Status zorgt voor een nieuw besturingssysteem voor smartphones. Dit besturingssysteem is gebouwd voor het netwerk van Ethereum. Het bedrijf wil ervoor zorgen dat iedereen die een smartphone bezit gebruik gaat maken van alle functionaliteiten die Ethereum te bieden heeft.

Op Coinmarketcap staan ze al een lange tijd in de top-100 en in cryptoland staan ze bekend als een hyperactief team dat veel code schrijft en hard werkt aan een nieuwe toekomst.

In dit artikel kijken we waarom SNT in de top staat, hoe het gaat met de SNT koers en kijken we naar de Status koers verwachting en voorspellingen voor de toekomst.

De kracht van Status

Status biedt veel meer dan alleen een besturingssysteem voor mensen die op het Ethereum netwerk willen. Status biedt ook een messenger aan die het mogelijk maakt om smart contracts en betalingen naar mensen te versturen.

Deze messenger werkt ook als een soort marktplaats. Gebruikers kunnen coins aanbieden in ruil voor andere coins en kan er geadverteerd worden om zo een bepaalde Dapp onder aandacht te brengen. Nu zijn er meerdere messengers waar mensen gebruik van kunnen maken, maar de messenger van Status is veilig en anoniem.

Er wordt tevens ook gewerkt aan een anti-spam functionaliteit. Dit moet ervoor zorgen dat er geen bots op het netwerk komen zoals we die kennen van de sociale media.

SNT wil graag een grote community creëren. Dit willen ze bereiken door Status gebruikers te connecten met elkaar wanneer ze in dezelfde omgeving zijn zodat ze makkelijk met elkaar kunnen handelen en diensten van elkaar kunnen afnemen.

De Dapps die op het Ethereum netwerk staan kunnen dus via Status gedownload en gebruikt worden. Hiervoor is echter wel een betaling nodig. Dit doe je door Gas te betalen. Dit wordt gegenereerd wanneer je Ethereum bezit in je wallet.

SNT heeft het mogelijk gemaakt dat elke gebruikers een ingebouwde wallet heeft. Hierop kan jij je munten bewaren om zo op het netwerk betalingen te verrichten of om met je Gas Dapps te kopen.

Ethereum is een populaire coin met veel gebruikers. Als Status zijn community weet uit te breiden, voor massa-adoptie zorgt en zo de het besturingssysteem wordt voor het Ethereum netwerk dan kan dit erg gunstig zijn voor de SNT koers verwachting.

Status koers verwachting

Het is duidelijk dat Status een enorme markt voor zich heeft. De potentie is enorm, maar om de massa zover te krijgen dat ze massaal overstappen op dit besturingssysteem vergt veel tijd en dat kunnen ze niet alleen. Het algehele vertrouwen in de blockchaintechnologie moet dan toenemen. Gelukkig is dit zeker niet ondenkbaar.

Ethereum speelt een grote rol in het succes van Status. Dat is ook logisch want als het gebruik van Ethereum terugloopt dan zal Status dat merken in het gebruik van hun besturingssysteem. Nu zal Ethereum niet snel van de aardbodem verdwijnen. Het is nog steeds een veel gebruikt netwerk.

Het team van SNT is enorm. Zestig fulltime medewerkers met elk hun eigen taak. Het grootste deel werkt aan de code en het verbeteren van het netwerk. Naast programmeurs werken er ook marketeers en wordt het team geleid door vier mannen die hun eigen specialisatie meenemen.

Status heeft alle ingrediënten om een grote speler te worden. Het enige wat er nog mist is de massa-adoptie. Dit zou een enorme impuls zijn voor de Status koers.

De afhankelijkheid van meerdere partijen blijft een heikel punt voor SNT. Deze partijen kunnen echter wel voor een domino effect zorgen. Als de massa blockchain gaat vertrouwen en adopteren kan Ethereum populairder worden en daardoor de vraag naar het besturingssysteem van SNT toenemen.

Mocht dit gebeuren en weet SNT gebruikers naar zich toe te trekken dan zal dit uitmonden in een stijgende Status koers en resulteert dit in een hoge SNT koers verwachting.

Historische SNT koers

In het verleden is de SNT koers veel op en neer gegaan. Sinds het ontstaan van de coin in juni 2017 werden ze alsmaar populairder. De koers vloog in januari 2018 omhoog, maar al snel daalde de prijs.

Dat het project vanaf het begin al populair was is te zien aan de ICO. SNT had een bedrag van 90 miljoen dollar voor ogen om een mooie start te maken, maar uiteindelijk werd dit 107 miljoen dollar.

SNT prijs voorspelling 2020 – 2028

De prijs van SNT voorspellen is erg lastig omdat er veel factoren meespelen waar meerdere partijen invloed op hebben. De massa-adoptie waar we het over hebben gehad en het Ethereum netwerk dat belangrijk blijft voor Status zijn twee belangrijke punten om mee te nemen wanneer jij over gaat tot het kopen van SNT.

De voorspellingen zijn in ieder geval positief. Voor het eind van 2020 wordt er voorspeld dat de prijs van een SNT coin op 0,024 dollar uitkomt ($ 0,048). Kijken we naar 2023 dan zien we een bedrag van 0,069 dollar en in 2025 zal de prijs uitkomen op 0,079 dollar.

Enkele andere Status prijs voorspellingen die we gevonden hebben zijn:

2021: $ 0,08
2022: $ 0,10
2023: $ 0,10
2024: $ 0,14
2025: $ 0,19
2026: $ 0,20
2027: $ 0,22
2028: $ 0,26

SNT coin kopen?

De SNT coin is gemakkelijk te koop via Bitvavo. Voordat je overgaat tot het kopen van de coin is het verstandig om in het achterhoofd te houden dat het voorspellen van de SNT koers geen vaste wetenschap is en dat niemand het zeker weet. Doe eerst zelf goed onderzoek voordat je over gaat tot het kopen van SNT.

  1. Geld storten met iDeal
  2. Omzetten naar je gewenste crypto
  3. Gefeliciteerd, je bent klaar en bent bezitter van cryptocurrency

Crypto Masterclass & beste exchanges

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via Binance Futures kun je direct handelen met geavanceerde tools. << Ontvang alleen via deze link voor altijd 10% korting op je handelskosten.

Wil jij nu ook bitcoin kopen en over tien jaar terug kijken op een van de beste financiële beslissingen van je leven? Dan kun je de gok wagen en bitcoin kopen. Een goede exchange hiervoor is Bitvavo. Gemakkelijk betalen met iDEAL, voldoet aan alle regelgeving en is de goedkoopste exchange van Nederland. Wees je bewust van de risico’s, want die zijn er. Investeer alleen geld dat je kunt missen en beleg altijd op eigen risico.

.