Sirin Labs Token ken je misschien wel vanwege de enorme opbrengst tijdens de ICO of vanwege het product waarmee ze de blockchain technologie toegankelijk willen maken voor jan en alleman. Mocht je SRN echter nog niet kennen dan ben je hier aan het juiste adres.

In dit artikel gaan we kijken waarom SRN zo’n gaaf project is, hoe het gaat met de Sirin Labs Token koers en kijken we naar de SRN koers verwachting en voorspellingen voor de toekomst.

Wat is Sirin labs token?

Sirin Labs Token is het eerste bedrijf dat een smartphone op de markt heeft gebracht dat volledig rust op de blockchain technologie. Met een prijs van rond de 1000 dollar gaat het de concurrentie aan met Iphone en Samsung.

Sirin Labs Token bestaat al een tijdje en hebben in het verleden een andere telefoon gemaakt die ook op de blockchaintechnologie draaide. De “Solarin” smartphone werd in 2016 op de markt gebracht alleen was de prijs van 14.000 dollar. Dit was veelste duur waardoor maar een paar mensen het mobieltje kochten.

De smartphone waar we het nu over hebben heet “Finney”. Deze smartphone is erg handig voor de crypto-fanaten gezien de cold storage wallet. Een cold storage wallet is de veiligste manier om je coins te bewaren. De Finney gebruikt Android voor de gebruiksvriendelijkheid maar op de achtergrond zorgen ze met SIRIN OS er voor dat de smartphone de veiligste smartphone is die er bestaat.

Sirin Labs Token - Finney smartphone
Sirin Labs Token – Finney smartphone

Sirin Labs Token

De coin van Sirin Labs Token wordt ook wel een utility token genoemd. De token wordt gebruikt in het ecosysteem van Sirin Labs Token. Hieronder valt de SIRIN OS, de Finney smartphone, de Sirin DApp store en de fysieke Sirin Labs winkels.

Je kan bijvoorbeeld met de coin DApps kopen uit de DApp store van Sirin Labs Token. Het is als het ware een betaalmiddel. De coin kan ook op exchanges gekocht worden om er mee te handelen. Het handelen in SRN coins kan voor een positieve SRN koers verwachting zorgen.

Alhoewel er niet veel blockchainbedrijven zijn die smartphones maken heeft Sirin Labs Token wel degelijk concurrentie. Grote namen zoals Samsung werken zelf ook aan een ingebouwde cryptocurrency wallet.

Het is dus van belang dat Sirin Labs Token laat zien dat zij de veiligste optie zijn voor cryptocurrency houders. Mocht dit lukken dan kan dit gunstig zijn voor de Sirin Labs Token koers verwachting.

Sirin Labs Token koers

Wanneer we kijken naar de koers van SRN op Coinmarketcap dan zien we meteen een enorme stijging in januari 2018. Helaas zakte de waarde van SRN als snel en heeft het sindsdien niet meer de grote hoogtes bereikt als in het begin.

Dat is erg jammer want de start van Sirin Labs Token was erg spectaculair. De ICO die tussen 12 en 27 december 2017 werd gehouden was enorm succesvol. Er werd maar liefst 157 miljoen dollar opgehaald. Als je mee had gedaan aan de ICO kon je een SRN coin kopen voor 0,47 dollar.

Hieronder kan je de live SIRIN LABS Token koers volgen in euro.

Sirin Labs Token koers verwachting

Sirin Labs Token richt zich volledig op de Finney en de sterke beveiliging van de smartphone. Naast de cold wallet die in de telefoon zit hebben ze ook een App Lock-functie. Hiermee kan je apps pas openen als je een code intoetst of je vingerafdruk gebruikt. Daarnaast is alle communicatie beveiligd en hebben ze voor de cryptoliefhebbers de Cointelegraph-app geïnstalleerd.

Zoals we weten is de Finney ontstaan vanuit het eerdere bedrijf die de Solarin heeft gemaakt. Het brein achter dit bedrijf is Moshe Hogeg. Deze man heeft veel ervaring en niet alleen met Blockchain-based smartphones. Hij was ook de oprichter van Mobli. Dit was een social media platform dat de strijd aanging met Instagram.

Wellicht dat hij tijdens zijn Mobli dagen erachter is gekomen hoe goed een celebrity kan werken voor het bekend maken van een product. Sirin Labs Token heeft namelijk niemand minder dan Lionel Messi als officiële ambassadeur.

Moshe Hogeg heeft samen met zijn partner in crime: Zivka Landau een mooi team samengesteld van 25 werknemers. Bijna alle werknemers komen uit Israël en dat is niet zo gek. Het land staat namelijk bekend om zijn technologische innovaties. De tech sector is een van de succesvolste sectoren van Israël.  

In de ideale wereld heeft Sirin Labs Token een groot ecosysteem gebouwd waar miljoenen mensen gebruik van maken met de Finney smartphone. Nu werkt het ecosysteem wel, alleen zijn er nog maar weinig deelnemers. Dit heeft veel invloed op de SRN waarde. Het is nu een utility token die weinig wordt gebruikt omdat er nog niet veel mensen gebruik maken van het ecosysteem.

SRN moet er voor zorgen dat meer mensen het mobieltje aanschaffen en de SRN token gaan gebruiken. Mocht dit lukken dan zal dit goed uitpakken voor de SRN koers en resulteert dit in een hoge SRN koers verwachting.

SRN prijs voorspelling 2020 – 2026

Zoals bovengenoemd is het van belang dat meer mensen de Finney aanschaffen en gebruik gaan maken van de utility token voor een eventuele koersstijging. Een andere reden voor een koersstijging kan zijn dat de algehele cryptomarkt stijgt. Rond januari 2018 explodeerde de hele markt. Zowat elke coin kende stijgingen. Dit kan uiteraard weer gebeuren, maar het blijft een risico om daar op te hopen.

Hieronder zie je de Sirin Labs token prijs voorspellingen tot 2027.

2020: $ 0,025 ($ 0,026)
2021: $ 0,030
2022: $ 0,042
2023: $ 0,048
2024: $ 0,052
2025: $ 0,059
2026: $ 0,067

SRN kopen

Voordat je overgaat tot het kopen van SRN is het verstandig om eerst goed research te doen. Heb je besloten om te investeren in SRN? Dan kan je dit doen op verscheidene exchanges waaronder die van LiteBit. Mocht je nog geen account hebben dan kan je die hier aanmaken.

  1. Ga naar Litebit
  2. Login of maak hier een account aan
  3. Klik in het menu op ‘kopen’ en zoek je crypto
  4. Geef aan hoeveel je wilt kopen en reken af
  5. Gefeliciteerd, je hebt je crypto gekocht!

Veelgestelde vragen

Hoe wordt de SRN coin koers bepaald?

De SRN coin koers wordt bepaald door het aantal gebruikers. De coin is een utility token. De token wordt gebruikt in het ecosysteem van Sirin Labs Token. Op verschillende exchanges kan de coin verhandeld worden wat ook de prijs kan bepalen.

Wat is de beste wallet voor SRN?

De wallet die het best gebruikt kan worden is de geïntegreerde cold wallet van Sirin Labs Token.

Hoe koop je SRN coin?

Je kan SRN coin kopen via verscheidene exchanges en kan je met de Finney smartphone andere coins omzetten naar SRN.

Is SRN coin een goede investering?

De SRN coin is een utility token die je nodig hebt voor het ecosysteem van Sirin Labs Token. Het is wel mogelijk om de coin te verhandelen op exchanges, maar doe altijd eerst goed onderzoek voordat je geld investeerd in een project. Kijk op deze pagina voor crypto koers verwachtingen.

Crypto Masterclass & trading signalen van experts

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via Binance Futures kun je direct handelen met geavanceerde tools. << Ontvang alleen via deze link voor altijd 10% korting op je handelskosten. Wil je altijd de laatste trading signalen ontvangen van experts? Dat kan met deze Crypto Signals. Handel mee met experts en mis nooit meer een koop- of verkoopsignaal.

Wil jij nu ook bitcoin kopen en over tien jaar terug kijken op een van de beste financiële beslissingen van je leven? Dan kun je de gok wagen en bitcoin kopen. Een goede exchange hiervoor is Bitvavo. Gemakkelijk betalen met iDEAL, voldoet aan alle regelgeving en is de goedkoopste exchange van Nederland. Wees je bewust van de risico’s, want die zijn er. Investeer alleen geld dat je kunt missen en beleg altijd op eigen risico.

.