Kennen jullie het verhaal van de Ethereum baas die 505 triljoen SHIB heeft gekregen? Misschien dat je het hier hebt gelezen. Die actie van heeft in ieder geval veel gedaan met de SHIBA INU verwachting. Omdat deze gebeurtenis onze interesse hebben we er een artikel over geschreven.

Dit artikel bevat informatie over de SHIB coin, we kijken naar de SHIBA INU koers verwachting en we checken de SHIB voorspellingen voor de toekomst. 

Wat is SHIBA INU

SHIBA INU is een coin die de Dogecoin killer wordt genoemd. De coin bestaat sinds augustus 2020 en is gebouwd op het Ethereum netwerk. Dit houdt in dat de SHIB coin een ERC-20 token is. Het is volledig decentraal en community driven. 

De rivaal van Dogecoin maakt gebruik van het netwerk van Ethereum omdat dit netwerk veilig is en veel wordt gebruikt over de hele wereld. Ethereum gebruiken als platform is volgens de oprichter de enige manier om 100% decentraal te blijven. De community achter het SHIBA INU project moet volledige vrijheid hebben in het maken van keuzes.

De oprichters van het platform hebben ervoor gekozen om de CEO van Ethereum, Vitalik Buterin 50% van de SHIB coin te geven. Wat hij hiermee heeft gedaan kan je hier lezen. Dit had nogal wat gevolgen voor de SHIB verwachting…

Een andere reden waarom SHIBA INU voor ETH koos was dat het de perfecte omstandigheden bood om ShibaSwap op te zetten. Ze willen namelijk een Decentralized exchange (DEX) maken die mensen betere beloningen geeft dan andere exchanges. 

Door de komst van ETH 2.0 zijn de transacties goedkoper en zullen ze sneller afgehandeld worden. Dit kan ervoor zorgen dat ShibuSwap een grote speler gaat worden binnen het DEX landschap. 

De SHIB crypto heeft de bijnaam Dogecoin killer te danken aan het feit dat de SHIB waarde gemakkelijk meer waard kan worden dan de waarde van DOGE. De SHIBU waarde kan exponentieel meer waar zijn zonder 0,01 dollar waard te zijn. 

SHIBA INU koers

De SHIBA INU koers bestaat uiteraard nog niet zo lang. Vanaf augustus is de koers SHIB koers te zien op Coinmarketcap, alleen heeft het eigenlijk niet op en neer bewogen tot april 2021. De SHIB prijs was in het begin 0,00000001 dollar. De eerste groeispurt zagen we dus in april. Toen was de koers van SHIBA INU op 20 april opeens 0,0000035 dollar.

Dit is al een grote stijging, maar nadat de koers weer zakte schoot het op 7 mei 2021 door het dak. De SHIB waarde bleef maar stijgen en bereikte 0,0000341 dollar op 11 mei 2021. De coin kan dus enorm van prijs veranderen. Het prijsverschil van SHIBA INU was in de afgelopen 24 uur -0.92%.

Er is geen ICO gehouden. De oprichters hebben zoals eerder gezegd 50% aan Vitalik gegeven en 50% op Uniswap gegooid en de keys weggegooid. Iedereen moet dus op de open markt kopen. Op dit moment staat de SHIBA INU koers op een waarde van $ 0.000007.

Nu vertellen wij je in het kort wat er allemaal rondom de SHIB crypto gebeurt en wat de SHIB coin inhoudt, maar eigen onderzoek is en blijft belangrijk. Dit betekent dus ook dat je meerdere bronnen moet bekijken en dus ook aanvullende data. Voor aanvullende SHIBA INU data kan je hieronder kijken.

  • Zoom
  • Hour
  • Day
  • Week
  • Month
  • Year
  • All Time
  • Type
  • Line Chart
  • Candlestick

SHIBA INU Verwachting

SHIBA INU heeft naast de SHIBA coin ook een LEASH coin en een BONE coin. Deze drie coins vormen samen het ecosysteem van SHIBA. Waar de SHIBA crypto een totale supply heeft van 1.000.000.000.000.000 SHIBA INU coins heeft LEASH maar een totale supply van 107.647 coins. 

De derde coin, de BONE coin, zit dan weer een beetje tussen SHIBA en LEASH in. De totale supply van BONE coin is namelijk 250.000.000. Deze coin is alleen verkrijgbaar op ShibaSwap. Deze coin zal vooral gebruikt worden om te kunnen stemmen op het platform. Hoe meer BONE je hebt hoe zwaarder jouw stem weegt.

Het project heeft veel weg van Dogecoin en dat is niet altijd even positief. Dogecoin is namelijk niks, althans, het is wat jij er voor vraagt. Nu Laat de whitepaper van SHIBU wel zien dat ze plannen hebben voor de toekomst. Een decentrale exchange waar mensen geld kunnen verdienen door te handelen, maar ook door te staken. 

Dit is dan weer positief, maar goed je eigen onderzoek doen bij deze coin is nooit verkeerd. Zo kan je kijken naar de historische SHIBU INU data. Bijvoorbeeeld het handelsvolume, dit kan een indicator zijn van de kwaliteit van de markt. In de afgelopen 24 uur was het handelsvolume in SHIBU INU $ 346,296,856.

Hieronder zie je de historische SHIB koers. 

* Currency in USD
Historical Price for Shiba Inu
DateOpenCloseHighLowVolume

SHIBU INU prijs voorspelling 2021 – 2028

Wanneer cryptocoins populair worden zal je zien dat de prijsvoorspellingen op het internet tevoorschijn komen. Youtubers die de hoogste SHIB voorspellingen maken terwijl het andere filmpje juist weer negatief is over de coin. Hierom blijven wij benadrukken dat eigen onderzoek belangrijk is. 

SHIB is enorm veel in het nieuws geweest rondom de tijd dat ze 50% doneerde aan Vitalik. Het kan zo maar zijn dat over een jaar iedereen SHIB vergeten is. Het zou mooi zijn wanneer de DEX er is en het goed werkt. Het kan zo maar zijn dat meer mensen er dan in gaan geloven in plaats van dat ze denken dat het een troll coin is. Dit kan natuurlijk gunstig zijn voor de SHIBA INU verwachting. Houd dit dus goed zelf in de gaten. 

Om een aantal voorspellingen te laten zien hebben we hieronder tot 2029 SHIBA INU voorspellingen gezet. De afgelopen week heeft de SHIB koers natuurlijk ook bewogen. In de afgelopen 7 dagen was het verschil 7.56%.

2021$0,00001228
2022$0,00001567
2023$0,00001697
2024$0,00002064
2025$0,00002461
2026$0,00002770
2027$0,00003269
2028$0,00003702

SHIBA INU coin kopen

Het kopen van SHIBA INU crypto kan risicovol zijn. Er zijn een aantal factoren waar je rekening mee kan houden. Zo is het kopen van een coin terwijl die op een All Time High staat niet altijd verstandig. Wellicht heeft die de groei gehad en corrigeert de koers weer.

Daarnaast is het blind staren op voorspellingen ook niet verstandig. Zoals we al zeiden zijn er veel verschillende voorspellingen op het internet te vinden. Een reden om een coin te kopen kan afhangen van de hoeveelheid coins die al zijn uitgegeven. Voor SHIBA INU zijn er op dit moment 497,730,966,630,396 SHIB coin beschikbaar met een maximale supply van 1,000,000,000,000,000 SHIB. Als we kijken naar de totale market cap van SHIBA INU dan is dat $ 3,489,328,867.

Wil je Shiba Inu kopen? Dan kun je dit doen op de goedkoopste exchange van Nederland, Bitvavo. Je betaalt gemakkelijk met iDEAL en ook eventuele winsten kun je direct laten uitbetalen op je bankrekening. Heb je nog geen account op Bitvavo? Dan kun je die aanmaken via deze link en profiteren van een welkomstbonus. Je trade de eerste € 1000 namelijk zonder handelskosten.

Crypto Masterclass & trading signalen van experts

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via Binance Futures kun je direct handelen met geavanceerde tools. << Ontvang alleen via deze link voor altijd 10% korting op je handelskosten. Wil je altijd de laatste trading signalen ontvangen van experts? Dat kan met deze Crypto Signals. Handel mee met experts en mis nooit meer een koop- of verkoopsignaal.

Wil jij nu ook bitcoin kopen en over tien jaar terug kijken op een van de beste financiële beslissingen van je leven? Dan kun je de gok wagen en bitcoin kopen. Een goede exchange hiervoor is Bitvavo. Gemakkelijk betalen met iDEAL, voldoet aan alle regelgeving en is de goedkoopste exchange van Nederland. Wees je bewust van de risico’s, want die zijn er. Investeer alleen geld dat je kunt missen en beleg altijd op eigen risico.

.