Data en Dapps zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Maar hoe krijgen de Dapps deze data en hoe krijg je deze data gestructureerd? Streamr biedt mogelijk een oplossing waar iedereen baat bij heeft. De potentie is enorm en dat kan zo maar eens goed uitpakken voor de Streamr verwachting.

In dit artikel gaan we het hebben over de use-case van de Streamr coin, de Streamr koers verwachting en gaan we het hebben over de historische DATA koers en de DATA waarde.

Wat is Streamr?

Streamr noemt zichzelf ook wel de gegevensruggengraat van de wereld. Het is een gedecentraliseerd netwerk dat data overzichtelijk, snel en op een schaalbare manier levert. Iedereen kan data via Streamr openbaar maken waardoor andere partijen kunnen abonneren op deze datastreams.

Om ervoor te zorgen dat gebruikers data delen heeft Streamr crypto een incentive bedacht. De data die wordt gedeeld is namelijk geld waard. Denk bijvoorbeeld aan beveiligingsdata, apparaten die aangesloten zijn op het netwerk en IoT sensors. Deze kan aangeboden worden aan bedrijven op de marktplaats van Streamr.

Het mooie aan dit netwerk is dat de gebruikers die data aanbieden ook weer data nodig hebben. Dit zorgt voor een mogelijke wereldwijde markt voor real-time data.

Een voorbeeld die Streamr geeft is het gebruik van een elektrische auto. Zo’n auto heeft voor optimaal gebruik data nodig. Hoe druk is het op de weg, wat zijn de prijzen bij de dichtstbijzijnde stations en kan ik wel of niet met open dak rijden vanwege het weer?

Via Streamr kan zo’n auto de data real-time krijgen. Met de DATA coin wordt er betaald en op die manier wordt de rijervaring beter. Nu is het zo dat de auto zelf ook data creëert. Hoe ligt het wegdek erbij en zijn er ongevallen op de weg die nog niet bekend waren. Deze data kan dan weer verkocht worden aan een andere partij. Een mooi voorbeeld van een data-stream economie.

Streamr verwachting

De gebruiker is baas over zijn data in plaats van grote bedrijven.

De use-case van Streamr kan wereldwijd op meerdere manieren ingezet worden, alleen wordt het netwerk gevoed door gebruikers. Gebruikers zijn dan ook noodzakelijk voor een stijgende Streamr prijs. Mocht het aantal toenemen en wint het aan populariteit dan kan de DATA verwachting positief zijn.

Streamr koers

Streamr heeft in 2017 een mooie ICO gehouden. Op 12 oktober dat jaar werd er een bedrag opgehaald van 27 miljoen dollar. Tijdens de ICO kon je een DATA coin kopen voor 0,0551 dollar. De DATA koers heeft op dit moment een waarde van .

De Streamr koers zien we voor het eerst op Coinmarketcap verschijnen op 4 november 2017. De Streamr coin vloog direct omhoog en de DATA waarde ging binnen een maand x5. Daarna zakte het als snel in rustig vaarwater en bleef de koers een paar jaar rustig. Begin 2021 won de DATA crypto weer aan waarde. De afgelopen 24 uur was het verschil is prijs .

Voordat je gaat investeren in Streamr crpyto is het verstandig om onderzoek te doen. Voor dit onderzoek kan je deze aanvullende Streamr data gebruiken.

Streamr verwachting

Streamr is meer dan alleen een netwerk die je kan gebruiken om data mee te kopen of verkopen. Je kan via Streamr ook je eigen Dapp maken. Dit kan positief zijn voor de Streamr prognose aangezien dit de use-case uitbreidt.

Je eigen Dapp maken kan via de Streamr editor. Deze editor zorgt ervoor dat je met weinig programmeerervaring al een Dapp kan maken. Het is een toolkit voor datagestuurde apps. Met de editor kan je ook smart contracts opstellen en je kan kiezen uit templates die izjn aangemaakt met handige ingebouwde use-cases.

Naast de editor moet Streamr ook de ruwe data die wordt aangemaakt verwerken en klaarmaken voor gebruik. De data moet wellicht gefilterd worden en gecombineerd worden met andere data. Dit is erg handig aangezien de gebruiker dus hapklare data binnenkrijgt die het nodig heeft.

Streamr heeft een grote concurrent genaamd IOTA. Het grote verschil met IOTA is dat Streamr gebruik maakt van de Ethereum blockchain en dat IOTA een eigen blockchain heeft gebouwd.

DATA heeft ervoor gekozen om niet het wiel opnieuw uit te vinden maar gebruik te maken van een al bestaande blockchain zodat ze zich volledig op hun use-case kunnen focussen. Dit kan een voordeel zijn en zorgen voor een positieve Streamr prijs.

Mocht je de use-case interessant vinden en wil je gaan investeren dan is het bekijken van de historische data een optie. Het handelsvolume kan bijvoorbeeld aangeven of investeerders de coin vertrouwen. Het handelsvolume in de afgelopen 24 uur was . Als het volume stijgt dan wordt er dus meer gehandeld in de DATA coin.

Hieronder zie je de historie van de Streamr koers.

Streamr prijs voorspelling 2021 – 2028

Data is wereldwijd steeds belangrijker. Voor de Streamr prognose is het goed om te kijken wat de potentie is van de use-case. Daarnaast wordt er voor de Streamr koers verwachting ook gekeken naar de algehele markt. Is het sentiment positief en neemt het geïnvesteerde geld toe dan kan je dit meenemen in je overweging.

Op het internet zijn veel verschillende Streamr prijs voorspellingen te vinden. Deze kunnen nogal van prijs verschillen. Wat nooit kwaad kan is de roadmap in de gaten houden. Hierop staan mijlpalen die de Streamr koers positief kunnen beïnvloeden.

Een nieuwe listing op een exchange of een mooie samenwerking zijn factoren die meespelen in het bepalen van de DATA prijs voorspelling. De afgelopen 7 dagen was het verschil van de Streamr koers .

Investeer je liever voor de lange termijn? Dan is het verstandig om verder vooruit te kijken. Hieronder hebben we een paar DATA voorspellingen weergegeven.

2021$0,25
2022$0,29
2023$0,35
2024$0,42
2025$0,49
2026$0,57
2027$0,63
2028$0,71

Streamr coin kopen

Ookal wil je investeren voor de lange termijn, dan kan op het juiste moment instappen alsnog handig zijn. Staat de koers namelijk op een All Time High dan kan het verstandig zijn om even te wachten en op een later moment je DATA coin te kopen.

Niemand heeft een glazen bol en de voorspellingen zijn altijd onzeker. Blijf dus goed eigen research doen voordat je overgaat tot het kopen van DATA. Je kan altijd beginnen met het kijken naar de schaarste van de coin.

Zijn er nog maar weinig coins beschikbaar dan kan de Streamr prijs gaan stijgen door de schaarste die er is. Goed om te weten is dat er op dit moment beschikbaar zijn met en totale supply van . De market cap van Streamr is .

Wil je Streamr kopen? Dan kun je dat doen op de bekendste exchange van Nederland, Bitvavo. Je betaalt hier de laagste handelskosten en het werkt bovendien eenvoudig. Heb je hier nog geen account, maar wil je wel handelen? Maak dan hier een gratis account aan en ontvang € 1000 aan handelskosten cadeau.

Wat is de beste wallet voor DATA?

Om data veilig te bewaren kan je meerder wallets gebruiken. Voor het handelen is een wallet op een exchange handig, maar doe je dit niet dan is de wallet van Ledger een mooie optie.

Hoe kan ik DATA kopen?

DATA kan je via exchanges kopen. Binance is daar een van.

Hoe komt de DATA koers tot stand?

De DATA koers wordt bepaald door meerdere factoren waaronder vraag en aanbod.

Is DATA een sterke investering?

Het kan een mooie investering zijn alleen dus goed onderzoek. Mocht je na je onderzoek positief zijn over deze coin dan kan je erin investeren. Let altijd wel goed op waar je je geld in stopt.

Crypto Masterclass & trading signalen van experts

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via Binance Futures kun je direct handelen met geavanceerde tools. << Ontvang alleen via deze link voor altijd 10% korting op je handelskosten. Wil je altijd de laatste trading signalen ontvangen van experts? Dat kan met deze Crypto Signals. Handel mee met experts en mis nooit meer een koop- of verkoopsignaal.

Wil jij nu ook bitcoin kopen en over tien jaar terug kijken op een van de beste financiële beslissingen van je leven? Dan kun je de gok wagen en bitcoin kopen. Een goede exchange hiervoor is Bitvavo. Gemakkelijk betalen met iDEAL, voldoet aan alle regelgeving en is de goedkoopste exchange van Nederland. Wees je bewust van de risico’s, want die zijn er. Investeer alleen geld dat je kunt missen en beleg altijd op eigen risico.

.