Op de blockchain zijn veel verschillende bedrijven die zich richten op decentrale netwerken voor betaalverzoeken. Hoe deze coin zichzelf differentieert wordt in dit artikel besproken.

Verder gaan we het hebben over hoe het gaat met de REQ koers en kijken we naar de Request koers verwachting en voorspellingen voor de toekomst.

De kracht van Request

Request wil het betalingsplatform worden waar elke factuur en ‘tikkie’ op verzonden wordt. Bij elkaar gaat het om enorme bedragen die dagelijks verstuurd worden van rekening naar rekening.

Nu gaat dat via de reguliere bank ook gemakkelijk met de betaalverzoeken. Echter kan zo’n bank geen cryptocurrencies overmaken. Wanneer jij nog geld van iemand krijgt en je wilt dat hij/zij jou betaald in bitcoins dan kan dit met Request. Als diegene zelf geen Bitcoins heeft maar Ethereum, dan zet Request dit voor jou over.

Het netwerk biedt volledige transparantie. Omdat alle transacties en verzoeken worden opgeslagen op de blockchain van REQ kunnen gebruikers meteen zien of degene van wie ze nog geld krijgen het ook daadwerkelijk heeft overgemaakt. Dit kan veel telefoonverkeer schelen voor instanties die elke maand weer de vraag krijgen of het geld al is overgemaakt.

Bedrijven en instanties kunnen hun factuurprogramma’s en andere financiële programma’s laten draaien op het systeem. Een simpel betaalknopje erbij voor de gebruiksvriendelijkheid en je hebt een groot deel van je bedrijfsvoering een stuk efficiënter gemaakt.

Wanneer cryptocurrencies stabieler worden en meer mensen het gaan gebruiken wordt het ook aantrekkelijker voor bedrijven om met een bedrijf als request te werken.

Als meer bedrijven en consumenten het Request netwerk gaan gebruiken zal dit gunstig kunnen zijn voor de REQ koers verwachting.

Request koers verwachting

De REQ waarde is sterk afhankelijk van het gebruik van het platform en van de cryptomarkt. REQ zelf heeft een platform met een uniek karakter. Het is namelijk zo dat je niet de REQ coin hoeft te hebben wil je gebruik kunnen maken van het platform.

REQ werkt op de blockchain van Ethereum. Qua schaalbaarheid zitten ze vooralsnog goed. Wanneer dit een probleem wordt kunnen ze overstappen op een andere blockchain. Bijvoorbeeld die van Qtum.

Request is druk bezig met andere bedrijven om samen te werken. Bijvoorbeeld met Kyber Network. Dit is een handelsplatform dat altijd liquiditeit garandeert. Dit houdt in dat te allen tijde alle cryptovaluta is om te zetten in andere valuta.

Naast blockchainbedrijven praat Request ook met ING group. Als hier een samenwerking uit voort komt is Request goed opweg naar een hogere REQ waarde.

Misschien wel het grootste pluspunt van Request, een reputatiesysteem. Omdat de betalingsgegevens inzichtelijk zijn kunnen bedrijven een partner kiezen op basis van een score. Deze score hangt bijvoorbeeld af van het wel of niet op tijd betalen van facturen.

Request is niet het enige bedrijf op de blockchain die de grote speler wilt worden in betaalsystemen. De tijd zal het leren. Wat we in ieder geval weten is dat REQ veel potentie heeft en keihard werkt om de grootste te worden.

Weet Request erin te slagen om bedrijven naar het platform te trekken en zien de consumenten ook het nut van Request dan zal dit positief zijn voor de REQ koers en kan dit zo maar resulteren in een hoge REQ koers verwachting.

Historische REQ koers

Request kwam goed uit de startblokken. In het begin hielden ze een ICO waarmee ze bijna 34 miljoen dollar ophaalden. Met dit geld begon het avontuur en zijn ze nu al een aantal jaar verder en is het einde nog niet in zicht.

Request prijs voorspelling 2020 – 2028

De prijs van Request kan nog alle kanten op gaan. Een toename in gebruik speelt een grote rol en de cryptomarkt heeft veel invloed op de koers. Met dit in het achterhoofd ziet de prijs voorspelling er goed uit.

Voor het einde van 2020 wordt er een prijs verwacht van rond de 0,046 ( $ 0,048) dollar. Dit is erg rooskleurig maar met 2018 in onze gedachte zou dit zomaar kunnen.

In 2023 wordt een prijs voorspeld van 0,48 dollar. Dat is een enorme groei ten opzichte van eind dit jaar. Dit blijft zo doorgaan want in 2025 is een prijs van 0,63 dollar voorspeld.

Enkele andere Request voorspellingen die we gevonden hebben zijn:

2021: $ 0,043
2022: $ 0,054
2023: $ 0,060
2024: $ 0,068
2025: $ 0,092
2026: $ 0,106
2027: $ 0,120
2028: $ 0,138

REQ coin kopen?

De REQ coin is gemakkelijk te koop via Bitvavo. Voordat je overgaat tot het kopen van de coin is het verstandig om in het achterhoofd te houden dat het voorspellen van de REQ koers geen vaste wetenschap is en dat niemand het zeker weet. Doe eerst zelf goed onderzoek voordat je over gaat tot het kopen van REQ.

  1. Geld storten met iDeal
  2. Omzetten naar je gewenste crypto
  3. Gefeliciteerd, je bent klaar en bent bezitter van cryptocurrency

Crypto Masterclass & beste exchanges

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via Binance Futures kun je direct handelen met geavanceerde tools. << Ontvang alleen via deze link voor altijd 10% korting op je handelskosten.

Wil jij nu ook bitcoin kopen en over tien jaar terug kijken op een van de beste financiële beslissingen van je leven? Dan kun je de gok wagen en bitcoin kopen. Een goede exchange hiervoor is Bitvavo. Gemakkelijk betalen met iDEAL, voldoet aan alle regelgeving en is de goedkoopste exchange van Nederland. Wees je bewust van de risico’s, want die zijn er. Investeer alleen geld dat je kunt missen en beleg altijd op eigen risico.

.