Steeds vaker horen we verhalen in onze omgeving over de ICO van Studentcoin. Hierdoor werden we nieuwsgierig en zijn we op onderzoek uitgegaan. In dit artikel vind je daarom onze Studentcoin review en vertellen we je meer over het project.

Wat is Studentcoin?

Studentcoin is een cryptocurrency project dat zich richt op de tokenization van mensen, bedrijven en universiteiten. Het project geeft aan dat met Studentcoin iedereen zijn eigen token kan maken voor bijvoorbeeld het fondsenwerven of als ondersteuning van een merk. 

Alle coins die gemaakt worden op het netwerk zijn te verhandelen op de STC Exchange. De STC coin dient hier als ‘hoofd’ valuta. Bezit je STC tokens? Dan bezit je dus in feite een beetje van alle tokens die gemaakt worden op het netwerk. 

In die zin is het te vergelijken met bijvoorbeeld de Binance coin. Op het Binance netwerk kunnen projecten gemaakt worden en door BNB te bezitten profiteer je mee van de koersstijging van alle andere ‘ondergeschikte’ coins.

Studentcoin is naar eigen zeggen enkele jaren geleden begonnen op een universiteit en heeft hier ook de naam aan te danken. Op de website wordt genoemd dat het project zo’n 500 universiteiten bereikt heeft en dat het veel samenwerkingen heeft met academici.

Het doel van Studentcoin is om een gebruiksvriendelijk platform te maken waarop mensen en bedrijven hun eigen tokens kunnen maken. Bijvoorbeeld voor het maken van je eigen NFT of voor andere DeFi doeleinden.

Door het bezitten van de STC token deel je op termijn mee in alle transactiekosten de betaald worden op het netwerk. Hiermee kun je dus in theorie een passief inkomen opbouwen en verdienen aan je crypto belegging naast een eventuele stijging van de koers.

Studentcoin ICO

Een van de redenen dat je de laatste tijd misschien wel eens van Studentcoin gehoord hebt is vanwege de grote interesse voor de ICO. Deze is aan de gang van 1 februari tot 30 april en je kunt hier dus nog aan meedoen. 

Het is goed om direct te vermelden dat een ICO altijd op eigen risico is. In 2017 waren er een hoop Initial Coin Offerings die gezorgd hebben voor een hoog rendement voor beleggers. Er waren echter ook misschien nog wel een grotere groep projecten die het niet gehaald hebben of die zelfs een scam waren. Dit is vaak moeilijk inschatten met een ICO.

Op het moment van schrijven is er al zo’n $ 29,4 miljoen aan STC tokens verkocht via de token sale. Je hebt de mogelijkheid om dit te doen via een betaling met Coinbase, Metamask of een credit/debit card. Je kunt kiezen uit verschillende pakketten voor het kopen van je STC coins via de Studentcoin ICO:

1000 STC$18,30
2000 STC$36,60
5000 STC$91,50
10.000 STC$183,00
20.000 STC$366,00
50.000 STC$915,00
100.000 STC$1.830,00
200.000 STC$3.660,00
500.000 STC$9.150,00
1.000.000 STC$18.300,00
2.000.000 STC$36.600,00
3.000.000 STC$54.900,00

Bezoek de website van Studentcoin >>

Studentcoin verwachting

Het is erg moeilijk om een goede Studentcoin koers verwachting te geven. Dit komt omdat het project nog in de ICO fase zit en zichzelf daarom nog moet bewijzen. Ook moet nog blijken hoe serieus het team om zal gaan met het geld dat opgehaald wordt tijdens de token sale. Als het team zich echter net zo goed inzet als ze doen voor de ICO dan is de Studentcoin verwachting hoog.

Dit is echter afwachten en het geven van een voorspelling rondom de kans van slagen voor Studentcoin is lastig. Het is hiervoor verstandig zelf goed onderzoek te doen naar de potentie en de mogelijke risico’s.

Wij vonden het een interssant project om onder de loep te nemen. We horen al langer niet meer zoveel van ICO en een project dat daarom voor zoveel reuring kan zorgen is in ieder geval het onderzoek waard.

Meedoen aan de ICO

Zoals we al aangaven is het nog steeds mogelijk om mee te doen aan de ICO (tot 30 april). Je kunt eenvoudig betalen via de genoemde betaalmogelijkheden. Je kiest vervolgens een een pakket uit met de hoeveelheid STC coins die je wilt kopen en rekent dit af. Wij hadden dit binnen 10 minuten allemaal geregeld.

Het meedoen aan een ICO is op eigen risico. In het verleden zijn er meer mensen slachtoffer geworden van scams of van een token sale die nooit boven de ICO prijs is gestegen. Je kunt je geld verliezen. In het geval dat de ICO succesvol is en de Studentcoin zal stijgen in waarde dan ben je er als eerste bij. Deze overweging is een die je zelf moet maken.

Je kunt hier de Studentcoin website bezoeken en onderzoek doen naar het project.

Crypto Masterclass & handelen in Futures

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via Binance Futures kun je direct handelen met geavanceerde tools. Ontvang alleen via deze link voor altijd 10% korting op je handelskosten De Crypto Parels met x 100 potentie vind je in deze portfolio!

.