Als we de handel in aandelen, valuta en bijv. grondstoffen bekijken zien we dat dit voornamelijk gebeurt bij de reuzen als Wall Street, in Londen of Hong Kong en de andere financiële centra. Er zijn geavanceerde tools beschikbaar voor de handelaren en het volume is onvoorstelbaar hoog. Deze toolkits moeten voor een groot gedeelte nog ontwikkelt worden voor de wereld van cryptocurrency en Synthetix is hiermee bezig.

In dit artikel bijken we de Synthetix Network Token en gaan we in op synthetische assets. We bekijken de SNX koers en noemen enkele Synthetix Network Token koers verwachtingen voor de toekomst.

Wat is Synthetix?

Synthetix is een decentraal protocol voor synthetische assets gemaakt op Ethereum. Deze synthetische assets worden ‘gemaakt’ door Synthetix Network Tokens te gebruiken als onderpand. Door deze manier van het hebben van een onderpand op het protocol kunnen handelaren direct tegen het protocol traden en is er dus niet direct een tegenpartij nodig voor het handelen zoals wel noodzakelijk op veel andere exchanges.

Synthetische assets kunnen gemaakt worden van verschillende soorten assets, bijvoorbeeld Bitcoin, goud of reguliere aandelen. Je kunt dus bijvoorbeeld Synthetische bitcoin bezitten zonder daadwerkelijk Bitcoin te hebben. Dit is dan sBitcoin. 

Een van de voordelen van synthetische crypto tokens is dat je veel eenvoudiger kunt handelen tussen andere synthetische tokens. In theorie zou je direct sBitcoin kunnen kopen voor sApple aandelen of sGoud. De handelskosten zijn goedkoper en je kunt het bovendien zomaar omruilen. Iedere Synthetix Network Token kan omgeruild worden voor de andere. 

Tip: ontwikkel jezelf door het lezen van boeken

Nog een voordeel van Synths is dat je door de Synthetix Network Token dus allerlei assets kunt bezitten zonder derde partijen te hoeven vertrouwen voor de opslag. Synthetische tokens blijven op de Decentrale Exchange (DEX) en het protocol. 

Liquiditeit op het platform wordt geregeld door SNX tokens beschikbaar te stellen aan het netwerk. Iedere synthetische token moet namelijk voor ten minste 750% gedekt zijn door Synthetix Network Tokens. Dit proces noemen we ‘minting’ en gebruikers kunnen hierdoor sUSD verdienen. Bovendien worden 0,3% van de transactiekosten verdeeld tussen de mensen die voor liquiditeit zorgen op het platform.

Synthetix Network Token koers

Met de opkomst van Decentralized Finance is ook Synthetix Network Token flink gegroeid. Het is een interessant project en de synthetische tokens kunnen uitkomst bieden voor mensen die in verschillende assets willen handelen. Synthetix is ter wereld gekomen middels een ICO in februari 2018 en 100% van het doel is behaald. In totaal werd er $30 miljoen opgehaald. Hieronder is de live Synthetix Network Token koers te volgen in euro.

Synthetix Network Token koers verwachting

Synthetische assets zijn een interessante ontwikkeling en de wereld van DeFi. Deze nieuwe tools maken het traden in de wereld van crypto alsmaar interessanter, ook voor investeerders die niet zoveel met bitcoin en blockchain hebben. Het biedt ze namelijk de mogelijkheid om ook in ‘normale’ assets te handelen met alle voordelen van decentraliteit.

Het is een nieuwe wereld dus het blijft afwachten hoe snel het aanslaat. Wel is duidelijk dat de Synthetix Network Token veel nieuwe opties biedt voor gebruikers. Voor investeerders is het daarnaast interessant om passief inkomen mee te verdienen door liquiditeit te bieden. Al met al lijkt de Synthetix Network Token koers verwachting dan ook positief.

Synthetix Network Token prijs voorspelling 2020 – 2026

Het is belangrijk dat je nooit zomaar voorspellingen van het internet blind gaat volgen. Wel kun je ze gebruiken als startpunt voor je eigen onderzoek. Synthetix heeft een hoop geld opgehaald met de ICO en de rek lijkt er dan ook nog niet uit.

De tools die ontwikkelt worden zijn voor de gevorderde trader, maar dit zijn vaak ook de investeerders die het geld mee brengen. Als we de SNX prijs voorspellingen erbij zoeken lijken deze dan ook positief voor de toekomst.  Hieronder hebben we er een paar voor je op een rij gezet.

2020: $ 7,63 ($ 8,52)
2021: $ 8,81
2022: $ 10,79
2023: $ 12,55
2024: $ 14,75
2025: $ 16,49
2026: $ 17,52

SNX kopen

Wil je Synthetix Network Token kopen? Dan kan je dit doen op verscheidene exchanges waaronder die van Bitvavo. Heb je hier nog geen account? Maak die dan aan via deze link en betaal in je eerste week geen handelskosten.

  1. Inloggen op Bitvavo ( << schrijf je in via deze link en ontvang direct korting op je handelskosten!)
  2. Geld storten met iDeal
  3. Omzetten naar je gewenste crypto
  4. Gefeliciteerd, je bent klaar en bent bezitter van cryptocurrency

Crypto Masterclass & handelen in Futures

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via Binance Futures kun je direct handelen met geavanceerde tools. Ontvang alleen via deze link voor altijd 10% korting op je handelskosten De Crypto Parels met x 100 potentie vind je in deze portfolio!

.