Leestijd: 2 minuten

De Shiba Inu-gemeenschap verwelkomt een nieuw op koffie gebaseerd token verbrandingsmechanisme van de Shiba Coffee Company. Het bedrijf zal 10 procent van zijn maandelijkse opbrengsten verbranden, naast alle opbrengsten van een toekomstige NFT-verkoop.

SHIB tokens verbranden

Shiba Coffee Company, die eerder deze maand werd gelanceerd, verkoopt een assortiment aan SHIB-branded koffie voor een startprijs van $16,99. Klanten hebben de mogelijkheid om deze producten met SHIB te kopen. Daarna gaat 10 procent van de opbrengst van het bedrijf naar SHIB burning.

Op de website van de Shiba Coffee Company staat, naast de marketing van haar producten, een lijst van bedrijven die deelnemen aan het verbranden van SHIB. Een aantal bedrijven heeft al toegezegd een deel van hun winst te verbranden ter ondersteuning van de tokenverbranding.

Onder hen zijn Bigger Entertainment en The Vibe Maquillage die respectievelijk 20 procent van de royalty’s en 15 procent van alle verkopen in SHIB zullen verbranden. O’Connor van de Shiba Coffee Company zegt dat het bedrijf openstaat voor nieuwe klanten en ook leden van ShibArmy in staat stelt om bedrijven te vinden die deel uitmaken van de wereldwijde Shiba Inu-beweging.

Aangezien het bedrijf pas onlangs is gestart, moet het nog enige verbrandingen van de meme-munten voltooien. Toekomstige verbrandingstransacties zullen op maandelijkse basis op de website worden geplaatst.

Andere projecten voor het koffiebedrijf omvatten een Yelp-geïnspireerde site die bedrijven stimuleert om betalingen in Shiba Inu aanvaarden. Met name AMC Theaters heeft onlangs bevestigd dat het SHIB zal gaan accepteren als betaalmiddel naast Litecoin en andere cryptocurrencies. Bovendien zal Shiba Coffee Company zijn eerste SHIB-aankoop verkopen als een NFT en de opbrengst aan Shiba Inu geven.

Op het moment van schrijven wordt SHIB verhandeld op €0,00004254. Het token is 80 procent gestegen in de afgelopen maand en ongeveer 82,5 miljoen procent gestegen jaar-op-jaar. De asset heeft een circulerende voorraad van 549 biljoen en de totale voorraad is een quadriljoen.


Money Mastery & beste exchanges

Wegwijs worden in de wereld van cryptocurrency is best lastig. Hieronder vind je een aantal geschikte bronnen en platformen die je in ieder geval niet mag missen.

  • 👉 Investeren in goud. Door te investeren in edelmetaal zoals goud kun je nog meer spreiding aanbrengen in je portfolio naast cryptocurrency.
  • 👉 Bitvavo exchange. Maak misschien wel de beste financiële beslissing van je leven en koop voor het eerst cryptocurrency via Bitvavo.
  • 👉 eToro social trading. Handel mee met de pro's zonder zelf onderzoek te doen. Altijd de beste trades van de beste traders!
  • 👉 Money Mastery. Gratis crypto cursus om van A - Z alles te leren over cryptocurrency. Ontvang bovendien signalen voor de beste trades om veel winst te maken zonder zelf onderzoek te moeten doen.
  • 👉 Bitcoin voor bedrijven. Vind de tools die jou kunnen helpen met je bedrijfsvoering en cryptocurrency.

.

Belangrijk!

Investeren is altijd op eigen risico en biedt geen garanties. Je kunt je inleg (gedeeltelijk) verliezen. We stellen de informatie op de website met veel plezier en nauwkeurigheid voor je samen, maar geven geen advies. Je bent zelf verantwoordelijk voor de keuzes die je maakt.