Het internet heeft de wereld een kleinere plaats gemaakt. Steeds makkelijker kunnen we communiceren met mensen aan de andere kant van de wereld en dit heeft veel voordelen. Het zorgt alleen ook voor nieuwe problemen zoals identiteitsfraude en het misbruiken van persoonlijke gegevens. Selfkey bouwt het netwerk dat dit probleem op moet lossen.

In dit artikel kijken we naar Selfkey. We nemen daarnaast de KEY koers onder de loep en kijken naar de Selfkey koers verwachting voor de toekomst. Hiermee hopen we je te helpen met een antwoord op de vraag: “Is Selfkey een goede investering?”.

Wat is Selfkey?

Selfkey is een project dat personen en organisaties hun eigen digitale identiteit ‘terug wil geven’. We versturen gigantisch veel (persoonlijke) data op het internet naar personen of bedrijven en hier kan makkelijk misbruik van gemaakt worden. Selfkey is een identiteits- systeem op de blockchain dat gebruikt kan worden om je digitale identiteit te beheren.

Je gebruikt je online identeit voor veel verschillende dingen. Het kopen van producten, het bewijzen aan de overheid dat jij het bent en om in te loggen op je favoriete sociale media. Hierdoor moet je je online identiteit toevertrouwen aan al deze partijen en dit komt de veiligheid niet ten goede en bovendien is het omslachtig.

Ook de KYC die nu noodzakelijk is bij cryptocurrency exchanges zou in theorie een stuk makkelijker kunnen met Selfkey. Het biedt je de tools om overal te kunnen bewijzen dat jij het bent zonder dat je bij iedere exchange een nieuw account moet aanmaken, een nieuw wachtwoord hoeft te bedenken en overal je ID-kaart hoeft te  uploaden. Dit is niet alleen sneller, maar zorgt er ook voor dat je gegevens slechts op één plek zijn en niet bij talloze bedrijven.

Je beheert je online identiteit en alle documenten die daarbij horen vanuit een centrale plaats.

Tip: ontwikkel jezelf door het lezen van boeken

Identity wallet

De Selfkey wallet (Identity wallet) wordt gebruikt om al je data op één plaats op te slaan. Vanuit deze wallet kun je aan derden bewijzen dat jij het bent en documenten delen wanneer dit noodzakelijk is. Daarnaast kun je er ook je cryptocurrency op bewaren.

Selfkey koers verwachting

Data privacy wordt steeds relevanter. Niet alleen worden cryptocurrency exchanges regelmatig slachtoffer van hacks waarbij je inlog gegevens etc. gestolen worden. Ook de grootste platformen als Facebook ontkomen hier niet aan. Al deze data in handen van hackers kan veel kwaad. Daarnaast kost het ons veel tijd om alle data bij de verschillende websites te onderhouden. Al met al niet praktisch en dit maakt de Selfkey use case dan ook een nuttige. Dit kan daarom positief uitpakken voor de Selfkey koers verwachting.

Historische Selfkey koers

De Selfkey ICO werd gehouden in januari 2018 en bracht maar bijna $22 miljoen op, het was dan ook een groot succes. Sindsdien heeft de koers aardig wat schommelingen gezien zoals de meeste andere projecten. De actuele Selfkey koers vind je hieronder.

Selfkey prijs voorspelling 2020 – 2026

Er zijn verschillende KEY voorspellingen te vinden op het internet. De een enthousiast en de ander wat minder. Het idee van Selfkey is erg interessant en relevant, maar het valt of staat bij de mate van adoptie. Wordt het een veelgebruikte tool? Dan zal ook de KEY token in waarde toenemen. Hieronder vind je een overzicht met enkele Selfkey prijs voorspellingen:

2020: $ 0,0097 ($ 0,0077)
2021: $ 0,0106
2022: $ 0,0127
2023: $ 0,0146
2024: $ 0,0188
2025: $ 0,0142
2026: $ 0,0172

Hoe Selfkey kopen? 

Heb je de keuze gemaakt en besloten dat Selfkey een interessante toevoegen is aan je portfolio? Dan kun je Selfkey kopen op enkele van de grootste exchanges ter wereld, waaronder Binance. Heb je hier nog geen account? Dan kun je die hier aanmaken. 

  1. Ga naar de Binance exchange
  2. Koop cryptocurrency of stort crypto vanaf Bitvavo
  3. Ga naar ‘markets’ en wissel je tegoed om voor de gewenste crypto
  4. Gefeliciteerd, bij ‘wallets’ kun je nu je gekochte crypto vinden

Crypto Masterclass & trading signalen van experts

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via Binance Futures kun je direct handelen met geavanceerde tools. << Ontvang alleen via deze link voor altijd 10% korting op je handelskosten. Wil je altijd de laatste trading signalen ontvangen van experts? Dat kan met deze Crypto Signals. Handel mee met experts en mis nooit meer een koop- of verkoopsignaal.

Wil jij nu ook bitcoin kopen en over tien jaar terug kijken op een van de beste financiële beslissingen van je leven? Dan kun je de gok wagen en bitcoin kopen. Een goede exchange hiervoor is Bitvavo. Gemakkelijk betalen met iDEAL, voldoet aan alle regelgeving en is de goedkoopste exchange van Nederland. Wees je bewust van de risico’s, want die zijn er. Investeer alleen geld dat je kunt missen en beleg altijd op eigen risico.

.