In dit artikel gaan we dieper in op Solve. Iedereen over de hele wereld waardeert goede gezondheidszorg. Iedereen wil zo lang mogelijk gezond blijven en we worden met z’n allen een stuk ouder dan voorheen. De hoogwaardige zorg die in veel westerse landen voor lief wordt genomen kan echter nog stukken beter, of in ieder geval een stuk goedkoper.

Dat is de reden dat we in dit artikel Solve onder de loep nemen. We gaan in op de use-case en de manier waarop ze de kosten in de gezondheidszorg omlaag willen brengen. Daarnaast bekijken we de SOLVE coin, de Solve verwachting en het laatste nieuws. Wat gaat de SOLVE crypto doen?

Wat is Solve?

Wereldwijd wordt er voor meer dan 8 biljoen dollar per jaar uitgegeven aan gezondheid. Dit enorme bedrag zal naar verwachting alleen maar meer stijgen. Voor 2040 wordt de totale uitgave op 18 biljoen dollar geschat. Het grote probleem in de gezondheidszorg in de westerse wereld is dat een groot gedeelte van dit bedrag opgaat aan administratieve kosten en niet eens echte gezondheidszorg.

In 2020 was de schatting dat maar liefst 34% van het hele budget in Amerika opging aan administratieve taken, belachelijk vindt ook Solve. We kunnen wel stellen dat deze stijging niet erg duurzaam is en dat er hoogstwaarschijnlijk wel het een en ander bespaart kan worden.

SOLVE weet dit wel zeker. Ze stellen dat ze een revolutie teweeg gaan brengen in de gezondheidszorg. Dit moeten wij nog zien, maar als dit lukt dan kan jij wel raden wat de SOLVE koers gaat doen in de toekomst.

Dat er zoveel geld uitgegeven wordt aan papierwerk komt voornamelijk door inefficiëntie en de alsmaar groeiende bureaucratie. De zorg zou dus veel goedkoper kunnen. We kennen allemaal de verhalen van de peperdure ziekenhuizen in Amerika.

SOLVE heeft voor dit probleem de oplossing gevonden. Geen administratief geklooi meer en zelf de baas over je eigen gegevens. Via het netwerk kan je afspraken maken, dossiers delen, prijzen vergelijken en je medicatie beheren. Dit scheelt iedereen tijd en daardoor kan de dokter meer tijd investeren in de patiënt dan in de administratie.

Het netwerk van Solve richt zich met name op de mogelijke kostenbesparingen rondom administratieve taken en systemen. De kosten hiervan lopen op tot 1 biljoen dollar per jaar. Een paar procent kan al meteen miljoenen al dan niet miljarden schelen en zou de zorgwereld op z’n kop zetten.

Solve heeft een werkend product en de eerste bedrijven maken er al gretig gebruik van. Als er meer bedrijven met het project in zee gaan dan zal dit erg gunstig zijn voor de SOLVE crypto verwachting voor de toekomst. Solve kent verschillende voordelen voor verschillende groepen die allemaal met de gezondheidszorg bezig zijn:

 • Individuelen en families: Zelf in controle over de zorg. Afspraken maken en het delen van gegevens in eigen beheer. Ook het vergelijken van prijzen bij verschillende instanties wordt eenvoudiger.
 • Doktoren en verleners van zorg: Geen verspilde uren meer aan de telefoon met verzekeraars, maar gewoon aan het bed staan en zorg verlenen.
 • Werkgevers: Werkgevers kunnen hun eigen netwerk opbouwen om hun personeel te kunnen belonen voor een gezonde levensstijl.
 • Verzekeraars: Eenvoudiger verwerken van dossiers. Hierdoor wordt de samenwerking tussen zorgverleners en verzekeraars beter en kunnen ze zelfs de verleners van goede zorg belonen.
 • Overheidsinstellingen: Vat op de administratieve kosten, nuttiger besteden van de budgetten en daadwerkelijk kunnen bijdragen aan de gezondheid van het volk.

Wat doet de Solve koers?

De Solve koers is tot stand gekomen vanuit een token sale op 1 mei 2018. Gedurende de token sale werd 1 SOLVE coin verkocht voor $ 0,10 en dit moest betaald worden in Ethereum. In totaal is er $ 20 miljoen opgehaald. De actuele Solve koers is $ 0.034264.

In totaal zijn er 1 miljard Solve tokens. Hiervan is 35% verkocht via de ICO. 20% is voor de gemeenschap, 18% zit in de reserve voor het team en nog eens 15% is gereserveerd voor groei en nieuwe samenwerkingen. 3% is bedoeld om de kosten rondom de token sale te kunnen betalen en de resterende 9% is voor het lange-termijn budget van de foundation.

Als we de Solve koers bekijken op coinmarketcap zien we dat de eerste notering was op 6 februari 2019. Destijds kon je als belegger Solve crypto kopen voor $ 0,14. Anders dan bij andere crypto projecten is duidelijk te zien dat de waarde met behoorlijke pieken omhoog schiet om de zoveel tijd. Dit zien we in juni 2019, maar o.a. ook aan het begin van 2021 in de bull markt.

De Solve All Time High staat op een waarde van $ 4.89 (January 10, 2018). Het is 1723 dagen geleden dat deze prijs bereikt werd. Het project heeft een market cap van $ 16,788,843 en staat daarmee op plaats 717 van grootste cryptocurrency projecten.

Het is belangrijk om dit soort data goed in de gaten te houden als je interesse hebt in Solve. Zodra je de schommelingen en de trend kent kun je inspelen op de afwijkingen en hier veel geld mee verdienen. Hieronder van je daarom de Solve koersgrafiek.

 • Zoom
 • Hour
 • Day
 • Week
 • Month
 • Year
 • All Time
 • Type
 • Line Chart
 • Candlestick

Wat is de Solve verwachting 2022 – 2027

Het is moeilijk om een precieze Solve koers verwachting te schetsen. Het is in de meeste gevallen veel beter om je gedurende dit onderzoek te richten op de use-case, de markt waarin Solve aan het werk is en dat soort zaken. Niemand kan je precies zeggen wat de koers gaat doen in de toekomst.

Iedereen die verbonden is aan het SOLVE netwerk heeft een Care.Wallet. De wallet beheert Care.Coins waarmee bijvoorbeeld de zorgverlener betaald kan worden. Met de wallet kunnen afspraken aangevraagd worden met zorgverleners.

Als jij een patiënt bent dan kan je via de wallet een afspraak aanvragen. Vervolgens is er een geautoriseerde zorgverlener die dit oppikt en kijkt of hij tijd en ruimte heeft voor die specifieke afspraak. De verlener reageert op zijn beurt door aan te geven hoe laat en wanneer hij kan en probeert zo goed mogelijk aan jou eisen te voldoen.

Jij keurt dit goed (of niet) en stuurt een goedkeuring naar de verlener. Hierdoor krijgt de verlener automatisch de informatie die nodig is en ontstaat er een connectie waardoor jij en de verlener in contact kunnen blijven. Op deze manier heb jij altijd de juiste zorgverlener om uit te kiezen en behoud jij de controle.

Wellicht heb je het al door, maar hoe meer bedrijven en instanties met SOLVE in zee gaan hoe meer keuze en hoe beter de zorg is waaruit jij kan kiezen. Het is voor de SOLVE waarde dus van belang om een groot netwerk op te bouwen voor de patiënt.

Het team van SOLVE bestaat uit meer dan 60 werknemers met elk hun eigen expertise. De baas van SOLVE, Pradeep Goel heeft veel ervaring als het gaat om gezondheidszorg, financiën en de technologie daaromheen. Hij is bij uitstek de perfecte baas gezien zijn 25 jaar ervaring in dezelfde rol.

Weet SOLVE erin te slagen het netwerk te vergroten en mensen te laten zien dat de zorgsector vele miljoenen/miljarden kan besparen? Dan kan dit goed uitpakken voor de SOLVE koers en leidt dit tot een hoge SOLVE waarde.

De Solve verwachting voor 2022 is moeilijk te schetsen. Op een dergelijke korte termijn zijn er allerlei zaken die hier invloed op kunnen hebben zoals de bull- of bearmarkt, het Solve nieuws en ontwikkelingen bij het project zelf.

Wat betreft de Solve verwachting voor 2027 is dit al iets anders. Op een dergelijke termijn van vijf jaar kan zowel de crypto markt als de markt van de gezondheidszorg zich verder ontwikkelen. Er komt steeds meer onvrede rondom de zorg, zowel in binnen- als buitenland. Het lijkt dan ook een kwestie van tijd voordat hier grote veranderingen moeten plaatsvinden zoals ook het Coronavirus blootgelegd heeft.

Weet Solve dit gat te vullen? Dan lijkt geen enkele voorspelling te gek. In het verleden hebben we al grote stijgingen gezien. Zo ging bijvoorbeeld de Solve prijs in oktober 2021 nog omhoog met 562%. Of een dergelijke groei binnen enkele dagen weer voor zal komen is niet zeker, maar gezien de historische stijgingen en de markt van de gezondheidszorg is dat zeker niet onmogelijk.

* Currency in USD
Historical Price for SOLVE
DateOpenCloseHighLowVolume

Wat is het nut van de SOLVE coin?

Op het netwerk van Solve zijn twee tokens aanwezig, de Care.Coin en de Solve coin. De eerstgenoemde is de token die gebruikt wordt aan de achterkant van het netwerk door verzekeraars, ziekenhuizen en bedrijven die van het netwerk gebruikmaken. Deze token is niet openbaar te verkrijgen.

De Solve crypto is de currency op het netwerk en kun je ook wel zien als een aandeel in het netwerk. Als je vertrouwen hebt in het project koop je de Solve coin. Het is een ERC20 token en is daarom gemaakt op het Ethereum netwerk.

Het is belangrijk om de coin data in de gaten te houden als je denkt aan een belegging in Solve. O.a. de schaarste zegt vaak iets over de mogelijke toekomstige waarde van het project. Dit kun je checken door de huidige supply (490,000,000 SOLVE) te vergelijken met de maximale supply (1,000,000,000 SOLVE).

In de afgelopen 24 uur was het koersverschil 2.12% en in de laatste zeven dagen was dit -1.52%. Door goed op de hoogte te zijn van de coin data en informatie rondom het project kun je als eerste inspelen op de trends en daar geld mee verdienen. Veel Youtubers en andere influencers vertellen je met liefde hype berichten, maar 9 van de 10 keer heb je hier niet zoveel aan.

Huidige supply490,000,000 SOLVEMaximale supply1,000,000,000 SOLVE
% verschil 24u2.12%% verschil 7D-1.52%

Waar Solve kopen?

Voordat je overgaat tot het kopen van SOLVE is het verstandig om eerst goed research te doen. Heb je besloten om te investeren in het project? Dan kun je Solve kopen op verschillende exchanges, waaronder Litebit en Bitvavo. Je kunt hieronder een gratis account aanmaken en direct beginnen met handelen.

ExchangeOmschrijvingRating
Bitvavo (Onze aanrader!☝️)De beste keuze in NL. De laagste handelskosten & eenvoudig te gebruiken. Ontvang een welkomstbonus bij je inschrijving! 4,2/5Bezoek exchange
eToroGrootste social trading platform ter wereld. Handel zonder moeite mee met experts en profiteer van hun winst!4,2/5Bezoek exchange
BinanceDe grootste exchange ter wereld, groot assortiment en veel extra’s zoals staking & ICO’s2/5Bezoek exchange

Het laatste Solve nieuws

We hebben het al gehad over de use-case, de coins op het netwerk en de Solve verwachting. De laatste belangrijke factor in deze formule voor de potentie is het Solve nieuws van vandaag. Zie jij als eerste nieuwe technieken gebeuren of een negatief sentiment ontstaan rondom het project? Dan kun je hier ook als eerste op inspelen.

Veel beleggers gaan graag af op de mening van anderen, maar een goede beleggingsstrategie is dat niet. Veel beter kun je het Solve nieuws zelf in de gaten houden om een mening te vormen aan echte data. Een goede bron van informatie is o.a. het officiële twitteraccount van Solve. Hier vind je alle nieuwe ontwikkelingen rondom het project.

FAQ

Solve is een cryptocurrency dat zich richt op de gezondheidszorg en overtuigd is dat het voor een revolutie kan zorgen. Het project heeft een market cap van $ 16,788,843. en staat hiermee op plaats 717 van grootste crypto projecten. De actuele Solve koers is $ 0.034264 en in de afgelopen 24 uur was het volume $ 331,713.

Niemand kan je met zekerheid vertellen of de Solve koers gaat stijgen of dalen. Dit hangt af van de interesse van het grote publiek, de zorginstellingen en de mate waarin het project zich blijft ontwikkelen. De crypto markt lijkt de komende jaren te groeien, dus Solve zou in ieder geval mee kunnen groeien als ze alles goed doen.

De Solve coin is een aandeel in het Solve ecosysteem. Je koopt het als je interesse hebt in het project en verwacht dat de koers in de toekomst zal stijgen.

De Solve koers in euro is 0,035707 .

De Solve koers in dollar is $ 0.034264.

De Solve koers stijgt als er meer kopers dan verkopers op de markt zijn. Dit kan komen door positief nieuws, nieuwe ontwikkelingen rondom het project en dat soort zaken.

De Solve koers gaat omlaag als er meer verkopers dan kopers zijn op de markt. Negatief nieuws rondom het project, een gebrek aan vooruitgang of een bear markt zijn veelvoorkomende factoren van een dalende koers.

Ieder crypto project heeft een eigen wallet. Toch blijft de beste manier om cryptocurrency te bewaren een hardware wallet. Hierop sla je je crypto’s op los van het internet en kunnen hackers en niet zo makkelijk bij. Wel heb je hierbij de beveiliging in eigen beheer met de risico’s van dien.

Je kunt Solve kopen op verschillende exchanges, maar in Nederland is Litebit de beste exchange. Een overzicht met geschikte crypto exchanges vind je hier.

Money Mastery & beste exchanges

Wegwijs worden in de wereld van cryptocurrency is best lastig. Hieronder vind je een aantal geschikte bronnen en platformen die je in ieder geval niet mag missen.

 • 👉 Money Mastery. Gratis crypto cursus om van A - Z alles te leren over cryptocurrency. Ontvang bovendien signalen voor de beste trades om veel winst te maken zonder zelf onderzoek te moeten doen.
 • 👉 Crypto parelsEen duidelijk overzicht met cryptocurrency die wellicht wel x 100 kunnen gaan, gevonden door experts met veel ervaring.
 • 👉 eToro social trading. Handel mee met de pro's zonder zelf onderzoek te doen. Altijd de beste trades van de beste traders!
 • 👉 Bitvavo exchange. Maak misschien wel de beste financiële beslissing van je leven en koop voor het eerst cryptocurrency via Bitvavo.
 • 👉 Bitcoin voor bedrijven. Vind de tools die jou kunnen helpen met je bedrijfsvoering en cryptocurrency.

.
Welkomstbonus & passief inkomen met staking 🚀 Handel de eerste € 1000 helemaal gratis

Nog geen account op Bitvavo? Maak die dan nu gratis aan en mis de boot niet bij de volgende stijging in de markt. Verdien bovendien een passief inkomen door je gekochte crypto automatisch te staken. Wat is er mooier dan een passief inkomen uit je crypto portfolio?