Op deze pagina behandelen we Reserve Rights. Wij leven in een land waar we het relatief goed voor elkaar hebben. We hebben de mogelijkheid om te werken, om geld te verdienen en om dit uit te geven. Ook zijn we er zeker van dat de corruptie tot het minimum gebracht is vergeleken veel andere landen. Wat dat betreft hoeven wij ons in mindere mate zorgen te maken om de waardevastheid van ons geld.

In andere landen is dit echter een groot probleem. Er zijn talloze voorbeelden op te noemen van landen die plotseling de geldvoorraad van hun inwoners afpakten. Ook zijn zaken als inflatie zoals in het bekende Venezuela voorbeeld bekent. Hier werd nieuw geld bijgedrukt om schulden te maken wat ten koste ging van het spaargeld van de inwoners.

Je kunt je voorstellen dat dit in ontwikkelingslanden voor grote problemen en armoede zorgt en daarom is Reserve bezig met een oplossing. In dit artikel kijken we dan ook naar Reserve Rights. We nemen de RSR coin onder de loep en bekijken de Reserve Rights verwachting voor de toekomst. Wat gaat de Reserve Rights crypto doen?

Wat is Reserve Rights?

Het Reserve Protocol is een netwerk gemaakt op Ethereum dat dient als stabiele factor voor de gebruikers. Iedere Reserve Token heeft een gemiddelde waarde van $1 zoals veel andere stablecoins en heeft als doel om later volledig zelfstandig te functioneren zonder ‘vast te zitten’ aan deze currency.

Op het netwerk zijn verschillende tokens in gebruik, namelijk de Reserve Token (RSV), de Reserve Rights (RSR) en collateral tokens die gebruikt worden als onderpand. De Reserve Token (RSV) is de stablecoin en de Reserve Rights crypto (RSR) het platform voor collateral.

De stabiliteit en de waardevastheid op het netwerk wordt bereikt door automatisch de Reserve Token te kopen of te verkopen zodra de prijzen hoger of lager zijn dan $1. Dit proces gaat door tot de waarde van $1 weer bereikt is. 

Op het Reserve Protocol worden de collateral tokens gehouden als onderpand. Dit kunnen bijvoorbeeld commodity’s zijn, maar ook eigendommen. Allemaal ‘omgezet’ in tokens. Het bewijs van eigendom wordt ‘tokenized’. Op het protocol is altijd ten minste 100% van alle uitgegeven Reserve Tokens gedekt.

Het kan voorkomen dat de collateral tokens niet meer precies dezelfde waarde hebben dan de uitgegeven RSV coins. In het geval dat de waarde van het onderpand omlaag gaat zullen er nieuwe Reserve Rights Tokens bijgemaakt worden als onderpand.

Op het netwerk is de RSV token de stablecoin die gebruikt kan worden door iedereen. De RSR coin is de token die gebruikt wordt voor de stabiliteit op het netwerk. Dit is als het ware een stukje van het netwerk zelf en de RSV coin is de token die gebruikt wordt op het netwerk.

Wat doet de Reserve Rights koers?

De Reserve Rights crypto (RSR) is ter wereld gekomen vanuit een token sale in mei 2019. Hierbij is 100% van het doel opgehaald, namelijk bijna $10 miljoen. Destijds ging 1 RSR coin over de toonbank voor 0,0011 USD. De actuele Reserve Rights waarde is $ 0.008456.

Als we de koers bekijken zien we duidelijk dat eerste notering was in eind mei 2019. Voor $ 0,0030 konden beleggers destijds één Reserve Rights coin kopen. Met name tijdens de bull markt in 2021 zien we een gigantische stijging terug.

Het hoogste punt van de Reserve Rights crypto was $ 0.117424 (April 16, 2021). Dat is inmiddels alweer 530 dagen geleden. Tijdens de token sale is er 10 miljoen opgehaald en inmiddels staat de RSR koers op een marketcap van $ 357,785,797. Daarmee heeft het positie 114 van grootste projecten ingenomen.

 • Zoom
 • Hour
 • Day
 • Week
 • Month
 • Year
 • All Time
 • Type
 • Line Chart
 • Candlestick

Wat is de Reserve Rights verwachting 2022 – 2027?

De Reserve Rights crypto verwachting is hoog. Overal ter wereld zijn landen waar regeringen aan de haal gaan met het spaargeld van de inwoners. Het bekende voorbeeld van Venezuela wordt door Reserve zelf genoemd, maar ook Argentinië wordt genoemd. Dit zijn gigantische landen waar mensen behoefte hebben aan financiële stabiliteit.

Weet Reserve Rights hier voet aan de grond te krijgen en bovendien deze mensen te kunnen helpen deel te nemen aan de financiële wereld? Dan kan dit goed uitpakken voor de RSR koers.

De werking tussen de stablecoin en de collateral tokens (RSR) zijn interessant, maar tegelijk ook een risico zoals we gezien hebben met de Terra crypto. Belangrijk is dat het team alle mogelijke gevaren in overweging neemt en zich hiertegen beschermt.

Als we kijken naar de Reserve Rights verwachting voor 2022 dan is de termijn te kort om er écht iets over te zeggen. Met een periode van een jaar zijn de grillen op de markt belangrijk dan de technieken van de coin zelf. Kijken we naar de Reserve Rights verwachting voor 2027 dan is dat al anders.

In vijf jaar heeft het team veel tijd gehad om de veiligheid van het platform te garanderen en bovendien nieuwe toepassingen te bedenken. Weet het in de tussentijd ook nog eens nieuwe mensen aan zich te binden? Dan lijkt geen voorspelling te gek.

Huidige supply42,302,323,974 RSRMaximale supply100,000,000,000 RSR
% verschil 24u3.93%% verschil 7D60.21%

Waar Reserve Rights kopen?

Heb je besloten dat je Reserve Rights wilt kopen als aanvulling op je portfolio? Dan kan je dit doen op verscheidene exchanges waaronder die van Bitvavo. Mocht je nog geen account hebben dan kan je die hier aanmaken. Koop de eerste € 1000 zonder handelskosten te betalen!

ExchangeOmschrijvingRating
Bitvavo (Onze aanrader!☝️)De beste keuze in NL. De laagste handelskosten & eenvoudig te gebruiken. Ontvang een welkomstbonus bij je inschrijving! 4,2/5Bezoek exchange
eToroGrootste social trading platform ter wereld. Handel zonder moeite mee met experts en profiteer van hun winst!4,2/5Bezoek exchange
BinanceDe grootste exchange ter wereld, groot assortiment en veel extra’s zoals staking & ICO’s2/5Bezoek exchange

Het laatste Reserve Rights nieuws

Er zijn veel punten die je kunt overwegen in je onderzoek naar de Reserve Rights verwachting. De use-case en de werking van de stablecoin en collateral tokens zijn er belangrijk. Daarnaast is het goed om het laatste Reserve Rights nieuws te volgen voor de laatste ontwikkelingen.

Doe je dit namelijk goed? Dan loop je voor op de meeste beleggers en kun je jezelf een handig voordeel verschaffen. We raden je aan in ieder geval de twitterpagina te volgen. Zo zie je direct hoe actief het team is.

v

Money Mastery & beste exchanges

Wegwijs worden in de wereld van cryptocurrency is best lastig. Hieronder vind je een aantal geschikte bronnen en platformen die je in ieder geval niet mag missen.

 • 👉 Money Mastery. Gratis crypto cursus om van A - Z alles te leren over cryptocurrency. Ontvang bovendien signalen voor de beste trades om veel winst te maken zonder zelf onderzoek te moeten doen.
 • 👉 Crypto parelsEen duidelijk overzicht met cryptocurrency die wellicht wel x 100 kunnen gaan, gevonden door experts met veel ervaring.
 • 👉 eToro social trading. Handel mee met de pro's zonder zelf onderzoek te doen. Altijd de beste trades van de beste traders!
 • 👉 Bitvavo exchange. Maak misschien wel de beste financiële beslissing van je leven en koop voor het eerst cryptocurrency via Bitvavo.
 • 👉 Bitcoin voor bedrijven. Vind de tools die jou kunnen helpen met je bedrijfsvoering en cryptocurrency.

.
Welkomstbonus & passief inkomen met staking 🚀 Handel de eerste € 1000 helemaal gratis

Nog geen account op Bitvavo? Maak die dan nu gratis aan en mis de boot niet bij de volgende stijging in de markt. Verdien bovendien een passief inkomen door je gekochte crypto automatisch te staken. Wat is er mooier dan een passief inkomen uit je crypto portfolio?