD coins te geven naarmate ze deze langer in hun wallet houden.

Reddcoin opereert in een alsmaar groeiende markt. Het betaalsysteem kent geen transactiekosten en moet ervoor zorgen dat ze meer gebruikers krijgen en dat ze geaccepteerd worden door meer sociale media. Mochten ze dit bewerkstelligen dan kan dit gunstig zijn voor de RDD koers verwachting.

Reddcoin koers

Het is een mooi idee dat gebruikers van bijvoorbeeld Facebook beloond kunnen worden wanneer ze actief berichten plaatsen en ook reageren op berichten. Dit kan een incentive zijn om goede content te maken.

Reddcoin heeft een sterke community opgebouwd. Op Facebook en Twitter zijn ze erg actief en hebben ze veel volgers. Op Twitter hebben ze bijna 65.000 abonnees en op Facebook meer dan 25.000 volgers. Deze community denkt mee en levert kritiek waar nodig. Een actieve achterban op sociale media is voor deze social currency natuurlijk goed.

Reddcoin koers verwachting

Om de koers van Reddcoin te zien stijgen moeten ze wel meer gebruikers krijgen. Helaas hangt dit voor een groot deel af van de acceptatie van sociale media. Als dit eenmaal gebeurt dan kan het heel hard gaan met de RDD koers, maar hierin staan ze wel voor een uitdaging.

Het betalingssysteem van Reddcoin is al wel goedgekeurd door Twitter, Reddit, Twitch en Justin.tv. De twee grote jongens (Facebook en Instagram) binnen de social media wereld hebben nog niet toegegeven. Dit zou een groot verschil maken voor de RDD koers verwachting.

Het klinkt misschien gek om mensen een fooi te geven wanneer ze een bericht plaatsen, maar houd wel in het achterhoofd dat in Amerika fooi geven heel normaal is in het dagelijkse leven, dus waarom niet online?

Weet RDD de sociale media en zijn gebruikers naar zich toe te trekken dan zal dit goed uitpakken voor de RDD koers en resulteert dit in een Reddcoin koers verwachting.

Historische RDD koers

Reddcoin bestaat sinds begin 2014. Het werd geïntroduceerd op het BitcoinTalk forum. Door middel van een IPCO, initial public coin offering, werd er 168,83 bitcoins opgehaald. Destijds stond dit aantal bitcoins gelijk aan 100.000 dollar.

In 2014 steeg de coin al even, maar in 2017 ging het net zoals de rest van de cryptovaluta’s de lucht in. Begin 2018 was de All Time High aangetikt. Een RDD coin was toen 0,032 dollar waard.

Reddcoin prijs voorspelling 2020 – 2026

De Reddcoin waarde voorspellen is lastig. Het hangt vooral af van de acceptatie van socialmediaplatformen. Er zijn al een hoop mensen die geloven in Reddcoin gezien de interesse, maar wil de waarde echt groeien dan zal RDD meer investeerders moeten aantrekken. De opkomst van Social Media heeft het project mee. Nu moet het nog mee zien te komen met deze groei.

We hebben enkele Reddcoin prijs voorspellingen voor je op een rij gezet voor de komende jaren:

2020: $ 0,00188 ($ 0,0021)
2021: $ 0,00185
2022: $ 0,00256
2023: $ 0,00318
2024: $ 0,00348
2025: $ 0,00416
2026: $ 0,00469

RDD coin kopen?

De RDD coin is gemakkelijk te koop via Bitvavo. Voordat je overgaat tot het kopen van de coin is het verstandig om in het achterhoofd te houden dat het voorspellen van de RDD koers geen vaste wetenschap is en dat niemand het zeker weet. Doe eerst zelf goed onderzoek voordat je over gaat tot het kopen van RDD. Schrijf je je in via deze link? Dan kun je profiteren van de welkomstbonus en de eerste € 1000 handelen zonder kosten.

  1. Inloggen op Bitvavo ( << schrijf je in via deze link en ontvang direct korting op je handelskosten!)
  2. Geld storten met iDeal
  3. Omzetten naar je gewenste crypto
  4. Gefeliciteerd, je bent klaar en bent bezitter van cryptocurrency

Crypto Masterclass & trading signalen van experts

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via Binance Futures kun je direct handelen met geavanceerde tools. << Ontvang alleen via deze link voor altijd 10% korting op je handelskosten. Wil je altijd de laatste trading signalen ontvangen van experts? Dat kan met deze Crypto Signals. Handel mee met experts en mis nooit meer een koop- of verkoopsignaal.

Wil jij nu ook bitcoin kopen en over tien jaar terug kijken op een van de beste financiële beslissingen van je leven? Dan kun je de gok wagen en bitcoin kopen. Een goede exchange hiervoor is Bitvavo. Gemakkelijk betalen met iDEAL, voldoet aan alle regelgeving en is de goedkoopste exchange van Nederland. Wees je bewust van de risico’s, want die zijn er. Investeer alleen geld dat je kunt missen en beleg altijd op eigen risico.

.