Stratis heeft het doel om de Blockchaintechnologie toegankelijk te maken voor iedere organisatie. De gebruiksvriendelijkheid van Stratis maakt het project erg populair onder Blockchainfanaten.

In dit artikel kijken we waarom Stratis zo populair is, hoe het gaat met de STRAT koers en kijken we naar de Stratis koers verwachting en voorspellingen voor de toekomst.

De kracht van Stratis

Stratis maakt het mogelijk voor ondernemingen om eenvoudig applicaties te maken op private blockchains. Het is een ontwikkelingsplatform die door het Stratis API-framework organisaties in staat stelt hun eigen creatie van Blockchains te versnellen. Hiernaast zorgen ze ervoor dat het ontwikkelen van een Blockchain zo eenvoudig makkelijk mogen gedaan kan worden.

Stratis richt zich voornamelijk op de financiele ondernemingen, maar elke onderneming zou in principe Stratis kunnen gebruiken. Zo werken ze bijvoorbeeld samen met Earth Twine, een visbedrijf.

Het aspect dat STRAT zo revolutionair maakt is dat de blockchain applicaties geprogrammeerd kunnen worden met C# en dat ze gebruik maken van het Microsoft.NET framework.

Wanneer een onderneming een applicatie wil bouwen op het Stratis netwerk dan maken ze dat op een sidechain. Dit stelt bedrijven in staat om hun eigen applicatie te bouwen zonder dat ze zich zorgen moeten maken over de blockchain-infrastructuur. Dit is namelijk Stratis zijn zorg.

Elke transactie die op een sidechain plaatsvindt heeft geen effect op de blockchain van Stratis zelf. Hierdoor voorkomt Stratis lange wachttijden voor transacties. Ethereum heeft hier bijvoorbeeld veel problemen mee gehad. De hoeveelheid transacties die ze op hun netwerk te verwerken kregen door de vele ICO’s zorgde voor lange wachttijden.

Blijft Stratis zich doorontwikkelen en zorgen ze ervoor dat meer ondernemingen zich aansluiten op hun netwerk dan kan dit erg gunstig uitpakken voor de STRAT koers verwachting.

Over de STRAT koers en de Stratis koers verwachting

Het team van Stratis heeft veel invloed op de STRAT koers. Gelukkig bestaat het team uit experts op het gebied van Blockchain en de programmeertaal C#. Deze programmeertaal is relatief makkelijk te begrijpen en staat in de top 5 van meest gebruikte talen.

Stratis biedt ook de mogelijkheid voor bedrijven om ICO’s te starten. Hierdoor gaan ze de strijd aan met Ethereum die dus problemen ondervindt met de transactiesnelheid. Het klinkt als een logische stap aangezien de ondernemingen die een ICO starten ook meteen de Stratis sidechain kunnen gebruiken die vele malen sneller is dan zijn concurrent.

Dit zorgt ervoor dat Stratis meer gebruikt gaat worden waardoor dus ook de STRAT koers omhoog kan schieten.

Stratis maakt gebruikt van het Proof of Stake consensus algoritme. Dit betekent dat wanneer jij jouw gekochte Stratis bewaard in hun eigen wallet (Stratis Core) je automatisch STRAT coins maakt. Hierdoor help jij Stratis en zorg je voor een passief inkomen.

Er zijn veel andere Blokchain bedrijven die hetzelfde doen als Stratis. Of ze uiteindelijk de grote jongen blijven die ze nu zijn is de vraag die door de toekomst wordt beantwoord, maar met een sterk management en veel expertise op dit gebied ziet het er positief uit. Bovendien is de markt zo enorm groot dat meerdere Blockchainbedrijven kunnen blijven bestaan.

Houdt STRAT de concurrentie in de achteruitkijkspiegel en weten ze erin te slagen ondernemingen naar hun platform te trekken dan zal dit goed uitpakken voor de STRAT koers en resulteert dit in een hoge STRAT koers verwachting.

Historische STRAT koers

Sinds het ontstaan van Stratis in 2016 zijn ze niet meer weg te slaan uit de Blockchainwereld. De STRAT koers heeft sinds de ICO die van 21 juni 2016 tot 26 juni 2016 vele pieken en dalen gekend. Met de ICO hebben ze toen 590.000 dollar opgehaald.

Als we kijken naar de koerswaarde van STRAT op Coinmarketcap dan zie we een All Time High op 8 januari 2018. De prijs van een STRAT coin was toen 22,66 dollar. Dat was een enorme knaller, maar daarna zakte de prijs snel.

STRAT prijs voorspelling 2020, 2023, 2025

Stratis heeft een grote markt te bedienen. Wanneer ondernemingen Blockchain adopteren en bij Stratis aankloppen omdat ze de concurrentie voor kunnen blijven dan zou dit een mooie boost zijn voor de STRAT waarde.

Als we kijken naar de voorspellingen over de STRAT koers dan zien we een mooie stijging de komende jaren. Voor eind 2020 wordt er een bedrag voorspeld van 1,40 dollar.

Spoelen we vooruit naar 2022 dan komt er een bedrag tevoorschijn van 2 dollar. Dit zou betekenen dat er geen explosieve stijgingen worden gemaakt zoals in 2018. Drie jaar later, in 2025, dan wordt de 3 dollar net niet aangetikt maar blijft de STRAT waarde steken op 2,94 dollar.

STRAT coin kopen?

De STRAT coin is gemakkelijk te koop via Bitvavo. Voordat je overgaat tot het kopen van de coin is het verstandig om in het achterhoofd te houden dat het voorspellen van de STRAT koers geen vaste wetenschap is en dat niemand het zeker weet. Doe eerst zelf goed onderzoek voordat je over gaat tot het kopen van STRAT.

Schrijf je nu in via deze link en betaal over de eerste €1000 cryptocurrency geen transactiekosten!

Beste exchanges:

BitvavoTrade de eerste € 1000 zonder kostenBekijk de exchange
50+ cryptocurrency
De laagste fee
BitMEXHandelen met Leverage (x2 - x100)Bekijk de exchange
0,075% transactiekosten
BinanceDe grootste exchange ter wereldBekijk de exchange
150+ cryptocurrency