Er heerst op dit moment een gevoel van euforie op de markt. Praktisch iedere cryptocurrency lijkt omhoog te gaan, sommigen gaan zelfs binnen no-time over de kop. De nieuwste coin in dit rijtje is StormX

Hoe kan dit?

StormX bestaat al even en heeft tijdens de vorige bull markt ook een behoorlijke stijging gezien. De All Time High was destijds € 0,18. Hierna is het rustig geworden, maar sinds 2 februari lijkt STMX zijn pijlen gericht te hebben op een nieuwe All Time High.

Op 2 februari stond de StormX koers namelijk op een waarde van € 0,0029. Iets minder dan een dag later werd op het hoogtepunt een waarde van € 0,013 aangetikt. Een stijging van 448%! 

Een van de belangrijkste redenen lijkt het enorm positieve sentiment op de crypto markt te zien. StormX is namelijk niet de enige coin die plotseling een behoorlijke oplevering doormaakt. Ook Reddcoin en Dogecoin deden dit in de afgelopen week. 

Kleinere coins met een relatief lage marketcap lijken een gewillig doelwit voor een Pump. Doordat er naar verhouding weinig geld in de markt zit kan het hierdoor heel gek gaan met de koers. Een stijging van 400+% krijg je niet zo snel voor elkaar met Ethereum of Bitcoin om er maar twee te noemen.

Ook zou de StormX stijging te maken kunnen hebben met de mobiele applicatie. Hiermee is het namelijk mogelijk om geld terug te verdienen bij je online aankopen, een cash-back. Met de stijgende markt van online aankopen in ons achterhoofd is het natuurlijk aantrekkelijk om een dergelijke applicatie te gebruiken om wat geld terug te krijgen in de vorm van cryptocurrency. Hoe meer StormX coins je bezit en op de applicatie plaatst, hoe hoger de cash back.

Tot slot lijken ook een hoop investeerders op onder andere Reddit en chatgroepen elkaar op te hitsen om de koers omhoog te drijven. Berichten als ‘MOON!’, ‘KEEP PUSHING’, en ‘Big big rising!!’ staan bovenaan op Reddit. Hierdoor kunnen in een korte tijd veel mensen overgehaald worden om in te kopen wat de plotselingen koersstijging kan verklaren.

Heb je nog geen StormX? Dan kun je dit gemakkelijk open via Bitvavo. Denk eraan dat alle coins die zo hard omhoog gaan ook vaak net zo hard weer omlaag kunnen komen. Het is in ieder geval interessant om de koers in de gaten te houden. 

  1. Inloggen op Bitvavo ( << schrijf je in via deze link en ontvang direct korting op je handelskosten!)
  2. Geld storten met iDeal
  3. Omzetten naar je gewenste crypto
  4. Gefeliciteerd, je bent klaar en bent bezitter van cryptocurrency

Crypto Masterclass & handelen in Futures

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via Binance Futures kun je direct handelen met geavanceerde tools. Ontvang alleen via deze link voor altijd 10% korting op je handelskosten De Crypto Parels met x 100 potentie vind je in deze portfolio!

.