Beveiliging van je cryptocurrency is erg belangrijk en blijft bij de meeste mensen vaak een beetje achter. Je wilt wat geld op de exchange hebben staan om de kunnen profiteren van de koersschommelingen of je vergeet het op een hardware wallet te zetten als de bull markt afgelopen is. Hier wil Safepal verandering in brengen.

In dit artikel nemen we Safepal onder de loep. We gaan in op de Safepal koers verwachting en SFP voorspellingen voor de toekomst. Hiermee hopen we je een beter beeld te geven over het project en de SFP verwachting.

Wat is Safepal?

Safepal is een cryptocurrency wallet dat de opslag van je cryptocurrency makkelijk, gebruikersvriendelijk en bovendien veilig mogelijk wil maken. Safepal biedt verschillende tools aan zoals een hardware wallet en seed board waarmee je je wallet kunt beveiligen. Daar bovenop heeft het op haar eigen netwerk de SFP token dat gebruikt kan worden voor allerlei voordelen. 

Via de applicatie van Safepal kun je oneindig veel wallets importeren en beheren. Deze worden allemaal weergegeven zoals dat ook zou gebeuren in bijvoorbeeld Delta of Blockfolio. Hierdoor heb je altijd een duidelijk overzicht van al je crypto bezittingen.

Vanuit de applicatie kun je je tokens direct verhandelen via een decentrale exchange om zo niet de hele tijd je crypto’s te hoeven rondsturen. Safepal is gemaakt op het Binance Coin netwerk en daarnaast ondersteund door Binance Labs.

Met de SFP coin krijgen gebruikers van de applicatie korting op de producten van Safepal. Daarnaast kunnen SFP token houders profiteren van unieke airdoprs in de app, yield beloningen en het Lending programma. Ook hebben de SFP crypto bezitters stemrecht. Ze kunnen dus meebepalen over de richting van het project en bijvoorbeeld de nieuwe producten die het moet ontwikkelen.

Safepal koers

Safepal en de SFP coin zijn ontstaan vanuit een token sale op de Binance Launchpad. Hierbij werd in totaal 50.000.000 SFP verkocht voor $ 5 miljoen. 1 SFP werd verkocht voor ongeveer $ 0,10. In totaal ging het hier om 10% van de maximale hoeveelheid tokens. De actuele SFP koers is $ 0.953093.

De token sale werd gehouden in februari van 2021 en was binnen no-time uitverkocht. Dit effect hebben tokens op de Binance Launchpad vaker. Coins die hierop gelanceerd worden hebben in het verleden al behoorlijke rendementen opgeleverd voor beleggers. In de afgelopen 24 uur was het koersverschil van Safepal -5.52%. Hieronder vind je aanvullende data zodra dit beschikbaar is:

 • Zoom
 • Hour
 • Day
 • Week
 • Month
 • Year
 • All Time
 • Type
 • Line Chart
 • Candlestick

Safepal verwachting

De beveiliging van je cryptocurrency is erg belangrijk, maar vaak is het niet zo gebruiksvriendelijk als je het voor het eerst doet. Safepal streeft ernaar dit makkelijker te maken voor haar gebruikers en dat is een goede use-case die zeker aan kan slaan. Dit is gunstig voor de Safepal koers verwachting.

Ook de samenwerking met Binance is heel belangrijk. Zoals eerder ook al aangegeven zijn coins die samenwerken met de grote exchange in het verleden al flink gestegen in waarde. Door de lancering op de Launchpad en de daaropvolgende listing op de exchange zelf is de Safepal crypto bij veel beleggers onder de aandacht gekomen. Coins zonder een samenwerking met Binance hebben dit soort aandacht vaak niet direct.

Veel mensen hebben meerdere applicaties waarin ze hun cryptocurrency portfolio bijhouden. Je kunt je het gebruikersgemak dan ook wel voorstellen van één applicatie waar je je crypto kunt bewaren, met je crypto kunt handelen en ook nog beloningen kunt verdienen over je holdings.

Al dit soort zaken samen maakt Safepal en de SFP crypto interessant om in de gaten te houden en de Safepal verwachting lijkt daarom positief te zijn. 

Naast deze indicatoren kun je ook letten op bijvoorbeeld het handelsvolume in de afgelopen 24 uur ($ 10,285,660). Hoe hoger dit is, hoe meer mensen het project gebruiken en hoe gunstiger dit in principe is. Zodra er meer historische data is over Safepal kun je dat hieronder vinden:

* Currency in USD
Historical Price for SafePal
DateOpenCloseHighLowVolume

Safepal prijs voorspelling 2021 – 2028

Het is bijna niet te doen om exact te voorspellen hoe de Safepal waarde er in de toekomst bij zal staan. Het enige dat we kunnen doen is eerdergenoemde factoren bekijken en zelf een inschatting maken over de mogelijke potentie van SFP. Dit moet je altijd zelf doen en je niet laten beïnvloeden door derden. Op deze pagina hopen we je op gang te helpen en je de eerste tools te bieden voor je eigen onderzoek.

Zodra de historische data beschikbaar is kun je hierop letten naast de potentie van het project en bijvoorbeeld de whitepaper en roadmap van het team. Al dit soort zaken maakt het koersverschil waar jij eventueel je voordeel mee kunt doen. In de afgelopen 24 uur was dit koersverschil -12.72%. We hebben voor de langere termijn nog wat voorspellingen voor je gevonden, maar doe altijd goed zelf onderzoek.

2021$3,38
2022$4,01
2023$4,72
2024$5,39
2025$6,87
2026$8,02
2027$9,05
2028$10,10

SFP coin kopen

Wil je Safepal kopen? Dan kun je dit doen op de grootste exchange ter wereld, Binance. Door de samenwerking is de SFP crypto direct na de lanering op de Launchpad beschikbaar geworden op de exchange. Hieronder kun je een account aanmaken en altijd 10% korting krijgen op je handelskosten.

Een goede indicator om op te letten voordat je overgaat op het kopen van Safepal is bijvoorbeeld de schaarste. Hoeveel % van de totale hoeveelheid coins is al uitgegeven? De supply op dit moment is 108,166,667 SFP en de maximale hoeveelheid coins is 500,000,000 SFP. De market cap van Safepal is: $ 103,001,739.

 1. Ga naar de Binance exchange
 2. Koop cryptocurrency of stort crypto vanaf Bitvavo
 3. Ga naar ‘markets’ en wissel je tegoed om voor de gewenste crypto
 4. Gefeliciteerd, bij ‘wallets’ kun je nu je gekochte crypto vinden

Crypto Masterclass & trading signalen van experts

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via Binance Futures kun je direct handelen met geavanceerde tools. << Ontvang alleen via deze link voor altijd 10% korting op je handelskosten. Wil je altijd de laatste trading signalen ontvangen van experts? Dat kan met deze Crypto Signals. Handel mee met experts en mis nooit meer een koop- of verkoopsignaal.

Wil jij nu ook bitcoin kopen en over tien jaar terug kijken op een van de beste financiële beslissingen van je leven? Dan kun je de gok wagen en bitcoin kopen. Een goede exchange hiervoor is Bitvavo. Gemakkelijk betalen met iDEAL, voldoet aan alle regelgeving en is de goedkoopste exchange van Nederland. Wees je bewust van de risico’s, want die zijn er. Investeer alleen geld dat je kunt missen en beleg altijd op eigen risico.

.