Het zou zomaar kunnen dat Syscoin de Amazon wordt van de blockchain. Geen gedoe met een derde partij en alles decentraal. De enorme potentie van het project en een top-200 notering op Coinmarketcap wekte onze interesse.

In dit artikel bespreken we waarom Syscoin in de top staat, hoe het gaat met de Syscoin koers en kijken we naar de SYS koers verwachting en voorspellingen voor de toekomst.

De kracht van Syscoin

Het ziet er naar uit dat de blockchain meer en meer wordt geaccepteerd door de massa. SYS zorgt er met hun eigen marktplaats voor dat ze de concurrentie aangaan met de grote e-commerce bedrijven buiten de blockchain.

Syscoin heeft een gedecentraliseerde marktplaats. Dit heeft als voordeel dat er geen centrale autoriteit is die een commissie krijgt. De kosten blijven hierdoor minimaal wat ervoor moet zorgen dat consumenten deze marktplaats gaan gebruiken.

Je kan je vast wel voorstellen wat er gaat gebeuren wanneer Syscoin een paar procent van de grote E-commerce bedrijven afsnoept, de Syscoin waarde schiet omhoog.

Als jij producten wilt kopen op de marktplaats van Syscoin dan betaal je met SYS, Bitcoin of Zcash. De marktplaats van Syscoin wordt ook wel Blockmarket genoemd. Op de blockmarket kan je alles kopen, van koffiezetapparaten tot tuingereedschap.

Bedrijven kunnen verkopers ook een eigen webwinkel op de blockmarket creëren. Hiermee kunnen ze hun eigen producten verkopen of de producten van een ander. Hier moet dan uiteraard wel een commissie voor betaald worden. Ben je al nieuwsgierig geworden naar de blockmarket? Het enige wat je moet doen om toegang te krijgen tot de blockmarket is de blockmarket wallet downloaden.

Om ervoor te zorgen dat de betalingen van producten veilig verlopen maakt Syscoin gebruik van de Escrow service. Dit houdt in dat SYS de tokens van de koper bewaard totdat de verkoopvoorwaarden zijn voldaan en de koper de betaling vrijgeeft aan de verkoper. Elkaar vertrouwen wordt hierdoor makkelijker.

Wanneer de massa de blockchaintechnologie gaat accepteren en Syscoin zichzelf goed onder de aandacht brengt dan kunnen ze een grote speler worden in de E-commerce markt. Als meer consumenten gebruik gaan maken van de blockmarket dan zal dit erg gunstig zijn voor de Syscoin koers verwachting.

Over de Syscoin koers en de SYS koers verwachting

De blokchain van Syscoin lijkt veel op die van de Bitcoin. Dit komt doordat het een fork is van Bitcoin. Dit betekent dat het een sterk fundament heeft waarop gebouwd kan worden. Het mooie aan SYS is dat je de coin samen met Bitcoin kan minen.

Op het Syscoin netwerk kan je niet alleen spullen kopen en verkopen, maar je kan ook documenten in gecodeerde certificaten opslaan en verzenden. Doordat de certificaten gecodeerd zijn kan niet iedereen zomaar alles lezen. Op deze manier kan je dus veilig documenten versturen naar iemand op het netwerk.

Zo’n soort optie hebben ze ook voor het versturen van berichten. Iemand met een SYS adres kan versleutelde berichten ontvangen en verzenden. De ontvanger krijgt het bericht in een beveiligde inbox.

Tip: ontwikkel jezelf door het lezen van boeken

Zoals we al hebben genoemd koop je producten op de blockmarket met SYS, Bitcoin of Zcash. Nu kunnen de prijzen van cryptocurrencies per dag erg verschillen. Om ervoor te zorgen dat de producten die jij verkoopt de volgende dag nog dezelfde waarde hebben worden de prijzen op de blockmarket gekoppeld aan de USD of EUR.

Uiteraard zit er achter dit project een sterk team dat ervoor zorgt dat jij gedecentraliseerd kunt shoppen. De bedenker van SYS is Sebastian Schepis. Hij was de kernontwikkelaar van het project. Het team is aardig gegroeid, met meer dan tien werknemers en een sterke community blijven ze hard werken aan hun roadmap.

Weet Syscoin meer gebruikers naar zich toe te trekken, blijven ze hard werken aan hun roadmap en komen de bedrijven erachter dat de blockmarket vele voordelen te bieden heeft dan zal dit goed uitpakken voor de Syscoin koers en resulteert dit in een hoge SYS koers verwachting.

Historische SYS koers

Syscoin draait al een lange tijd mee in de cryptowereld. Het eerste ontwerp van het netwerk komt uit 2013. Op 19 juli 2014 begon de voorverkoop van SYS. Dit ging door middel van een ICO. De ICO prijs was toen 0.00000518BTC/SYS. Uiteindelijk werd er 1500 BTC opgehaald.

Een prima ICO, maar Ryan Kennedy, AKA Alex Green, ging er met 750 BTC vandoor. Hij was de CEO van Moolah. De exchange waarop de ICO werd gehouden. Hij zit nu vast in Engeland. Gelukkig ging het project alsnog door en heeft het team naast hun dagelijks werk extra hard hun best gedaan om SYS alsnog te laten slagen.

De SYS koers heeft een lange poos niets gedaan. De eerste harde stijging in de waarde zien we op 17 maart 2016, maar dit is niet te vergelijken met de stijging die we zien in januari. De SYS koers stond toen op 0,98 dollar. Voor de vergelijking, op 17 maart 2016 stond de Syscoin koers op 0,01 dollar.

Hieronder zie je de live Syscoin in euro.

Syscoin prijs voorspelling 2020 – 2026

De markt van cryptocurrencies speelt een grote rol in de prijs voorspellingen. Vaak is het zo dat wanneer de Bitcoin koers omhoog schiet de Alt-coins omlaag schieten en andersom.

Als we de markt even buiten beschouwing laten en naar het project zelf kijken is massa-adoptie belangrijk. Wat ook belangrijk is en wat ze zelf in de hand hebben zijn gebruikers en bedrijven die hun producten gaan verkopen via SYS.

Voor nu zijn er in ieder geval wat voorspellingen gemaakt voor in de toekomst.

2020: $ 0,09 ($ 0,12)
2021: $ 0,08
2022: $ 0,13
2023: $ 0,17
2024: $ 0,20
2025: $ 0,23
2026: $ 0,24

SYS kopen?

SYS kopen doe je eenvoudig op Binance als je besloten hebt dat het een goede aanvulling is voor je portfolio. Wallets worden er ook voor je aangemaakt.

  1. Ga naar de Binance exchange
  2. Koop cryptocurrency of stort crypto vanaf Bitvavo
  3. Ga naar ‘markets’ en wissel je tegoed om voor de gewenste crypto
  4. Gefeliciteerd, bij ‘wallets’ kun je nu je gekochte crypto vinden

Crypto Masterclass & trading signalen van experts

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via Binance Futures kun je direct handelen met geavanceerde tools. << Ontvang alleen via deze link voor altijd 10% korting op je handelskosten. Wil je altijd de laatste trading signalen ontvangen van experts? Dat kan met deze Crypto Signals. Handel mee met experts en mis nooit meer een koop- of verkoopsignaal.

Wil jij nu ook bitcoin kopen en over tien jaar terug kijken op een van de beste financiële beslissingen van je leven? Dan kun je de gok wagen en bitcoin kopen. Een goede exchange hiervoor is Bitvavo. Gemakkelijk betalen met iDEAL, voldoet aan alle regelgeving en is de goedkoopste exchange van Nederland. Wees je bewust van de risico’s, want die zijn er. Investeer alleen geld dat je kunt missen en beleg altijd op eigen risico.

.