Onze betalingen gebeuren steeds meer digitaal. Steeds minder mensen hebben nog contanten meer op zak om mee te betalen. Het is dan ook logisch dat er bedrijven zijn die hierop inspringen door volledig digitale producten aan te bieden waarbij o.a. cryptocurrency geïntegreerd is, zo ook Swipe.

In dit artikel gaan we het hebben over Swipe en de mobiele applicatie. We gaan in op de Swipe SXP coin en bekijken bovendien wat de Swipe koers verwachting is voor de komende jaren.

Wat is Swipe?

Swipe is een digitale wallet waarbij je een Visa debit kaart kunt aanvragen. Hiermee kun je dus niet alleen digitale valuta kopen en verkopen maar ook gebruiken om mee te betalen. 

Wat Swipe onderscheidt van andere projecten met een vergelijkbaar product is dat ze gebruik maken van hun eigen SXP coin op het netwerk naast het standaard fiat geld zoals de euro en dollar. 

Op Swipe is het mogelijk om direct je cryptocurrency om te wisselen voor een andere. Daarnaast zijn er naast de SXP token ook meer dan 30 andere cryptocurrency beschikbaar zoals Bitcoin en Ripple

Vanuit de Swipe wallet beheer je al je cryptocurrency en je kunt al deze crypto gebruiken om te betalen in alle winkels die Visa ondersteunen, zoals Bol.com of Coolblue. Ook biedt Swipe een cashback van 4% op al je aankopen (Bij de Binance Card is dit 7%) en hoef je geen transactiekosten te betalen voor buitenlandse transacties. De cashback wordt uitbetaald in Bitcoin.

Wat Swipe ook zeer interessant maakt voor investeerders is dat het bedrijf 80% van alle fee op het netwerk zal ‘vernietigen’. Hierdoor zal de totale hoeveelheid SXP in omloop constant afnemen en wordt de token schaarser. In de toekomst is Swipe van plan om het Proof of Stake mechanisme te introduceren waardoor je kunt verdienen aan het bewaren van je SXP coins.

Historische Swipe koers

Swipe heeft in haar korte bestaan al flink wat schommelingen meegemaakt. Zo behaalde het onlangs een All time High van € 3,90 (13 augustus) om vervolgens weer snel te dalen. De actuele Swipe koers vind je hieronder.

Swipe koers verwachting

Swipe is een interessant project met een goed werkende applicatie en de mogelijkheid tot het aanvragen van een debit card. Hiermee heeft het daadwerkelijk een product en dat is al aanzienlijk beter dan veel andere projecten die we behandelen.

Weet Swipe meer gebruikers naar zich te trekken en een gedeelte van de crypto debit card markt te veroveren dan zal dit zeer positief zijn voor de Swipe koers verwachting. De mogelijkheid om bijvoorbeeld je boodschappen bij de Jumbo te betalen met je cryptocurrency is interessant, helemaal wanneer je op termijn kunt staken om meer SXP coins te verdienen. 

Het blijft afwachten hoe de Swipe koers zich zal ontwikkelen, maar als we de website bekijken en de applicatie onder de loep nemen kunnen we niet anders dan concluderen dat ze goed bezig zijn. De Swipe koers verwachting lijkt dan ook positief.

Swipe prijs voorspelling 2020 – 2026

Als we de SXP voorspellingen erbij pakken blijkt dit ook. De Swipe verwachting voor de toekomst positief als we de voorspellingen mogen geloven. Uiteraard moet je dit altijd met een korreltje zout nemen en zelf goed onderzoek doen. Hieronder heb ik een opsomming voor je gemaakt met enkele Swipe voorspellingen voor de komende jaren:

2020: $ 2,03
2021: $ 2,49
2022: $ 3,07
2023: $ 3,64
2024: $ 4,14
2025: $ 4,27
2026: $ 5,32

SXP kopen

Heb je besloten dat Swipe een goede aanvulling is op je portfolio? Dan kun je SXP kopen op enkele van de grootste exchcanges. Natuurlijk op Swipe zelf, maar ook op Binance. Tip: Tot 9 november 2020 is hier bovendien een Airdrop aan de gang. 

Iedere week wordt er een snapshot gemaakt van de hoeveelheid BNB die je bezit en aan het einde van de Airdrop periode wordt de SXP coin verdeeld onder iedereen die BNB bezit afhankelijk van de grootte van je aandeel.

Heb je nog geen account op binance of wil je gewoon direct Swipe kopen? Dan kun je hier gratis een account aanmaken. Heb je dit nog niet? Maak dan in ieder geval een account aan.

Binance heeft in het verleden wel eens een ledenstop gehad in drukke tijden. Mensen zonder account hadden toen pech en konden niet op het platform handelen.