Als je actief bent op de crypto markt dan heb je wellicht al eens gehoord van Abracadabra Money. En als je hebt gehoord van Abracadabra Money dan is de kans groot dat je Spell Token ook kent. Spell Token is namelijk de utility token en governance token van Abracadabra Money.

Spell Token crypto is dus een munt die behoort tot het Abracadabra Money platform. Het platform waartoe Spell Token crypto behoort is een platform dat zich bezighoudt met het uitlenen van cryptocurrencies om zo de crypto markt toegankelijker te maken voor crypto investeerders. Naast Spell Token heeft Abracadabra Money nog een andere cryptocurrency die een grote rol speelt. Deze tweede token is Magic Internet Money.

In dit artikel gaan we het hebben over Spell Token. We gaan in op de use-case en de manier waarop Spell Token werkzaam is binnen het bekende Abracadabra Money. We bekijken in dit artikel ook de Spell Token koers verwachting, de SPELL koers en we gaan in op het laatste Spell Token nieuws. Wat gaat de koers van Spell Token doen?

Wat is Spell Token?

Spell Token is dus onderdeel van de Abracadabra Money. Als tweede munt van het Abracadabra Money ecosysteem vervult Spell Token verschillende rollen. Zo kan de Spell Token gebruikt worden om te staken en om te stemmen op toekomstige ontwikkelingsplannen voor het Abracadabra netwerk.

Spell token is dus onderdeel van Abracadabra Money. Abracadabra Money is een DeFi platform dat het gebruik van bekende DeFi tokens op verschillende platformen faciliteert. Het platform biedt als het ware manieren om gebruik te maken van ondergewaardeerde assets op de cryptomarkt. Deze manieren worden ‘spells’ genoemd.

In de magische wereld van de betoveringen van Abracadabra Money heeft de blockchain tovenaar, die ook wel Merlin wordt genoemd, de Spell Token in het leven geroepen. De betovering die Merlin heeft toegepast op de munt heeft gezorgd voor het verbrandingsmechanisme van Spell Token dat we hedendaags kennen.

Wat doet de Spell Token koers?

Als we zoeken naar een initial coin offering van Spell Token dan zien we dat hier geen gegevens over beschikbaar zijn. Dit komt omdat de munt in plaats van een initial coin offering een initial DEX offering heeft gehouden met 7% van de maximale voorraad van Spell Token. Doordat er geen initial coin offering was kan de initiële prijs van Spell Token niet vergeleken worden met de actuele koers. De actuele prijs is $ 0.001021.

Als we kijken naar de historische koersgegevens van Spell Token dan zien we de dat de eerste koersgegevens stammen van 18 augustus 2021. Na notering van de munt op de beurs was de koers voor korte tijd stabiel, waarna deze enkele grote pieken heeft laten zien.

De all time high van Spell Token staat op dit moment op een SPELL waarde van maar liefst $ 0.035064. Deze waarde wist de koers van Spell Token te bereiken op November 2, 2021. Hieruit volgt dat het 330 dagen geleden is dat de Spell Token prijs het hoogste punt heeft bereikt. Met een market cap van $ 103,808,557 staat Spell Token nu op plek 228 in de lijst van grootste cryptoprojecten.

Als handelaar of investeerder is het altijd belangrijk om de ontwikkeling van de prijs in de gaten te houden. De ontwikkeling van deze prijs geeft namelijk informatie over de prestaties van het project. Ook kun je optimaal profiteren van veranderingen in de Spell Token waarde wanneer je deze tijdig registreert. Je kunt de SPELL waarde in de gaten houden met onderstaande Spell Token koersgrafiek.

 • Zoom
 • Hour
 • Day
 • Week
 • Month
 • Year
 • All Time
 • Type
 • Line Chart
 • Candlestick

Wat is de Spell Token verwachting 2022 – 2027?

Spell Token is een belangrijk onderdeel van het Abracadabra Money. Het is met name de munt die het gedecentraliseerde aspect van Abracadabra Money faciliteert doordat gebruikers aan de hand van het token kunnen stemmen op toekomstige ontwikkelingsplannen van het netwerk. Als de populariteit van Abracadabra Money toeneemt dan zal de interesse in Spell Token ook toenemen, waardoor SPELL een interessante belegging kan zijn voor de toekomst.

Als we kijken naar de Spell Token verwachting voor 2022 dan is het moeilijk om hier op een korte termijn een kloppende uitspraak over te doen. Immers, de waarde is afhankelijk van veel verschillende factoren die op de korte termijn sterk reageren op veranderende omstandigheden. Hierdoor kan er nooit een exacte SPELL prijs voorspelling gedaan worden voor 2022.

Kijken we echter naar de prijs voor 2027 dan is dit al anders. Omdat Abracadabra Money nog flink in ontwikkeling is kan het zijn dat de Spell Token waarde in de toekomst flink stijgt wanneer het platform zich naar wens van de crypto gebruikers ontwikkelt.

Echter, het is onmogelijk om een Spell Token voorspelling te doen die uitkomt. Dit komt omdat er veel factoren zijn die de koers van de munt beïnvloeden. En daarnaast kan niemand voorspellen wat de toekomst brengt. Desalniettemin is het wel belangrijk om te beseffen dat een flinke prijsstijging niet ongewoon is in de koers van Spell Token. Zo steeg de koers in oktober 2021 met 567%!

Niemand kan met zekerheid voorspellen hoe de koers van Spell Token zich exact gaat ontwikkelen. Dit komt omdat er erg veel factoren zijn die de koers kunnen beïnvloeden. Daarnaast kunnen de berichten van influencers en experts getint zijn door de invloed van sponsoren. Daarom is het altijd belangrijk om zelf onderzoek te doen naar de ontwikkeling van de koers van Spell Token.

* Currency in USD
Historical Price for Spell
DateOpenCloseHighLowVolume

Wat is het nut van de Spell Token coin?

De Spell Token munt kan dus gebruikt worden voor verschillende toepassingen binnen het netwerk van Abracadabra Money. Het token wordt met name gebruikt als governance token. Echter, je kunt de munt ook gebruiken om te handelen of investeren.

Als je gaat handelen in de cryptomunt van Spell Token dan is het belangrijk om de schaarste van de munt in de gaten te houden. De schaarste van de munt kun je bekijken door de huidige voorraad te vergelijken met de maximale voorraad. De huidige Spell Token voorraad is 101,683,400,543 SPELL. De maximale voorraad munten is gelijk aan .

Daarnaast is het als handelaar ook belangrijk om te kijken naar de ontwikkeling van de Spell Token waarde. Dit kun je doen door het verschil in prijs over de tijd te bekijken. Het Spell Token prijsverschil in de afgelopen 24 uur was bijvoorbeeld -3.71%. In de afgelopen 7 dagen was het prijsverschil -3.70%.

Huidige supply101,683,400,543 SPELLMaximale supply196,008,739,620 SPELL
% verschil 24u-3.71%% verschil 7D-3.70%

Waar Spell Token kopen?

Als je wilt gaan handelen of investeren Spell Token of als je wilt gaan meestemmen over de ontwikkelingsplannen van Abracadabra Money dan zul je de SPELL coin in je bezit willen hebben. De SPELL munt kun je eenvoudig en snel kopen bij Bitvavo.

Bitvavo is wereldwijd zo ontzettend populair onder handelaren in investeerders omdat het platform erg veilig en betrouwbaar is en omdat het daarnaast ook nog eens eenvoudig te gebruiken is. Dus wil jij starten met het handelen in SPELL? Maak hieronder dan een gratis account aan op Bitvavo en begin!

ExchangeOmschrijvingRating
Bitvavo (Onze aanrader!☝️)De beste keuze in NL. De laagste handelskosten & eenvoudig te gebruiken. Ontvang een welkomstbonus bij je inschrijving! 4,2/5Bezoek exchange
eToroGrootste social trading platform ter wereld. Handel zonder moeite mee met experts en profiteer van hun winst!4,2/5Bezoek exchange
BinanceDe grootste exchange ter wereld, groot assortiment en veel extra’s zoals staking & ICO’s2/5Bezoek exchange

Het laatste Spell Token nieuws

In dit artikel zijn al veel verschillende factoren besproken die van invloed kunnen zijn op de koers van Spell Token zoals de SPELL prognose, de use-case van de cryptocurrency en de rol van populariteit in de bepaling van de prijs van de munt. Tot slot is ook het laatste Spell Token nieuws een belangrijke factor.

Door het Spell Token nieuws van vandaag in de gaten te houden ben je altijd als eerst op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwe samenwerkingen. Het Twitteraccount van Spell Token is een goede bron.

Money Mastery & beste exchanges

Wegwijs worden in de wereld van cryptocurrency is best lastig. Hieronder vind je een aantal geschikte bronnen en platformen die je in ieder geval niet mag missen.

 • 👉 Money Mastery. Gratis crypto cursus om van A - Z alles te leren over cryptocurrency. Ontvang bovendien signalen voor de beste trades om veel winst te maken zonder zelf onderzoek te moeten doen.
 • 👉 Crypto parelsEen duidelijk overzicht met cryptocurrency die wellicht wel x 100 kunnen gaan, gevonden door experts met veel ervaring.
 • 👉 eToro social trading. Handel mee met de pro's zonder zelf onderzoek te doen. Altijd de beste trades van de beste traders!
 • 👉 Bitvavo exchange. Maak misschien wel de beste financiële beslissing van je leven en koop voor het eerst cryptocurrency via Bitvavo.
 • 👉 Bitcoin voor bedrijven. Vind de tools die jou kunnen helpen met je bedrijfsvoering en cryptocurrency.

.
0 CommentsClose Comments

Leave a comment

Welkomstbonus & passief inkomen met staking 🚀 Handel de eerste € 1000 helemaal gratis

Nog geen account op Bitvavo? Maak die dan nu gratis aan en mis de boot niet bij de volgende stijging in de markt. Verdien bovendien een passief inkomen door je gekochte crypto automatisch te staken. Wat is er mooier dan een passief inkomen uit je crypto portfolio?