Bijna 89% van alle consumenten leest reviews voordat er iets gekocht wordt reviews op het internet en waarom ook niet? Het is handig om te weten wat je koopt en vooral waar je iets koopt. Het probleem is alleen dat er vaak misbruik gemaakt wordt van deze reviews. Zijn de achtergelaten klantenbeoordelingen wel eerlijk of zelfs echt? Dit is de markt waar Revain verbetering gaat aanbrengen.

In dit artikel gaan we het hebben over Revain. We bekijken bovendien de REV koers koers en gaan in op de Revain koers verwachting. We hopen je hiermee een beter beeld te geven over de Revain crypto.

Wat is Revain?

Revain is een op blockchain gebaseerd reviewplatform. Op het platform worden de gebruikers van een (crypto) bedrijf en de mensen die onderzoek doen samengebracht. Kenners kunnen namelijk een review schrijven over een bedrijf, zei het cryptocurrency of iets anders zoals bijvoorbeeld een casino. 

Voor het schrijven van een review van hoge kwaliteit ontvangen de schrijvers een beloning. Hiermee wordt het schrijven van uitgebreide en bovendien echte beoordelingen uitgenodigd. Op dit moment is dit helaas vaak onhandig voor consumenten. Waarom zou je een review schrijven? Het kost je alleen tijd.

Na het schrijven van een review onderzoek Artificial Intelligence de kwaliteit van de review. De beoordelingen van lage kwaliteit met bijvoorbeeld veel spelfouten of overduidelijk een neppe review worden niet opgenomen in de database. De kwalitatieve beoordelingen worden door de AI verkiesbaar gesteld voor beloningen.

Revain helpt gebruikers het kaf van het koren te scheiden. Je kunt het platform bijvoorbeeld gebruiken om onderzoek te doen naar crypto koers verwachtingen. Hier moet je natuurlijk niet blind op vertrouwen, maar je kunt het wel gebruiken als houvast.

Bovendien weet je als consument zeker dat de reviews niet gemanipuleerd worden. Bedrijven willen helaas nog wel eens negatieve reviews verwijderen en veranderen. Hierdoor krijg jij als consument geen eerlijk beeld. Dit is afgelopen met Revain.

REV coin

Op het platform worden twee tokens gebruikt, de REV coin en de RVN coin. Deze laatste moet je vooral niet verwarren met Ravencoin (RVN), deze hebben niets met elkaar te maken. 

De REV token (voorheen R) is de externe token van het platform die te verhandelen is op exchanges. De RVN coin is de stablecoin die alleen op het netwerk gebruikt wordt. Hier worden de beoordelaars in betaald door de projecten en is het werkende mechanisme achter het verzamelen van reviews.

Op het platform is het mogelijk om de twee coins met elkaar te verwisselen zodat je de RVN eventueel kan verkopen op de exchanges.

Revain koers

Revain is tot stand gekomen vanuit een ICO gehouden in september 2017. Destijds werd er ongeveer $8,47 miljoen opgehaald. Dit was ongeveer 25% van het beoogde bedrag, maar nog steeds een flinke opbrengst. Een token ging toen over de toonbank voor 0,000011 BTC. Sindsdien heeft de koers, met name in het begin, grote schommelingen meegemaakt. De live Revain koers kun je hieronder volgen in euro.

Revain koers verwachting

De Revain koers verwachting ligt ver uiteen. Aan de ene kant is het soms akelig stil rondom het project. Weinig activiteit op sociale media bijvoorbeeld. Wat betreft de marketing, wat nodig is voor de groei van het project, is dit niet zo positief. 

Aan de andere kant is de use-case van het project en het platform zelf aardig populair. Er worden voortdurend reviews geschreven en het nut hiervan is groot. Het is wat Revain betreft dus een beetje anders dan normaal. Je ziet vaak namelijk dat de marketing top in orde is maar een echt product achter blijft. Bij Revain is dit omgekeerd.

Weet het project meer geïnteresseerden te trekken naar het platform door zich te positioneren als dé oplossing voor online reviews? Dan kan dit leiden tot een zeer positieve Revain koers verwachting. Als je het ons vraagt ligt de bal bij Revain maar kan de toekomst zeer rooskleurig zijn.

Revain prijs voorspelling

Zoals je wellicht al opgemaakt hebt liggen de prijsvoorspellingen van Revain en de REV token ook ver uiteen. Aan de ene kant wordt het lastig voor het project om nieuwe investeerders te genereren als weinig mensen ervan af weten. 

Aan de andere kant lijkt het project goed te werken en maken er al veel mensen gebruik van. Neemt dit aantal toe en weten investeerders het project te vinden? Dan leidt dit tot positieve Revain prijs voorspellingen voor de toekomst. Hieronder hebben we enkele van deze voorspellingen voor je op een rij gezet.

2020: $ 0,025
2021: $ 0,029
2022: $ 0,030
2023: $ 0,026
2024: $ 0,018
2025: $ 0,052
2026: $ 0,058

REV kopen

Denk je dat Revain en de REV token een rooskleurige toekomt hebben? Dan kun je de REV coin kopen op bijvoorbeeld KuCoin. Je stort hier eenvoudig bitcoin via Bitvavo en ruilt dit om voor de Revain coin.

Crypto Masterclass & handelen met leverage

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via deze exchange kun je direct handelen met leverage en profiteren van bonus tegoeden.

.

De actuele bitcoin koers:

About Kaj

Ik ben in 2017 currentcrypto.nl begonnen en ik schrijf sindsdien bijna dagelijks over Bitcoin en altcoins. Inmiddels heb ik honderden uren onderzoek gedaan naar alle ins en outs van de cryptocurrency wereld. Ook heb ik talloze boeken gelezen, interviews bekeken en cursussen gedaan. Al deze kennis deel ik met je op currentcrypto.nl en dat doe ik nog steeds met veel plezier. Heb je een vraag voor Kaj of wil je het gewoon even over cryptocurrency hebben? Neem dan vooral contact op via deze pagina.