Iedereen over de hele wereld waardeert goede gezondheidszorg. Iedereen wil zo lang mogelijk gezond blijven en we worden met z’n allen een stuk ouder dan voorheen. De hoogwaardige zorg die in veel westerse landen voor lief wordt genomen kan echter nog stukken beter, of in ieder geval een stuk goedkoper!

Dat het efficiënter en goedkoper kan ziet ook SOLVE. In dit artikel gaan we kijken wat ze te bieden hebben, checken we waarom ze in de top-175 op Coinmarketcap staan, hoe het gaat met de SOLVE koers en kijken we naar de SOLVE koers verwachting en voorspelling voor de toekomst.

Wat gaat de SOLVE koers doen?

Wereldwijd wordt er voor meer dan 8 biljoen dollar per jaar uitgegeven aan gezondheid. Dit enorme bedrag zal naar verwachting alleen maar meer stijgen. Voor 2040 wordt de totale uitgave op 18 biljoen dollar geschat.

We kunnen wel stellen dat deze stijging niet erg duurzaam is en dat er hoogstwaarschijnlijk wel het een en ander bespaart kan worden. SOLVE weet dit wel zeker. Ze stellen dat ze een revolutie teweeg gaan brengen in de gezondheidszorg. Dit moeten wij nog zien, maar als dit lukt dan kan jij wel raden wat de SOLVE koers gaat doen in de toekomst.

In de USA en Canada bestaan de medische rekeningen voor 30% uit administratieve kosten. Dit komt voornamelijk door inefficiëntie en de alsmaar groeiende bureaucratie. De zorg zou dus veel goedkoper kunnen. We kennen allemaal de verhalen van de peperdure ziekenhuizen in Amerika.

SOLVE heeft voor dit probleem de oplossing gevonden. Geen administratief geklooi meer en zelf de baas over je eigen gegevens. Via het netwerk kan je afspraken maken, dossiers delen, prijzen vergelijken en je medicatie beheren. Dit scheelt iedereen tijd en daardoor kan de dokter meer tijd investeren in de patiënt dan in de administratie.

Het netwerk van SOLVE richt zich met name op de mogelijke kostenbesparingen rondom administratieve taken en systemen. De kosten hiervan lopen op tot 1 biljoen dollar per jaar. Een paar procent kan al meteen miljoenen al dan niet miljarden schelen en zou de zorgwereld op z’n kop zetten.

SOLVE heeft een werkend product en de eerste bedrijven maken er al gretig gebruik van. Als er meer bedrijven met SOLVE in zee gaan dan zal dit erg gunstig zijn voor de SOLVE koers verwachting.

SOLVE koers

Sinds de koers van SOLVE begin 2019 op Coinmarketcap verscheen heeft het niet stil gestaan. De SOLVE waarde schoot meteen naar beneden maar na een paar maanden was daar niks van terug te zien. De koers knalde omhoog en bereikte pieken die SOLVE sindsdien niet meer heeft geëvenaard.

Nog voordat SOLVE op Coinmarketcap te volgen was werd er al geïnvesteerd in de coin. De ICO van SOLVE werd gehouden van 31 maart 2018 tot 1 mei 2018. Er werd toen 20 miljoen dollar opgehaald, een enorm bedrag. De SOLVE coin is een ERC20 token die tijdens de ICO gekocht kon worden voor 0,1 dollar. Hieronder kun je de live SOLVE koers volgen in euro.

SOLVE koers verwachting

Iedereen die verbonden is aan het SOLVE netwerk heeft een Care.Wallet. De wallet beheert Care.Coins waarmee bijvoorbeeld de zorgverlener betaald kan worden. Met de wallet kunnen afspraken aangevraagd worden met zorgverleners.

Als jij een patiënt bent dan kan je via de wallet een afspraak aanvragen. Vervolgens is er een geautoriseerde zorgverlener die dit oppikt en kijkt of hij tijd en ruimte heeft voor die specifieke afspraak. De verlener reageert op zijn beurt door aan te geven hoe laat en wanneer hij kan en probeert zo goed mogelijk aan jou eisen te voldoen.

Jij keurt dit goed (of niet) en stuurt een goedkeuring naar de verlener. Hierdoor krijgt de verlener automatisch de informatie die nodig is en ontstaat er een connectie waardoor jij en de verlener in contact kunnen blijven. Op deze manier heb jij altijd de juiste zorgverlener om uit te kiezen en behoud jij de controle.

Wellicht heb je het al door, maar hoe meer bedrijven en instanties met SOLVE in zee gaan hoe meer keus en hoe beter de zorg is waaruit jij kan kiezen. Het is voor de SOLVE waarde dus van belang om een groot netwerk op te bouwen voor de patiënt.

Het team van SOLVE bestaat uit meer dan 60 werknemers met elk hun eigen expertise. De baas van SOLVE, Pradeep Goel heeft veel ervaring als het gaat om gezondheidszorg, financiën en de technologie daaromheen. Hij is bij uitstek de perfecte baas gezien zijn 25 jaar ervaring in dezelfde rol.

Weet SOLVE erin te slagen het netwerk te vergroten en mensen te laten zien dat de zorgsector vele miljoenen/miljarden kan besparen dan zal dit goed uitpakken voor de SOLVE koers en resulteert dit in een hoge SOLVE koers verwachting.

SOLVE prijs voorspelling 2020 – 2026

De prijsstijging van de SOLVE coin hangt voornamelijk af van het aantal gebruikers. Hoe meer hoe beter, maar de kwaliteit moet wel gewaarborgd worden. Mocht dit ze lukken dan gaan ze een mooie toekomst tegemoet, maar de prijs kan ook gaan schommelen door de volatiele cryptomarkt.

Hieronder zie je de prijs voorspellingen tot 2026:

2020: $ 0,15 ($ 0,18)
2021: $ 0,17
2022: $ 0,21
2023: $ 0,27
2024: $ 0,31
2025: $ 0,27
2026: $ 0,40

SOLVE kopen

Voordat je overgaat tot het kopen van SOLVE is het verstandig om eerst goed research te doen. Heb je besloten om te investeren in SOLVE? Dan kan je dit doen op verscheidene exchanges waaronder die van LiteBit. Mocht je nog geen account hebben dan kan je die hier aanmaken.

  1. Ga naar Litebit
  2. Login of maak hier een account aan
  3. Klik in het menu op ‘kopen’ en zoek je crypto
  4. Geef aan hoeveel je wilt kopen en reken af
  5. Gefeliciteerd, je hebt je crypto gekocht!

Crypto Masterclass & trading signalen van experts

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via Binance Futures kun je direct handelen met geavanceerde tools. << Ontvang alleen via deze link voor altijd 10% korting op je handelskosten. Wil je altijd de laatste trading signalen ontvangen van experts? Dat kan met deze Crypto Signals. Handel mee met experts en mis nooit meer een koop- of verkoopsignaal.

Wil jij nu ook bitcoin kopen en over tien jaar terug kijken op een van de beste financiële beslissingen van je leven? Dan kun je de gok wagen en bitcoin kopen. Een goede exchange hiervoor is Bitvavo. Gemakkelijk betalen met iDEAL, voldoet aan alle regelgeving en is de goedkoopste exchange van Nederland. Wees je bewust van de risico’s, want die zijn er. Investeer alleen geld dat je kunt missen en beleg altijd op eigen risico.

.