Wij leven in een land waar we het relatief goed voor elkaar hebben. We hebben de mogelijkheid om te werken, om geld te verdienen en om dit uit te geven. Ook zijn we er zeker van dat de corruptie tot het minimum gebracht is vergeleken veel andere landen. Wat dat betreft hoeven wij ons in mindere mate zorgen te maken om de waardevastheid van ons geld.

In andere landen is dit echter een groot probleem. Er zijn talloze voorbeelden op te noemen van landen die plotseling de geldvoorraad van hun inwoners afpakten. Ook zijn zaken als inflatie zoals in het bekende Venezuela voorbeeld bekent. Hier werd nieuw geld bijgedrukt om schulden te maken wat ten koste ging van het spaargeld van de inwoners.

Je kunt je voorstellen dat dit in ontwikkelingslanden voor grote problemen en armoede zorgt en daarom is Reserve bezig met een oplossing. In dit artikel kijken we dan ook naar Reserve Rights. We nemen de RSR coin onder de loep en bekijken de koers verwachting voor de toekomst.

Wat is Reserve Protocol?

Het Reserve Protocol is een netwerk gemaakt op Ethereum dat dient als stabiele factor voor de gebruikers. Iedere Reserve Token heeft een gemiddelde waarde van $1 zoals veel andere stablecoins en heeft als doel om later volledig zelfstandig te functioneren zonder ‘vast te zitten’ aan deze currency.

Op het netwerk zijn verschillende tokens in gebruik, namelijk de Reserve Token (RSV), de Reserve Rights token (RSR) en collateral tokens die gebruikt worden als onderpand.

De stabiliteit en de waardevastheid op het netwerk wordt bereikt door automatisch de Reserve Token te kopen of te verkopen zodra de prijzen hoger of lager zijn dan $1. Dit proces gaat door tot de waarde van $1 weer bereikt is. 

Op het Reserve Protocol worden de collateral tokens gehouden als onderpand. Dit kunnen bijvoorbeeld commodity’s zijn, maar ook eigendommen. Allemaal ‘omgezet’ in tokens. Het bewijs van eigendom wordt ‘tokenized’. Op het protocol is altijd ten minste 100% van alle uitgegeven Reserve Tokens gedekt.

Het kan voorkomen dat de collateral tokens niet meer precies dezelfde waarde hebben dan de uitgegeven RSV coins. In het geval dat de waarde van het onderpand omlaag gaat zullen er nieuwe Reserve Rights Tokens bijgemaakt worden als onderpand.

Op het netwerk is de RSV token de stablecoin die gebruikt kan worden door iedereen. De RSR coin is de token die gebruikt wordt voor de stabiliteit op het netwerk. Dit is als het ware een stukje van het netwerk zelf en de RSV coin is de token die gebruikt wordt op het netwerk.

Reserve Rights Token koers

De Reserve Rights Token (RSR) is ter wereld gekomen vanuit een token sale in mei 2019. Hierbij is 100% van het doel opgehaald, namelijk bijna $10 miljoen. Destijds ging 1 RSR coin over de toonbank voor 0,0011 USD. Hieronder kun je de live Reserve Rights token koers live volgen in euro.

RSR crypto koers verwachting

De Reserve Rights koers verwachting is hoog. Overal ter wereld zijn landen waar regeringen aan de haal gaan met het spaargeld van de inwoners. Het bekende voorbeeld van Venezuela wordt door Reserve zelf genoemd, maar ook Argentinië wordt genoemd. Dit zijn gigantische landen waar mensen behoefte hebben aan financiële stabiliteit.

Weet Reserve Rights hier voet aan de grond te krijgen en bovendien deze mensen te kunnen helpen deel te nemen aan de financiële wereld? Dan kan dit goed uitpakken voor de RSR koers.

Reserve Rights Token prijs voorspelling 2020 – 2026

De Reserve Token RSV is de stablecoin op het protocol. Deze zal altijd streven naar een waarde van $1, dat is duidelijk. De token van het protocol zelf, de Reserve Right Token (RSR) wordt echter gebruikt om de stablitieit op het netwerk te waarborgen. Deze token heeft dan ook de potentie om toe te nemen in waarde zodra het netwerk meer gebruikt zal worden.

We hebben hieronder enkele Reserve Right Token voorspellingen voor je op een rij gezet:

2020: $ 0,0250 ($ 0,03)
2021: $ 0,0309
2022: $ 0,0359
2023: $ 0,0432
2024: $ 0,0494
2025: $ 0,0527
2026: $ 0,0613

RSR kopen

Heb je besloten dat je Reserve Rights wilt kopen als aanvulling op je portfolio? Dan kan je dit doen op verscheidene exchanges waaronder die van Bitvavo. Mocht je nog geen account hebben dan kan je die hier aanmaken. Koop de eerste € 1000 zonder handelskosten te betalen!

  1. Inloggen op Bitvavo ( << schrijf je in via deze link en ontvang direct korting op je handelskosten!)
  2. Geld storten met iDeal
  3. Omzetten naar je gewenste crypto
  4. Gefeliciteerd, je bent klaar en bent bezitter van cryptocurrency

Crypto Masterclass & trading signalen van experts

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via Binance Futures kun je direct handelen met geavanceerde tools. << Ontvang alleen via deze link voor altijd 10% korting op je handelskosten. Wil je altijd de laatste trading signalen ontvangen van experts? Dat kan met deze Crypto Signals. Handel mee met experts en mis nooit meer een koop- of verkoopsignaal.

Wil jij nu ook bitcoin kopen en over tien jaar terug kijken op een van de beste financiële beslissingen van je leven? Dan kun je de gok wagen en bitcoin kopen. Een goede exchange hiervoor is Bitvavo. Gemakkelijk betalen met iDEAL, voldoet aan alle regelgeving en is de goedkoopste exchange van Nederland. Wees je bewust van de risico’s, want die zijn er. Investeer alleen geld dat je kunt missen en beleg altijd op eigen risico.

.