Er zijn een hoop spaarprogramma’s die je online en offline kunt gebruiken om wat extra’s te verdienen. Hoewel de Albert Heijn spaarzegel verdwijnt worden de online mogelijkheden steeds aantrekkelijker. Een van de aanbieders van een dergelijk Cash Back programma is StormX.

In dit artikel gaan we je meer vertellen over StormX en de STMX coin. We vertellen je over de StormX koers verwachting en geven je enkele STMX voorspellingen voor de toekomst.

Wat is StormX?

StormX is een cryptocurrency project dat je direct kunt gebruiken om geld terug te krijgen op je online aankopen. Via de applicatie of extensie voor je internet browser kun je StormX ‘met je mee laten kijken’ online. Op het moment dat je op een aangesloten website zit en iets koopt krijg je wat geld terug zonder daar iets extra’s voor te moeten doen. Dit kan oplopen van een paar procent tot wel 87,5% op je aankoopbedrag.

Na het aanmaken van een account bij StormX en het installeren van de mobiele applicatie kun je een wallet koppelen en beginnen met het terugverdienen van geld. (Belangrijk: het is met de applicatie belangrijk dat je StormX tokens stort om de beloning te krijgen. Hoe meer je stort, hoe hoger de beloning!) Daarnaast kun je games spelen om gratis crypto te verdienen. Een goede manier dus om gratis ‘satoshis te stacken’. Vanaf $10 in beloningen kun je het laten uitbetalen op een adres naar keuze.

STMX coin

Je kunt een cashback ontvangen in Bitcoin en Ethereum, maar ook in de StormX coin. Dit is de utility token op het netwerk en kan bijvoorbeeld gebruikt worden om te staken of om uit te betalen. Ook kun je een beloning ontvangen in Litecoin, Dai en Yearn.Finance.

Met StormX staking kun je de STMX coins beschikbaar stellen om te staken. Concreet betekent dit dat je een passief inkomen kunt opbouwen dat groeit aan de hand van de hoeveelheid coins die je beschikbaar stelt. Dit doe je door het verzamelen van STMX coins via beloningen of door ze te kopen op een exchange. De stake reward wordt iedere week uitbetaald.

StormX koers

De STMX coin is ter wereld gekomen via een ICO token sale. Deze werd gehouden tussen 7 november en 9 december in 2017. In totaal werd er ruim $30 miljoen opgehaald in Ethereum. 

Sinds die tijd heeft de StormX koers flink wat pieken en dalen gezien, voornamelijk dit laatste. Dit is overigens in lijn met veel andere coins die begonnen in de piek van de bull markt destijds. Hieronder kun je de actuele StormX koers volgen in euro.

 • Zoom
 • Hour
 • Day
 • Week
 • Month
 • Year
 • All Time
 • Type
 • Line Chart
 • Candlestick

StormX koers verwachting

Online aankopen zitten al jaren in de lift en helemaal nu met de versnelling van de digitalisering door het coronavirus zit het tempo er goed in. Steeds meer mensen moten online hun aankopen doen en crypto wordt ook steeds populairder. Een goede manier om dit te combineren is dan ook door het gebruik van een platform als StormX.

Hiermee kun je gewoon aankopen doen zoals je dat normaal zou doen maar toch gratis cryptocurrency verdienen. Ook als je geen eigen geld in bitcoin of crypto wilt stopen is dit een goede manier om toch wat cryptocurrency te vergaren. Dit in combinatie met de mogelijkheid om te staken maakt de StormX verwachting in theorie uitstekend voor de toekomst.

Wel is het hierbij essentieel dat een hoop mensen het platform gaan gebruiken. Er zijn een x-aantal STMX tokens nodig om te staken. Zodra veel van de coins opgesloten zitten voor het staken kan dit leiden tot een hoge StormX koers verwachting. Of het massaal gebruikt gaat worden blijft echter koffiedik kijken.

StormX prijs voorspelling 2021 – 2027

Er worden constant voorspellingen gedaan op het internet over de StormX voorspelling voor de toekomst. Niemand kan dit helaas met 100% zekerheid zeggen, anders waren we allemaal rijk geweest. Wat spreekt voor StormX is de goed werkende applicatie. Anders dan veel andere projecten is dit een werkend project dat relatief eenvoudig te gebruiken is voor grote groepen mensen.

Weten ze het onder de aandacht te krijgen en bovendien nieuwe winkels aan te sluiten op het cash back programma? Dan kan dit leiden tot flinke koerstijgingen. Enkele StormX prijs voorspellingen die we gevonden hebben zijn:

2021: $ 0,0045
2022: $ 0,0056
2023: $ 0,0067
2024: $ 0,0074
2025: $ 0,0087
2026: $ 0,0087
2027: $ 0,0118

StormX kopen

Heb je besloten dat de STMX coin een goede aanvulling is op je portfolio of wil je meedoen met het staken? Dan kun je de STMX natuurlijk verdienen door spellen te doen en producten te kopen. Het STMX kopen is echter de snelste manier en dit kun je makkelijk doen via de Binance Exchange.

 1. Ga naar de Binance exchange
 2. Koop cryptocurrency of stort crypto vanaf Bitvavo
 3. Ga naar ‘markets’ en wissel je tegoed om voor de gewenste crypto
 4. Gefeliciteerd, bij ‘wallets’ kun je nu je gekochte crypto vinden

Crypto Masterclass & trading signalen van experts

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via Binance Futures kun je direct handelen met geavanceerde tools. << Ontvang alleen via deze link voor altijd 10% korting op je handelskosten. Wil je altijd de laatste trading signalen ontvangen van experts? Dat kan met deze Crypto Signals. Handel mee met experts en mis nooit meer een koop- of verkoopsignaal.

Wil jij nu ook bitcoin kopen en over tien jaar terug kijken op een van de beste financiële beslissingen van je leven? Dan kun je de gok wagen en bitcoin kopen. Een goede exchange hiervoor is Bitvavo. Gemakkelijk betalen met iDEAL, voldoet aan alle regelgeving en is de goedkoopste exchange van Nederland. Wees je bewust van de risico’s, want die zijn er. Investeer alleen geld dat je kunt missen en beleg altijd op eigen risico.

.