Leestijd: 5 minuten

Met dit artikel willen we eenieder kennis laten maken met Stargate Finance en wordt er besproken hoe het model in elkaar zit. Stargate Finance is een Cross-chain bridge en is de eerste Dapp die gebouwd is op Layer Zero.

De visie van Stargate Finance is om van cross-chain een liquiditeits overdracht te maken zonder een merkbare overgang en eenvoudig geruild kan worden tussen verschillende blockchains. Er komen geen andere tussenpersonen tussen.

Doordat er veel ontwikkelingen zijn in de crypto wereld is het heel verstandig om Stargate Finance goed te bekijken zodat je weet hoe het allemaal werkt. Met dit artikel proberen we dan ook meer in te gaan op de use-case, de technieken die er gebruikt worden en wat de Stargate Finance doet. Ook kijken we naar de verwachting, de koers en gaan we ook in op het laatste Stargate Finance nieuws en de waarde van de STG. Wat gaat de Stargate Finance crypto doen?

Wat is Stargate Finance?

Stargate Finance is een samengesteld liquiditeits transportprotocol dat volledig is en vormt de kern van Omnichain DeFi. Gebruikers en dApps native activa cross-chain kan met Stargate overgedragen worden en is er ook toegang tot de liquiditeitspools waar een gegarandeerde finaliteit is van het protocol. Met stargate is het universum oneindig.

Stargate Finance is een organisatie met een community-gedreven bouw met een eerste brug voor een volledig composable native assets en hebben ook de eerste dApp gebouw op Layer Zero. Door hun visie is er de mogelijkheid om het Bridging Trilemma op te lossen, er worden naadloze compositiemogelijkheden ontgrendeld en de bestaande DeFi-applicaties worden ingekapseld.

Het is mogelijk om vrijelijk middelen uit te wisselen tussen chains. Stargate Finance is een native token dat vrij bewogen kan worden tussen ketens van LayerZero. In feite is het de eerste stap naar de Omnichain-toekomst.

Wat doet de Stargate Finance koers?

De ICO (Initial Coin Offering) van Stargate Finance heeft plaats gevonden van 15 april 2022 tot 18 mei 2022. Er zijn 1.000.000.000 STG tokens als totale aanbod. In de voorverkoop zijn er 25.000.000 verkocht. Het is een ERC20 token. De actuele prijs van de Stargate Finance is op dit moment $ 0.563433.

Wanneer we naar de koersgegevens kijken van de Stargate Finance dan is die te vinden vanaf maart 2022. Toen ze eenmaal op de crypto markt kwamen hebben ze in het begin een behoorlijke piek weten te maken. De koersgegevens schommelen op het moment heel erg van de Stargate Finance.

Kijken we naar de All Time High van de Stargate Finance dan is die op dit moment $ 4.14. De ATH waarde die ze behaald hebben is op April 2, 2022. Inmiddels is het 612 dagen geleden dat de koers van de Stargate Finance hun hoogtepunt bereikt hebben. De market cap van Stargate Finance $ 115,284,297 heeft op dit moment 305 een plek tussen de grote crypto projecten gevonden.

Wil je gaan handelen in de Stargate Finance dan doe je er goed aan om eerst de Stargate Finance koers verwachtingen en de ontwikkelingen die er rond de prijs van de Stargate Finance zijn in de gaten houden. Met die informatie kan je dan een goede Stargate Finance prognose maken waardoor de handels-acties ook beter afgestemd worden wanneer er bewegingen in de crypto markt zijn. De Stargate Finance koersgrafiek kun je hier vinden:

 • Zoom
 • Hour
 • Day
 • Week
 • Month
 • Year
 • All Time
 • Type
 • Line Chart
 • Candlestick

Wat is de Stargate Finance verwachting 2023 – 2028

Inmiddels is er wat meer bekend over Stargate Finance. Er is nu meer duidelijkheid over de ICO, de All Time High en wat hun doelen en visies zijn. Bij Stargate Finance willen ze graag uitbreiden zodat ze nog meer kunnen groeien. Door de visie om van cross-chain liquiditeitsoverdracht een glad en enkelvoudig transactieproces te maken, is dit alles mogelijk.

Nu is het zeker niet makkelijk om een Stargate Finance prognose te maken doordat er veel wisselingen in de koers zijn. Dat is ook de reden om een Stargate Finance prijs voorspelling te maken op 2023. ER zijn een aantal factoren waar rekening mee gehouden moet worden voor de Stargate Finance prijs te bepalen en dat zijn het nieuws, samenwerkingen, oplossingen en de Stargate Finance waarde. Deze factoren hebben allen invloed op de koers.

Wanneer we naar de Stargate Finance crypto nieuws verwachting kijken voor 2028 dan kan dat maar zo ander verlopen dan wat de Stargate Finance verwachting is. Hoe meer er geรฏnvesteerd wordt in de Stargate Finance zijn er ook meer mogelijkheden.

Wanneer de factoren van de Stargate Finance crypto verwachting in de gaten gehouden worden kan er een mogelijke Stargate Finance koers voorspelling uit voortkomen. Dit is ook afhankelijk van de stijgingen of dalingen. Tussen maart 2022 en april 2022 hebben ze een stijging doorgemaakt van 451 %.

Het is natuurlijk heel lastig om een Stargate Finance voorspelling te maken en het is ook niet duidelijk wat het de aankomende jaren gaat doen. Een onderzoek doen is dan ook belangrijk net als de koers en de Stargate Finance coin in de gaten houden. Het is niet verstandig om op social media berichten van influencers of experts te geloven. Eigen onderzoek doen naar Stargate Finance is beter. Met behulp van onderstaande historische koersdata is dat ook mogelijk:

* Currency in USD
Historical Price for Stargate Finance
DateOpenCloseHighLowVolume

Wat is het nut van de Stargate Finance (STG) coin?

De Stargate Finance (STG) is een Ethereum token die het mogelijk maakt om het Stargate Finance ecosysteem te maken. Het is een cross-chain bridge oplossing wat op Layer Zero gebouwd is. Hierdoor is het mogelijk om de cross-chain tokenhandel gemakkelijk een naadloos maakt bij verschillende blockchains.

Wil je gaan handelen in de Stargate Finance coin dan doe je er goed aan om de schaarste van de munt ook in de gaten te houden. Dit heeft namelijk invloed op de prijs van de Stargate Finance (STG). Deze schaarste kan je in de gaten houden door de huidige voorraad met de maximale voorraad van de Stargate Finance te vergelijken. Voor de huidige Stargate Finance levering is 204,348,516 STG de maximale levering is 1,000,000,000 STG.

Wanneer je prijsverschillen wilt vergelijken van verschillende periodes wanneer je wilt investeren of handelen in de Stargate Finance, dan kan van de afgelopen 24 uur dit prijsverschil -4.26% hier gevonden worden. Over de afgelopen 7 dagen kunnen de prijsveranderingen hier bekeken en vergeleken worden 7.10%. Dit kan ook eenvoudig in de Stargate Finance koersgrafiek bekeken worden

Huidige supply204,348,516 STGMaximale supply
% verschil 24u[coinmach type=”change” coin=”stargate-finance”]% verschil 7D[coinmach type=”change7d” coin=”stargate-finance”]

Waar kan je de Stargate Finance kopen?

Spreken de naadloze en enkelvoudige overgangen van het transactieproces je wel aan en is er voldoende onderzoek gedaan dan is het zeker een optie om te gaan investeren in Stargate Finance.

Voor het aanschaffen van de Stargate Finance (STG) moet je weten dat dit op verschillende crypto exchanges kan. Deze gespecialiseerde exchanges zijn vaak betrouwbaar om te kopen en verkopen. Het spreekt voor zich om ook eerst onderzoek te doen naar een exchange. Het moet natuurlijk ook bij jezelf passen.

 1. Geld storten met iDEAL
 2. Omzetten naar je gewenste crypto
 3. Gefeliciteerd, je bent klaar en bent bezitter van cryptocurrency

Het laatste Stargate Finance nieuws!

Met behulp van dit artikel hopen we dat er meer duidelijkheid gekomen is in de Stargate Finance. het is dan ook belangrijk dat het Stargate Finance nieuws van vandaag bijgehouden wordt. Als er nieuwe ontwikkelingen zijn in de crypto wereld ben je ook snel op de hoogte. Het is ook belangrijk om de waarde van de Stargate Finance in de gaten te houden.

Het laatste Stargate Finance nieuws is belangrijk om eventuele koersschommelingen in de gaten te houden, net als de nieuwtjes die er zijn. Zo kan erop ingespeeld worden. De juiste bron van de Stargate Finance is hun eigen twitterpagina:


Money Mastery & beste exchanges

Wegwijs worden in de wereld van cryptocurrency is best lastig. Hieronder vind je een aantal geschikte bronnen en platformen die je in ieder geval niet mag missen.

 • ๐Ÿ‘‰ Investeren in goud. Door te investeren in edelmetaal zoals goud kun je nog meer spreiding aanbrengen in je portfolio naast cryptocurrency.
 • ๐Ÿ‘‰ Bitvavo exchange. Maak misschien wel de beste financiële beslissing van je leven en koop voor het eerst cryptocurrency via Bitvavo.
 • ๐Ÿ‘‰ eToro social trading. Handel mee met de pro's zonder zelf onderzoek te doen. Altijd de beste trades van de beste traders!
 • ๐Ÿ‘‰ Money Mastery. Gratis crypto cursus om van A - Z alles te leren over cryptocurrency. Ontvang bovendien signalen voor de beste trades om veel winst te maken zonder zelf onderzoek te moeten doen.
 • ๐Ÿ‘‰ Bitcoin voor bedrijven. Vind de tools die jou kunnen helpen met je bedrijfsvoering en cryptocurrency.

.

Belangrijk!

Investeren is altijd op eigen risico en biedt geen garanties. Je kunt je inleg (gedeeltelijk) verliezen. We stellen de informatie op de website met veel plezier en nauwkeurigheid voor je samen, maar geven geen advies. Je bent zelf verantwoordelijk voor de keuzes die je maakt.


0 CommentsClose Comments

Leave a comment