Onze betalingen gebeuren steeds meer digitaal. Steeds minder mensen hebben nog contanten meer op zak om mee te betalen. Het is dan ook logisch dat er bedrijven zijn die hierop inspringen door volledig digitale producten aan te bieden waarbij o.a. cryptocurrency geïntegreerd is, zo ook Swipe.

In dit artikel gaan we het hebben over Swipe en de mobiele applicatie. We gaan in op de Swipe SXP coin en bekijken bovendien wat de Swipe koers verwachting is voor de komende jaren.

Wat is Swipe?

Swipe is een digitale wallet waarbij je een Visa debit kaart kunt aanvragen. Hiermee kun je dus niet alleen digitale valuta kopen en verkopen maar ook gebruiken om mee te betalen. 

Wat Swipe onderscheidt van andere projecten met een vergelijkbaar product is dat ze gebruik maken van hun eigen SXP coin op het netwerk naast het standaard fiat geld zoals de euro en dollar. 

Op Swipe is het mogelijk om direct je cryptocurrency om te wisselen voor een andere. Daarnaast zijn er naast de SXP token ook meer dan 30 andere cryptocurrency beschikbaar zoals Bitcoin en Ripple

Vanuit de Swipe wallet beheer je al je cryptocurrency en je kunt al deze crypto gebruiken om te betalen in alle winkels die Visa ondersteunen, zoals Bol.com of Coolblue. Ook biedt Swipe een cashback van 4% op al je aankopen (Bij de Binance Card is dit 7%) en hoef je geen transactiekosten te betalen voor buitenlandse transacties. De cashback wordt uitbetaald in Bitcoin.

Wat Swipe ook zeer interessant maakt voor investeerders is dat het bedrijf 80% van alle fee op het netwerk zal ‘vernietigen’. Hierdoor zal de totale hoeveelheid SXP in omloop constant afnemen en wordt de token schaarser. In de toekomst is Swipe van plan om het Proof of Stake mechanisme te introduceren waardoor je kunt verdienen aan het bewaren van je SXP coins.

Swipe app
Swipe app

Historische Swipe koers

Swipe heeft in haar korte bestaan al flink wat schommelingen meegemaakt. Zo behaalde het onlangs een All time High van € 3,90 (13 augustus) om vervolgens weer snel te dalen. De actuele Swipe koers vind je hieronder.

Swipe koers verwachting

Swipe is een interessant project met een goed werkende applicatie en de mogelijkheid tot het aanvragen van een debit card. Hiermee heeft het daadwerkelijk een product en dat is al aanzienlijk beter dan veel andere projecten die we behandelen.

Weet Swipe meer gebruikers naar zich te trekken en een gedeelte van de crypto debit card markt te veroveren dan zal dit zeer positief zijn voor de Swipe koers verwachting. De mogelijkheid om bijvoorbeeld je boodschappen bij de Jumbo te betalen met je cryptocurrency is interessant, helemaal wanneer je op termijn kunt staken om meer SXP coins te verdienen. 

Het blijft afwachten hoe de Swipe koers zich zal ontwikkelen, maar als we de website bekijken en de applicatie onder de loep nemen kunnen we niet anders dan concluderen dat ze goed bezig zijn. De Swipe koers verwachting lijkt dan ook positief.

Swipe prijs voorspelling 2020 – 2026

Als we de SXP voorspellingen erbij pakken blijkt dit ook. De Swipe verwachting voor de toekomst positief als we de voorspellingen mogen geloven. Uiteraard moet je dit altijd met een korreltje zout nemen en zelf goed onderzoek doen. Hieronder heb ik een opsomming voor je gemaakt met enkele Swipe voorspellingen voor de komende jaren:

2020: $ 2,03 ($ 4,41)
2021: $ 2,49
2022: $ 3,07
2023: $ 3,64
2024: $ 4,14
2025: $ 4,27
2026: $ 5,32

SXP kopen

Heb je besloten dat Swipe een goede aanvulling is op je portfolio en wil je Swipe kopen? Dan kan je dit doen op verscheidene exchanges waaronder die van Bitvavo. Heb je hier nog geen account? Maak die dan aan via deze link en betaal in je eerste week geen handelskosten.

  1. Inloggen op Bitvavo ( << schrijf je in via deze link en ontvang direct korting op je handelskosten!)
  2. Geld storten met iDeal
  3. Omzetten naar je gewenste crypto
  4. Gefeliciteerd, je bent klaar en bent bezitter van cryptocurrency

Crypto Masterclass & trading signalen van experts

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via Binance Futures kun je direct handelen met geavanceerde tools. << Ontvang alleen via deze link voor altijd 10% korting op je handelskosten. Wil je altijd de laatste trading signalen ontvangen van experts? Dat kan met deze Crypto Signals. Handel mee met experts en mis nooit meer een koop- of verkoopsignaal.

Wil jij nu ook bitcoin kopen en over tien jaar terug kijken op een van de beste financiële beslissingen van je leven? Dan kun je de gok wagen en bitcoin kopen. Een goede exchange hiervoor is Bitvavo. Gemakkelijk betalen met iDEAL, voldoet aan alle regelgeving en is de goedkoopste exchange van Nederland. Wees je bewust van de risico’s, want die zijn er. Investeer alleen geld dat je kunt missen en beleg altijd op eigen risico.

.