Er zijn twee soorten exchanges in de crypto wereld, centrale en decentrale. Beide hebben hun eigen problemen. Zo zijn centrale exchanges vatbaarder voor hacks en het verliezen van je cryptocurrency. Decentrale exchange hebben dit probleem niet, maar komen vaak in de problemen met liquiditeit. Reef Finance maakt in feite het besturingssysteem dat het beste van beide werelden voor elkaar weet te krijgen.

In dit artikel kijken we daarom naar Reef Finance. We gaan in op de Reef Finance verwachting, de voorspellingen voor de toekomst en de use-case. Hiermee hopen we je een beter beeld te geven over het project en de toekomst van de REEF koers.

Wat is Reef Finance?

Reef Finance is een DeFi project dat functioneert als een besturingssysteem, een leverancier van liquiditeit en een Yield engine voor het optimaliseren van het rendement. De techniek van Reef Finance verbindt kopers en verkopers op de blockchain van exchanges en DeFi ecosystemen om de problemen van de hedendaagse (de)centrale exchanges op te lossen.

In de wereld van de decentrale finance is liquiditeit het grootste probleem. Er bestaan veel trading pools waar mensen kunnen handelen, maar omdat het decentraal is moeten de gebruikers hiervoor zelf de liquiditeit in brengen. Hoe meer trading pools er zijn, hoe lastiger het is om voor iedere trading pair genoeg liquiditeit te verzamelen. 

Reef Finance wil dit probleem oplossen door de verbindende schakel te zijn tussen verschillende (de)centrale exchanges en protocollen. Dit zorgt voor één grote pool waaruit iedereen kan handelen en waar voor ieder handelspaar genoeg liquiditeit is. 

Reef Finance draait op het Polkadot netwerk en is zelf volledig decentraal. Dit betekent dat je je eigen coins in beheer hebt en je private key niet hoeft af te staan of iets dergelijks. Hierdoor ontstaat een grote markt waar iedereen op kan handelen en kan profiteren van de DeFi voordelen.

De REEF token is de token op dit netwerk. Kopers van deze token hebben zeggenschap in het netwerk, kunnen het gebruiken om transacties te doen op het protocol en kunnen dit staken om rente te verdienen (proof of stake).

Reef Finance koers

De REEF coin is tot stand gekomen vanuit een token sale gehouden in september 2020. Er is toen $ 3,9 miljoen opgehaald, dat was 100% van het gehoopte bedrag. Destijds ging één REEF token over de toonbank voor $ 0,00125. De actuele Reef Finance koers is $ 0.014917

Sinds begin maart 2020 is REEF verkrijgbaar op exchanges en de koers ging direct vele malen over de kop. Dit heeft ongetwijfeld ook een beetje te maken gehad met de opkomende bull markt. 

Het is goed om het koersverloop van Reef Finance onder de loep te nemen als onderdeel van je onderzoek. In de afgelopen 24 uur was het koersverschil 2.42%. Hieronder vind je de Reef Finance koersgrafiek.

 • Zoom
 • Hour
 • Day
 • Week
 • Month
 • Year
 • All Time
 • Type
 • Line Chart
 • Candlestick

Reef Finance verwachting

Niemand kan met zekerheid een goede Reef Finance koers verwachting doen. Er zijn veel factoren die hier invloed op kunnen hebben. Hierbij kun je denken aan externe factoren zoals concurrerende projecten, maar ook de mate waarin het team zich weet te ontwikkelen. Verder kunnen we voor een Reef Finance verwachting kijken naar de use-case.

DeFi is op dit moment heel populair en dat zal naar alle waarschijnlijkheid alleen maar meer worden. Hoe sneller de techniek zich vordert en hoe meer ons leven richting ‘online’ verschuift, hoe groter de Reef Finance use-case ook zal worden. 

Dit brengt echter ook risico’s met zich mee. Reef Finance is natuurlijk niet het enige project dat zich in deze markt bevindt. De concurrentie is hoog en het heeft geen zin om een onbeperkte hoeveelheid liquidity pools te hebben zoals Reef Finance dit maakt. Op een gegeven moment zal het project toch een groot gedeelte van de markt moeten veroveren om zo een netwerk effect te krijgen. Hoe meer mensen gebruik maken van Reef Finance en de REEF coin, hoe beter dit is voor de koersverwachting.

Voor het gebruik van het platform zou je onder andere kunnen kijken naar het handelsvolume ($ 21,276,307). Hoe hoger dit is, hoe meer het gebruikt wordt en dit zal zijn effect hebben op een positieve Reef Finance verwachting. Hieronder vind je meer historische data:

* Currency in USD
Historical Price for Reef Finance
DateOpenCloseHighLowVolume

Reef Finance voorspelling 2021 – 2028

Het is bijna niet te doen om een 100% zekere Reef Finance verwachting 2021 – 2028 te doen. Hoe langer je vooruit kijkt, hoe onzekerder dit wordt. Dit heeft zoals aangegeven te maken met de snelle ontwikkeling binnen de DeFi wereld en de concurrentie.

Het is duidelijk dat de behoefte groot is aan het netwerk van Reef. De vraag is alleen of ze het zo weten te spelen dat ze ook daadwerkelijk het go-to DeFi netwerk worden voor liquiditeit. Als dit zo is dan is dit zeer positief voor de prijsvoorspellingen voor later. In de afgelopen zeven dagen was het koersverschil van Reef Finance 33.04%

Voor een belegging voor de lange termijn kun je alleen beter verder vooruit kijken. Hiervoor hebben we enkele voorspellingen voor je gevonden op het internet. Deze dienen als startpunt voor je eigen onderzoek.

2021$0,034
2022$0,038
2023$0,047
2024$0,053
2025$0,065
2026$0,078
2027$0,072
2028$0,104

REEF coin kopen

Wil je Reef Finance kopen? Dan kun je dit doen op de grootste exchange ter wereld, Binance. Je zou de coin kunnen kopen als toevoeging op je portfolio of bijvoorbeeld om een passief inkomen op te bouwen door middel van staking. Heb je nog geen account op Binance? Maak die dan vooral aan via onderstaande link, dan ontvang je voor altijd 10% korting op je handelskosten.

 1. Ga naar de Binance exchange ( <– Alleen via deze unieke link ontvang je voor altijd 10% korting op je handelskosten!)
 2. Log in of maak een account aan
 3. Stort BTC of ETH op je Binance exchange (kan eenvoudig via Bitvavo)
 4. Wissel je crypto om (market order)
 5. Gefeliciteerd, je heb de crypto gekocht en bent klaar

Crypto Masterclass & handelen in Futures

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via Binance Futures kun je direct handelen met geavanceerde tools. Ontvang alleen via deze link voor altijd 10% korting op je handelskosten De Crypto Parels met x 100 potentie vind je in deze portfolio!

.